Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za septembrski oddih v hotelu tik ob portoroškem sprehajališču in plaži!

od 36,00 €

# / 17
Izkoristi turistični bon

HUDA CENA za septembrski oddih v hotelu tik ob portoroškem sprehajališču in plaži!

od 36,00 €

Hotel Remisens Lucija*** se nahaja v neposredni bližini glavnega portoroškega sprehajališča in plaže, pred hotelom je zunanji bazen Metropol Pool Lounge. Otroci bodo še posebej uživali v otroških animacijah v Mini Clubu na zunanjem bazenu Metropol.

Otroci bodo še posebej uživali v igralnici Klub Mini, kjer bodo našli veliko igrač, video igrice, TV-kotiček in številne druge zabavne vsebine!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v hotelu Remisens Lucija*** v Portorožu
 • unovčljivost 19.-24.9.2021 (odhod)
 • samopostrežni zajtrk
 • uporaba zunanjega bazenskega kompleksa Metropol Pool Lounge

HOTEL REMISENS LUCIJA***

Hotel Remisens Lucija*** razpolaga z 182 klimatiziranimi, postornimi in prijetnimi sobami. Lokacija, na kateri je hotel, je idealno izhodišče za izlete in ogled znamenitosti v bližini, a tudi za šport in rekreacijo.

STANDARD DVOPOSTELJNA SOBA Z BALKONOM IN POGLEDOM NA MORSKO STRAN
Standardna dvoposteljna soba s površino 19 m2 nudi namestitev za maksimalno 2 osebi. Soba je opremljena s twin posteljami z dimenzijo 90 x 200, kopalnico s prho, sušilnikom za lase. Za popolno sprostitev je na voljo lastni balkon s sedežno garnituro, LCD televizor s satelitskimi programi, klimatska naprava, telefon, sef.

DRUŽINSKA SOBA Z BALKONOM IN POGLEDOM NA MORSKO STRAN
Družinska soba z balkonom s površino 30 m2 ima pogledom na morsko stran. Soba je opremljena s twin posteljami dimenzije 90 x 200 ter s kavčem, ki se ga lahko izvleče (90 x 200). Kopalnica je opremljena s prho in sušilnikom za lase. Za popolno sprostitev je na voljo lastni balkon s sedežno garnituro, LCD televizor s satelitskimi programi, klimatska naprava, telefon, sef.

PLAŽA IN BAZENI
Na voljo je zunanji bazenski kompleks Metropol Pool Loung, ki ponuja bazen za plavalce in bazen za neplavalce. Ob bazenu so senčniki in ležalniki (glede na razpoložljivost), z doplačilom si lahko privoščite osvežujoče pijače in okusne prigrizke v Bar & Restaurant Mediteranneo. Hotel se nahaja tik ob portoroški plaži.

ANIMACIJA
Poleg dnevne animacije za odrasle se za otroke znotraj hotela redno organizirajo zabave kot tudi izleti in ogledi znamenitosti v bližini. Otroci bodo še posebej uživali v otroških animacijah v Mini Clubu na zunanjem bazenu Metropol. Za odrasle pa je na voljo animacijski fitnes in različni špotni programi (Aqua Aerobic, Aqua Gym, Nordic Walk, Smovey Walk, Pilates, Yoga, table tennis, Blongo Ball), možen je tudi najem kolesa. 

KULINARIKA
Okusen zajtrk vam je na voljo v hotelski restavraciji. Sprostite se v hotelskem Pineta Baru, v katerem lahko na veliki pokriti terasi s pogledom na zeleni park in morje z doplačilom uživate ob jutranji kavi in časopisu, v priljubljenem koktajlu ali kakšni drugi osvežilni pijači.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • namestitev v urejenem hotelu tik ob portoroški promenadi in plaži
 • uporaba zunanjega bazenskega kompleksa Metropol Pool Lounge
 • bivanje v sobah z balkonom na morsko stran
 • bogat animacijski program za otroke in odrasle
 • možnost zanimivih izletov v bližnja obalna mesta
 • oglej si Sečoveljske soline, srednjeveški Piran in Forma Vivo

Odličen nakup

Podjetje s tradicijo

Dobro počutje

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Družinam prijazen hotel Remisens Lucija*** se nahaja tik ob portoroški plaži. Do Pirana, kjer lahko občudujete srednjeveško arhitekturo in bogato kulturno dediščino, se lahko odpeljete z avtobusom, saj je najbližja postaja od hotela Remisens Lucija*** oddaljena le 50 m. V bližini si lahko ogledate tudi čudovito cerkev sv. Trojice v Hrastovljah, ki je od hotela oddaljena le 36 km. 

KAM NA IZLET?

 • Krajinski park Sečoveljske soline: spoznali boste, kako se prideluje sol, ki so jo zaradi njene cenjene vrednosti včasih poimenovali »belo zlato«
 • Piran: srednjeveško mesto s svetilnikom in starim mestnim obzidjem
 • Forma Viva: obiščite park številnih kipov znanih umetnikov
 • Grad Socerb: Začetki gradu segajo v 13. stoletje. Z njegove razgledne ploščadi se ponuja čudovit razgled na Tržaški in Koprski zaliv. 
 • Ribogojnica Fonda: za vse ljubitelje morja in morske hrane je zanimivo in nepozabno doživetje, voden ogled ribogojnice in školjčišč Fonda
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (137)