Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za romantičen oddih z vključenimi kopalnimi kartami v bližnjih toplicah!

od 109,00 €

# / 10

HUDA CENA za romantičen oddih z vključenimi kopalnimi kartami v bližnjih toplicah!

od 109,00 €

Obišči prelepo Dolenjsko in si privošči popoln odklop v novem, sodobnem hotelu v mestnem jedru Novega Mesta. Na Glavnem trgu pa boš začutil utrip mesta. Prepusti se vodnim užitkom v Dolenjskih ali Šmajerskih Toplicah, in obišči čokoladnico Berryshka, kjer te čaka nepozabno doživetje.

Vključene kopalne karte za Dolenjske Terme ali Šmarješke Toplice! Možnost romantične večerje v restavraciji Don Bobi.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v komfort dvoposteljni sobi 2+1 hotela Center*** v Novem mestu
 • brezplačno bivanje z zajtrkom za otroka do 5,99. leta v postelji s starši
 • unovčljivost do 30.10.2021 (odhod)
 • obisk destilarne in čokoladnice Berryshka v Dolenjskih Toplicah
 • brezplačen WiFi

HOTEL CENTER***

Hotel Center*** je nov, sodoben hotel v samem središču Novega mesta, kjer boste začutili prijaznost domačinov in mir zelene narave ter reke Krke. V sklopu hotela Center je tudi kavarnica, s katero so v Novo mesto prinesli dunajsko kavarniško kulturo. 

SOBE
Sobe Comfort merijo od 14 m² do 17 m² in vključujejo kopalnico/tuš ali kad, WC, sušilec za lase, CATV, sef, klimo in brezplačno internetno povezavo. Določene sobe imajo dolžino postelje 220 cm.

KULINARIKA
V Hotelu Center proti doplačilu ponujajo tudi kosila ali večerje. Meniji so raznovrstni in sezonsko prilagojeni. Ob izvrstni hrani lahko tudi ponudijo veliko število najrazličnejših kakovostnih vin in penin. Chef Beno bo s svojo ekipo poskrbel za vaše nepozabno kulinarično doživetje.

DESTILARNA IN ČOKOLADNICA BERRYSHKA
Nahaja se v kraju Obrh na Dolenjskem v objemu čiste in neokrnjene narave kočevskega pragozda. To enkratno in nepozabno doživetje polno novih znanj, zabave in gurmanskega okušanja, bo odkrilo nekaj skrivnosti in znanj, ki se prepletajo v ustvarjanju eteričnih olj blagovne znamke BF, premium pijač in čokoladnih izdelkov blagovne znamke Berryshka, večkratno mednarodne priznane znamke za vrhunsko kakovost.

RESTAVRACIJA DON BOBI
Restavracija Don Bobi se nahaja v središču Novega mesta, od koder se razprostira čudovit pogled na staro mesto jedro, objeto z reko Krko. Don Bobi s svojo edinstveno kulinarično ponudbo in vrhunsko vinsko karto vsakega gosta zmeraj znova prepriča in navduši. Pri njih se radi zadržujejo tako poslovneži in tuji turisti, kot tudi domačini, ki so jih vzeli za svoje. Prijetno okolje restavracije s 60-imi sedeži nudi ravno pravšnjo možnost uživanja v kulinaričnem razvajanju in hkrati dovolj intime za poslovna srečanja, druženja v dvoje ter družinska in skupinska praznovanja. 

TERME DOLENJSKE TOPLICE 
Sprostitvena ponudba je zajeta v Wellness centru Balnea, ki je s svojimi 9200 m2 ob robu čudovitega parka s stoletnimi drevesi pravo kraljestvo kopeli, masaž, savn in vodnega razvajanja. Laguna bazeni s termalno vodo zajemajo notranje bazene, otroške bazene, zračne in vodne masaže, vodne zavese, slapove ter gejzirje. Temperatura vode je prijetnih 32 stopinj Celzija.
Zeusova kopel je sprostitvena masažna kopel s pijačo po vaši izbiri (čaj, limonada ali peneče vino).

TERME ŠMARJEŠKE TOPLICE 
Vitarium Aqua je šmarješki svet termalnih bazenov, savn, priljubljenih pilingov, oblog in masaž ter sprostilnih kopeli. V Termah Šmarješke Toplice lahko vse leto plavate in se sproščate v pokritih bazenih s termalno vodo. Dva notranja bazena, s površino 160 in 167 kvadratnih metrov, in z njima povezan zunanji bazen, s površino 227 kvadratnih metrov, s temperaturo 32 ˚C, omogočajo sproščanje v priznano učinkoviti termalni vodi vse leto. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • obiščite prelepo Dolenjsko in si privoščite oddih v novem hotelu
 • na Glavnem trgu boste začutili utrip in mističnost mesta
 • uživajte v vodnem raju v Dolenjskih ali Šmajerskih Toplicah
 • možnost romantične večerje v priljubljeni restavraciji Don Bobi
 • privoščite si prvovrstno kavo v kavarnici z dunajsko kulturo
 • nepozabno doživetje v destilarni in čokoladnici Berryshka

Dolga veljavnost kupona

Pestra dodatna ponudba

Podjetje s tradicijo

Razvajanje v dvoje

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Center*** je nov, sodoben hotel v samem središču Novega mesta, na Glavnem trgu, kjer boste takoj začutili utrip mesta, prijaznost domačinov in mir zelene narave ter reke Krke, ki objema Novo mesto. In tako kot reka Krka objema staro mestno jedro, ga ščiti in varuje ter mu daje čarobno lepoto, bo hotel objel vas, vas sprejel in vam ponudil udobje sodobnosti ter mističnost bogate zgodovine mesta.

KAM NA IZLET?
Dolenjska regija ponuja številne možnosti za izlete in popestritev oddiha.

 • Dežela kozolcev je prvi muzej s kozolci na svetu, v katerega so prestavljeni in obnovljeni vsi tipi kozolcev, ki jih pozna slovensko etično območje. 
 • Grad Brežice gospoduje na pomolu nad levim bregom Save in grad Rajhenburg, kjer je muzej novejše zgodovine Slovenije.
 • Kostanjeviška jama leži ob vznožju Gorjancev, katere označuje razgiban kraški teren s krednimi apnenci. Tu so padavinske vode, podzemni vodni tokovi in tektonski premiki skozi tisočletja ustvarjali prečudovite sigaste tvorbe pravljičnih oblik.
 • Za vse, ki ste privrženci vodnih vragolij pa so v bližini tudi številne terme: Terme Čatež, Dolenjske Toplice in Šmarješke Toplice.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (138)