Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za romantičen oddih s polpenzionom in VIP zakupom finske savne!

96,00 €

# / 12
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za romantičen oddih s polpenzionom in VIP zakupom finske savne!

96,00 €

Privoščite si nepozabno romantično razvajanje v sodobno urejenem Hotelu Paka v središču mesta Velenje. Razvajali se boste v čarobnem ambientu individualne finske savne ter si ob soju sveč privoščili masažo v jacuzziju. Pri kosilu ali večerji boste svoje brbončice razvajali ob odlični kulinariki Chefa Igorja Stankoviča in se sladkali z izvrstnimi slaščicami iz hotelske slaščičarne z dolgoletno tradicijo.

Štiri tematske individualne finske savne z jacuzzijem in odličnim ambientom! Vključena tudi pijača dobrodošlice.

hotel paka****

Hotel Paka**** je sodoben mestni hotel, lociran v samem središču mesta Velenja in predstavlja osrednje stičišče druženja meščanov. Ima 52 moderno opremljenih sob. V sklopu hotela se nahaja tudi varovana garažna hiša, kino, kozmetični salon, optika.

SOBE
Sodobno opremljene hotelske sobe ponujajo udobno in sproščeno bivanje pri nas. Velike so 20 m2 in imajo kopalnico s tuš kabino oziroma kadjo, minibar, sobni trezor, telefon, TV in priključek za računalnik.

SAVNE
V hotelu Paka so gostom za individualni najem na voljo štiri tematske finske savne: savna romantika, savna plaža, japonska savna in savna 1001 noč. Vse savne imajo jacuzzi, toaletne prostore, radio in prostor za počitek.

KULINARIKA
Restavracija Paka slovi po vrhunski kulinariki, ki nastaja pod vodstvom Chefa Igorja Stankoviča. Izbirate lahko med številnimi sezonsko prilagojenimi ala carte jedmi, na voljo pa so tudi dnevna kosila v obliki samopostrežnega bifeja, sestavljena iz treh različnih menijev. V hotelu se nahaja tudi slaščičarna z dolgoletno tradicijo, ki je poznana v širši regiji po svojih ročno izdelanih slaščicah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • moderen hotel v samem centru mesta
  • 4 tematske individualne finske savne z jacuzzijem in odličnim ambientom
  • odlična kulinarika in slaščice z dolgoletno tradicijo
  • možnost ogleda kino predstave
  • odlična ideja za čudovito preživet krajši vikend oddih
  • odlična kulinarika Chefa Igorja Stankoviča

Odlična ideja za darilo

Podjetje s tradicijo

Potrebna je rezervacija

Razvajanje v dvoje

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Paka**** Velenje, je sodoben hotel, ki ponuja 4 savne in odlično kulinariko s chefom Igorja Stankoviča. Ima tudi lastno slaščičarno, kavarno, savne, garažno hišo ter je dobitnik številnih priznanj doma in v tujini. Kategoriziran je s štirimi zvezdicami.

KAM NA IZLET?

  • Velenjski grad: eden najlepše ohranjenih gradov v Sloveniji.Družina Wagen von Wagensberg je v 16. stoletju stavbo popolnoma prenovila: napol trdnjavsko zasnovani grad je spremenila v renesančno rezidenco.
  • Premogovnik Velenje: Premogovnik Velenje sodi med tehnološko in varnostno najbolj razvite premogovnike, tako v Evropi kot v svetu. Je eden največjih in najbolj moderno opremljenih premogovnikov za podzemno pridobivanje premoga v Evropi. 
  • Vila Bianca: Vila, ki jo je okoli leta 1855 pozidal grof Hubert d'Harnoncourt-Unverzagt, tedanji lastnik velenjskega gradu, je značilna predmestna vila, grajena v duhu starih fevdalnih dvorcev
  • Vila Herberstein: Penzion Vila Herbestain je gostišče I. kategorije. Gre za eno najlepših in najbolj intaktno ohranjenih stavb v Šaleški dolini s krasnim pogledom na mesto Velenje.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (216)