Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za prleški oddih s polpenzionom in bogato animacijo za vaše najmlajše!

185,00 €

# / 14

HUDA CENA za prleški oddih s polpenzionom in bogato animacijo za vaše najmlajše!

185,00 €

Majhne, domačne in gostoljubne Terme Banovci s termalno vodo nekdanjega Panonskega morja so pravi kraj za razigrane počitnice, saj ponujajo tudi pester animacijski program za otroke z gusarjem Edijem. Ogromne vodne površine vam ponujajo vse od slapov do podvodnih masaž. Odpravite se lahko tudi na ogled raznih znamenitosti okoli reke Mure in uživate v lepoti prleške pokrajine.

Termalna voda nekdanjega Panonskega morja in ogromno vodnih površin! Domača kuhinja in pestra ponudba aktivnosti.

HOTEL ZELENI GAJ***

Manjši domačen in gostoljuben hotel s 24 sobami stoji sredi neokrnjene prleške narave. Najrajši ga obiskujejo družine z majhnimi otroki, saj ima izredno obsežno ponudbo animacijskih programov in bazenski kompleks, ki je še posebej prijazen do otrok in potreb mladih družin. 

SOBE
Sobe merijo 27 m2 in so opremljene s francoskim ležiščem širine 160 cm in balkonom s pogledom na park. V sobi je kopalnica s kadjo s tušem in WC-jem.

KOPALIŠČE BANOVCI
Kopališče Term Banovci ponuja 2.000 m2 vodnih površin s slapovi, tobogani, podvodnimi masažami, whirpooli in vrelci. Kopanje je mogoče v notranjem bazenu s termalno vodo (34−38 °C), v plavalnem bazenu z navadno vodo ter otroškem bazenu. Zunanji bazeni obsegajo zunanji bazen s temperaturo 34-35°C, zunanju termalni rekreacijski bazen (25-30°C), zunanji bazen z dvema toboganoma (25-30°C), naravni zunanji bazen (36-38°C) in zunanji otroški bazen globine 30 cm (25-30°C). Ločeno se v okviru FKK-ponudbe nahajata še dva FKK-bazena. Voda izvira iz globine 1700 m in ima temperaturo 60° C do 68° C. Zaradi številnih blagodejnih vplivov vas prijetno sprosti in podari zdravje. Banovska voda je priznano naravno zdravilno sredstvo.

KULINARIKA
Prlekija je znana po Ormoškem vinorodnem okolišu, a enako kakovostne so tipične prleške jedi. V Termah Banovci jih lahko ne samo poskusite, ampak se tudi poučite o njihovem izvoru, lokalnih anekdotah, povezanih z njimi, ter se jih seveda naučite pripraviti. V okviru dnevnega programa za goste redno organiziramo oglede ponudnikov lokalnih sestavin in tečaje priprave prleških jedi. V hotelski restavraciji posebno pozornost namenjamo predstavitvi jedi – primerno okrašena in postrežena jed je še toliko bolj okusna! 

ANIMACIJA ZA OTROKE
V hotelu je poskrbljeno za animacijo otrok od jutra do večera. Magični prijatelji, svet pravljic in legend, gusarji, škrati, ki nagajajo na domačijah poskrbijo za zabavno doživetje za vaših otrok. Otroci skupaj z gusarjem Edijem vsak dan uživajo v novi dogodivščini. Gusar Edi otroke skozi igro, pesmi in šport popelje v svet lokalnih zanimivosti in legend. Starši se pogosto nalezejo navdušenja svojih otrok in v otroški pustolovščini sodelujejo tudi sam.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • termalna voda nekdanjega Panonskega morja
 • neomejeno kopanje in pester program aktivnosti za vse starosti
 • 2.000 m2 vodnih površin s slapovi, tobogani, podvodnimi masažami ...
 • popolna sprostitev ter razvajanje telesa in duha v termalni vodi
 • zunanji del z rekreacijskim, termalnim in bazenom z 2 toboganoma
 • notranji bazen s termalno vodo in plavalni bazen z navadno vodo
 • kuhinja njihovih babic je sestavljena iz lokalnih jedi in sestavin
 • številne možnosti za preživljanje časa na prostem sredi prleške pokrajine
 • obiščite Babičev mlin, čebelarski muzej ali ljutomerski vinorodni okoliš

Podjetje s tradicijo

Dobro počutje

Družinam prijazno

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

TERME BANOVCI
Nahajajo se v  severovzhodnem delu Slovenije v očarljivi vasici Veržej. Terme Banovci slovijo po tradicionalnih animacijskih programih, namenjenih zlasti družinam z otroki. Pa ne le otroci, tudi odrasli se pogosto radi pridružijo otrokom v spoznavanju pravljičnih bitij, v času krompirjevih počitnic, pa imajo za otroke poseben počitniški program. Otroci bodo lahko uživali ob različnih delavnicah in dogodkih, ki jim bodo še posebaj popestrili počitniški oddih. V očarljivi panonski vasi vas pričakuje 2.000 m2 vodnih površin, ki ponujajo številne dogodivščine in zdravilno termomineralno vodo, bogato s fluorom. Navdušeni boste, ko boste odkrili ta majhen, a čaroben kotiček Slovenije, kjer poznajo skrivnostni recept za nepozaben družinski dopust!

ŠPORTNE AKTIVNOSTI
Terme Banovci so idealna izbira za ljubitelje aktivnega oddiha. V okviru kompleksa so različna športna igrišča, za balinanje, odbojko, na voljo pa so tudi različne vadbe v okviru dnevnega programa aktivnosti. Razgibana Prlekija pa nudi številne zanimive kolesarske in pohodniške izzive, tudi na organiziranih turah ter nordijska hoja in tečaji nordijske hoje.

KAM NA IZLET?

 • Bukovniško jezero: lahko se sprehodite skozi goszd okoli jezera ali se odpravite v Pustolovski park Bukovniško jezero, ki je v neposredni bližini jezera.
 • Vinotoč Passero: gurmancki kotiček kjer ponujajo zlevanko, retaše in posolanko, domač kruh, mesnine, namaze, prekmursko gibanico in nagrajena vina. Okusite zbirko čokolad Čokoladne radosti prekmurja kjer so zbrani okusi buče, prekmurske gibanice, brezgovo presenečenje, kurkink okus po raju ter zlati traminec. 
 • Terme Vivat: iz globin termalnih vrelcev, izvira edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda. Notranji del bazenskega kompleksa, obsega rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom z termalno vodo, whirpooli in otroškim bazenom. Ločeni notranji bazenski kompleks, z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, je namenjen izključno odraslim osebam za popolno sprostitev v čudovitem bazenskem okolju. 
 • Stolp Vilirium: Lendava, kjer si boste čez mejo lahko ogledali še lepote Madžarske in Hrvaške, do Grada na Goričkem z doživljajskim parkom Vulkanija pa vse do tromeje z Avstrijo ob Kuzmi. 
 • Mura: lahko obiščete Babičev mlin, otok ljubezni v Ižakovcih
 • Ocean Orchids: tropski vrt, kjer si lahko na 1500 m2 ogledate več kot 900 eksotičnih primerkov in 100 rastlinskih vrst, prav tako pa lahko orhideje tudi kupite.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (213)