Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za popolne počitnice z uporabo wellnessa v bližini smučišča Nassfeld!

od 55,00 €

# / 15

HUDA CENA za popolne počitnice z uporabo wellnessa v bližini smučišča Nassfeld!

od 55,00 €

Gorski hotel Al Gallo Forcello***superior je prava izbira za vse, ki bi radi izkusili smučarsko sezono na enem izmed 10 največjih in najbolj priljubljenih smušišč v Avstriji - Nassfeld. Nastanitev ponuja dih jemajočo panoramo na Karnijske Alpe, prijazno in ustrežljivo osebje, sprostitev v Wellness centru po aktivnem dnevu! Zagotovite si zimski oddih v pravljičnem svetu Alp in se pozabavajte z različnimi zimskimi aktivnostmi kot so sankanje, tek na smučeh, turna smuka, krpljanje in nočna smuka na kar 110 km!

Odlična izbira za aktivne počitnice! Po koncu dneva uživajte v odlični večerji in se sprostite v savnah ali whirpoolu. Hotel se nahaja v neposredni bližini priljubljenega smučišča Nassfeld!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • nastanitev v dvoposteljni sobi v Hotelu Al Gallo Forcello*** superior v Passo Pramollo, Italija
 • samopostrežni zajtrk in večerja (samopostrežna juha in sladica, prva in glavna jed po jedilniku je strežena)
 • uporaba wellnessa s savnami in whirpoolom
 • turistična taksa

Hotel Al Gallo Forcello*** superior

Hotel se nahaja ob majhnem jezeru na nadmorski višini 1.530 m, na italijanski strani smučišča Mokrine (Nassfeld) v neposredni bližini avstrijske meje.

SOBE
Hotel razpolaga s 40 sobami (enoposteljne, dvoposteljne, troposteljne in štiri posteljne sobe ter družinske sobe z dvema spalnicama). Sobe so preproste, udobne in vključujejo telefon, SAT TV, tuš, bide, sušilec za lase in brezplačni WiFi.

RESTAVRACIJA
Hotelska restavracija velja za eno najpomembnejših v njihovi gorski regiji in predstavlja referenčno točko za vse ljubitelje dobre hrane. Z leti so se specializirali za najbolj raznolike prve jedi, goste razvajajo z vsak dan svežimi ribami, kvalitetnimi mesnimi jedmi, divjačina prihaja izključno iz lokalnega okolja. Nudijo pa tudi pizze iz krušne peči. V vinski kleti se lahko pohvalijo z različnimi domačimi in mednarodnimi vini. 

WELLNESS 
Namestitev razpolaga z Wellness centrom s savno, turško kopeljo, jacuzzijem ter sprostitvenim kotičkom.

SMUČIŠČE NASSFELD (z doplačilom)
Razgibano prizorišče smučarje popelje na popotovanje po modrih, rdečih in črnih progah, ki so popolno pripravljene, in to skozi celo sezono! Zaradi neverjetnega mikro podnebja je namreč sneg v Nassfeldu stalen in gost. V primeru, da bi gospa Zima zamujala, pa vskočijo snežni topovi, ki pokrijejo veliko večino smučarskih prog. Ugodna lega in sodobna infrastruktura sta Nassfeldu prinesla več odlikovanj, med njimi tudi, da sodi med TOP 10 smučišč v Avstriji. Razpolaga s 110 km prog in 30 sodobnimi žičnimi napravami, 350 snežnimi topovi, ob progah je tudi 25 koč in restavracij. Gostje se lahko zabavajo z različnimi zimskimi aktivnostmi kot so sankanje, tek na smučeh, turna smuka, krpljanje in nočna smuka. Ne manjka pa niti območij za prosti slog in snežni park. Avstrijska udobnost in italijanska sproščenost sta zagotovljeni.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • očarljiv hotel na italijanski strani Alp, 1.530 m nad morjem
 • idealno izhodišče za smučanje v Nassfeldu
 • številne aktivnosti za popolne počitnice in neokrnjena narava
 • nadihajte se svežega zraka in se sprostite v Wellness centru
 • z doplačilom se razvajajte v savnah, whirlpoolih in parnih savnah
 • oddaljenost od LJ 140 km, MB 234 km, NM 211 km in KP 187 km

Odlična ideja za darilo

Dobro počutje

Družinam prijazno

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Al Gallo Forcello je tipičen gorski hotel, ki se nahaja na sončni planoti, na italijanski strani smučarskega središča Nassfeld, le 5 min hoje stran od smučarska žičnice št. 15, s katero dostopate do več kot 100 km prog in 30 modernih žičniških naprav. V bližini hotela je tudi majhno jezero. S svojo odlično lokacijo, na nadmorski višini 1.530 m, vam ponuja odličen razgled na bližnje jezero in okoliške gore. Hotel ima majhen center dobrega počutja s savno, jacuzzijem in prostorom za sprostitev. Ta center je na voljo zgolj v hladnejšem delu leta.

KAM NA IZLET?

 • Preseško jezero čaka po športnih aktivnostih in dogodivščinah v gorah - le malo oddaljeno od vrhov Karnijskih in Ziljskih Alp. Temperatura vode v jezeru lahko doseže do 28 stopinj in je zato privlačna destinacija za vodne navdušence vseh starosti.
 • 1. avanturistični park Koroške: Družine z otroki cenijo tudi novo, naravno igrišče "Im Reich der Seehexe" (čarovnica jezera), ki ponuja popolnoma novo izkušnjo in zabavo za mlajše otroke. To 2400m² veliko igrišče, polno novih stvari, ki jih lahko odkrijete, je tam, kjer živi čarovnica jezera. 

Gallo Forcello-2 s.r.l.
Loc. Passo Pramollo 5, 33016 Pontebba (UD) – Italija
Vat No. IT02159250303 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (47)