Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za popolne počitnice v apartmajih v zeleni naravi Kranjske Gore!

129,00 €

# / 10

HUDA CENA za popolne počitnice v apartmajih v zeleni naravi Kranjske Gore!

129,00 €

Nepozaben oddih v neokrnjeni in zeleni naravi! Preživite počitnice v Kranjski Gori, v apartmajih, ki so od središča oddaljeni le 400 m. Spočite se v udobno opremljenih apartmajih z balkonom in s pogledom na gore, odigrajte kakšno igro namiznega tenisa ter se odpravite raziskovati čudovito okolico.

Apartmaji so oddaljeni le 400 m od središča Kranjske Gore in nudijo čudovit pogled na gore! Odlična lokacija za pohodnike in ljubitelje narave.

Apartmaji Otašević Kranjska Gora***

Velika prednost apartmajev je sama lokacija, saj ležijo v mirnem predelu Kranjske gore, le 400 m od središča. Na vrtu so na voljo otroško igrišče, oprema za peko na žaru in miza za namizni tenis. Najbližja restavracija je oddaljena 80 m, trgovina pa 100 m. V okolici najdete številne kolesarske in pohodniške poti.

APARTMA (25 m2)
V apartmaju je postelja, raztegljiv kavč, tuš, televizija z ravnim zaslonom, sušilec za lase, balkon, hladilnik, dnevni prostor, WC, lastna kopalnica, opremljena kuhinja, jedilnica, brisače, obešalo za perilo, posteljnina, zaseben vhod in balkon s pogledom na gore. 

KULINARIKA
V turistični destinaciji Kranjska Gora je cela vrsta gostiln in restavracij, ki ponujajo najrazličnejša kulinarična doživetja, od receptov starih mam pa do receptov priznanih mojstrov sodobne evropske kuhinje. Obiščete lahko Gostilna pri Rudiji, Gostilna in picerija Bor, Restavracija in picerija Kotnik, Restravracija Lipa, Gostilna pri Martinu, Gostilna Oštarija, Pizzeria Via Napoli, Restavracija Montana, Kitajska restavracija Šang Hai in Lačni Kekec.

POHODNIŠTVO in ADRENALIN

Poletje v Kranjski Gori omogoča razne poti za vse željne oddiha v gorah. Pot Alpe-Adria-Trail, ki se vije skozi avstrijsko Koroško, Slovenijo in Furlanijo - Julijsko krajino, v tem delu zajema etapo od Kranjske Gore, mimo jezera Jasna po gozdni poti do ruševin nekdanjega hotela Erika. Pot se nato nadaljuje po planinah, skozi gozdove vse do vrha Vršiča in naprej. Prav tako je za tiste bolj adrenalinskega duha na voljo Nordijski center planica, kjer lahko stopite v čevlje naših orlov in se preizkusite na res atraktivnem 566 meterskem zip line-u. V ponudbi centra je na voljo tudi nekaj za tiste manj adrnalinske po duhu, razgledna ploščad, planiški muzej v dveh etažah, vetrovnik itd.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • popolnoma opremljeni apartmaji
  • apartmaji z balkonom in pogledom na gore
  • v neposredni bližini središča Kranjske gore
  • na voljo otroško igrišče, oprema za peko na žaru in miza za namizni tenis
  • v okolici številne kolesarske in pohodniške poti

Odličen nakup

Domačim živalim prijazno

Wi-Fi

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Kranjska Gora se nahaja le nekaj kilometrov od avstrijske in italijanske meje, v bližini mesta Beljak v Avstriji in mesteca Trbiž v Italiji. Letališče Jožeta Pučnika je oddaljeno 60 km, avtobusno postajališče pa je 50 m stran.

KAM NA IZLET?
Okolica ponuja veliko športnih in sprostitvenih aktivnosti, vse od sprehodov, pohodov v gore, kolesarjenja, kajakinga, kanjoninga, plezanja, plavanja, smučanja, teka na smučeh ... 

  • Pokljuka: Kapela Marije Kraljice miru, Koča na Uskovnici, in Pot Rudno polje - Uskovnica, kjer si lahko ogledate tudi zdravilne točke na Razpotju praprotnice.
  • Vogar: Kosijev dom na Vogarju, Planina Spodnji Vogar, pot Stara Fužina-Vogar in razgledišče so lokacije za čudovite izlete v vseh letnih časih.
  • Slap Savica: eden izmed najlepših slapov v Sloveniji, ki je čudovit tudi pozimi.
  • Bohinjsko jezero: kjer so zanimive Cerkev sv. Duha, Hostel pod Voglom in adrenalinski park.
  • Bohinjska bistrica: ogledate si lahko Ceconijev Park, Cerkec sv. Nikolaja, Vodni park Bohinj, vojaško pokopališče iz 1. sv. vojne in Zoisov grad s stolpno uro.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (144)