Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za popoln oddih z vključenim polpenzionom v bližini Term Tuhelj!

od 109,00 €

# / 8
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za popoln oddih z vključenim polpenzionom v bližini Term Tuhelj!

od 109,00 €

Oddih v bližini term, ki so le 10 minut stran od slovenske meje, le 20 minut stran od vseh etno-kulturnih znamenitosti idiličnega hrvaškega Zagorja in samo 100 m do bazena! Okusite odlično kulinariko ter vrhunska vina in se prepustite znani gostoljubnosti zagorskih domačinov. Izkoristite dodatni popust in obiščite največje termalno kopališče na Hrvaškem z več kot 5.000 m2 vodnih površin z različnimi atrakcijami, pestro gostinsko ponudbo in zabavno animacijo.

Izkoristite dodatno ugodnost in obiščite največje termalno kopališče na Hrvaškem z več kot 5.000 m2 vodnih površin z različnimi atrakcijami, pestro gostinsko ponudbo in zabavno animacijo!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • nastanitev v sobah Noć i Dan*** v Tuheljskih Toplicah
 • brezplačen WiFi 
 • brezplačno zasebno parkirišče

Namestitve noć in dan

Noč i dan vam nudi bivanje v idiličnem okolju hrvaškega Zagorja, Tuheljskih in Dubrovlanskih. Namestitev je od Ljubljane oddaljena 135 km, od Maribora 90 km in od Celja 65 km in je v neposredni bližini Term Tuhelj. 

SOBE
Na voljo vam je 6 prostornih, udobnih in moderno opremljenih sob. Vse sobe so opremljene z zakonsko posteljo, garderobno omaro in garnituro, kavčem, naslonjačem in mizo za kavo. Vse sobe imajo nameščen inteligentni sistem za enostavno in inteligentno kontrolo energije, ogrevanja in hlajenja. Kopalnica ima hidromasažno prho, WC in sušilec za lase. V sobi je telefon, satelitska TV in Wi-Fi, ter mini hladilnik in higienski/kozmetični pripomočki za enkratno uporabo.

VODNI PLANET TERM TUHELJ (doplačilo)
Terme Tuhelj so največje termalno kopačišče na Hrvaškem, kjer vam vse dni v letu nudijo notranje bazene s termalno vodo in številnimi vodnimi atrakcijami. Prava posebnost je plavanje na samem vrelcu zdravilne termalne vode v bližini dvorca Mihanović. Njihova najnovejša atrakcija pa je Aquazorbing. Zagotovo ste že kdaj pomislili, da bi hodili po vodi ali celo skakali na njej. Sedaj imate izjemno priložnost, da sanje pretvorite v realnost. Atrakcija je popolnoma varna, saj gre za veliko kroglo, znotraj katere se zorber premika s hojo, valjanjem, skakanjem ali s čimerkoli mu pade na misel in na ta način premika zorb. V Vodem planetu vas čaka tudi nov tobogan. Notranji tobogan je dol 55 metrov in na višini 5 metrov omogoča pot skozi zaprto cev. NOVO - V Termah Tuhelj je zgrajen Vodni grad, nova atrakcija na bazenih Vodnega planeta, ki bo razveselila tako otroke kot njihove starše.

KULINARIKA
Noć in dan svojim gostom v njihovi novi restavraciji nudi popolno kombinacijo dobre hrane in vina za vse ljubitelje gastronomije. Za zajtrk vam nudijo sveže pecivo in narezke, sokove, čaje ali kavo, za koilo ali večerjo pa kulinariko, ki temelji na tradiciji hrvaškega Zagorja. Zraven vam ponudijo tudi odlično izbiro finih rdečih vin.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • idilično okolje hrvaškega Zagorja
 • samo 100 m do bazena
 • Terme Tuhelj z več kot 5.000 m2 vodnih površin z različnimi atrakcijami
 • pestra tradicionalna ponudba s pesto izbiro kvalitetnih vin
 • namestitev v neposredni bližini Term Tuhelj
 • odpravite se na ogled etno-kulturnih znamenitosti hrvaškega Zagorja
 • z doplačilom obiščite največji Savna park na Hrvaškem
 • namestitev od Ljubljane oddaljena 135 km, od Maribora 90 km in od Celja 65 km

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Za otroke brezplačno

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Noć i Dan vam nudi bivanje v idiličnem okolju hrvaškega Zagorja, Tuheljskih in Dubrovlanskih, le pol ure stran od Zagreba in dvajset minut od etno-kulturnih znamenitosti hrvaškega Zagorja ter v neposredni bližini Term Tuhelj. Na voljo vam je 6 prostornih, udobnih in moderno opremljenih sob.

WELLNESS CENTER SPAVITA
Za vse ljubitelje wellnessa je na voljo wellness ponudba Term Tuhelj, ki vključuje terapije z zdravilnim termalnim blatom. V SpaVita centru bodo poskrbeli za vaše dobro počutje z masažami in samo vam prilagodili nego telesa ali obraza. Obiščite tudi največji savna center na Hrvaškem s svojimi edinstvenimi programi savnanja. Edini so, ki ponujajo tudi otroško in družinsko savnanje pod strokovnim nadzorom. 

KAM NA IZLET?

 • V bližini spodnjega dela reke Sotle, ki je naravni mejnik s sosodnjo državo Slovenijo, leži Klanjec z galerijo znanega kiparja Antuna Augustinčiča, katerega kip denimo stoji pred palačo Združenih narodov v New Yorku. V Krapini je urejen izvrsten Muzej krapinskega neandertalca, saj su tu konec 19. stoletja odkrili eno izmed najpomembnejših evropskih najdišč tega človekovega prednika. 
 • Kakih dvajset kilometrov severovzhodno od Krapine leži eden izmed najbolj privlačnih hravških gradov, dvorec Trakoščan, kjer hrvaški državni voditelji gostijo pomembna protokolarna srečanja. V dvorcu je urejen muzej, prav tako je muzej na ogled v gradu Veliki Tabor, enem izmed najbolj ohranjenih srednjeveških gradov. Najpomembnejše versko središče v Hrvaškem Zagorju je v kraju Marija Bistrica. V Baziliki Bistriške Matere Božje je znan kipec Bistriške Matere Božje iz 15. stoletja. 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (152)