Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za popoln oddih v apartmaju z vključenim smučanjem na smučišču Senožeta!

od 62,00 €

# / 10
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za popoln oddih v apartmaju z vključenim smučanjem na smučišču Senožeta!

od 62,00 €

Zagotovite si popolno sprostitev z družino v neokrnjeni naravi s prekrasnimi gorami! Sposodite si sanke in se odpravite na razigrano zimsko zabavo. Zadihajte sveži gorski zrak tudi na smučišču Senožeta in doživite smuko, ki vam bo še dolgo ostala v spominu. Po aktivnem dnevu pa se odpočijte v prijetnem ambientu apartmajev, ki z lesenimi elementi dajejo pridih domačnosti!

Uživajte v radostih v enem izmed najlepših krajev v Sloveniji! Vključeno končno čiščenje, posteljnina in brisače.

Apartmaji TD Bohinj

Ponujajo vam sodobno opremljene apartmaje na luksuzni lokaciji v turističnem središču. V neposredni bližini jezera, reke, restavracije, trgovine, info centra, pošte in avtobusne postaje. Vabljeni na aktivne počitnice v naravi, kjer lahko izbirate med ponudbo športnih, kulturno zabavnih in drugih aktivnosti.
Vse namestitve nudijo zasebni sef, zastonj brezžični internet, kabelsko TV, pralni stroj, klimatsko napravo in parkirišče.

APARTMA Z 1 SPALNICO
Apartmaji imajo možnost bivanja za 2 – 3 osebe, apartma št. 2 je možno bivanje za 2 – 4 osebe.

KULINARIKA
V gostišču Danica vam nudijo slastne in zanimive kombinacije tradicionalnih okusov ter privlačnega sodobnega garniranja. Poleg splošne ponudbe po naročilu z jedilnega lista so vam na voljo tudi posebej izbrane sezonske jedi, sladka presenečenja ter degustacijski meniji. Vse skupaj lepo zaokrožuje pestra ponudba slovenskih vin.  
Bohinj z okolico je najbolj znan po mlečnih in sirarskih izdelkih, tudi sladki skuti, mesninah, domačini pa izdelujeo tudi izdelke iz suhih zelišč in odlične pekovske izdelke.

SMUČIŠČA V OKOLICI 
Odpravite se na nepozabno smuko na bližnje smučišče Senožeta, ki je oddaljen le slabih 5km od nastanitve. Dodatna prednost tega čudovitega smučišča je lokacija v dolini in njegova dostopnost. Najbljižji smučarski center Vogel pa leži v Triglavskem narodnem parku nad Bohinjskim jezerom. Izjemna lokacija in veličastno naravno okolje v kombinaciji z odličnimi storitvami zagotavljajo neponovljivo izkušnjo. Poleg smučanja lahko uživate v teku na smučeh, deskanju, turne smuke in sankanju. 

SANKANJE
Sposodite si sanke in se odpravite na pravo zabavo. Sankanje je odlična adrenalinska zabava za najmlajše in zabavna rekreacija za malo majn mlade. Uživajte v razigranem športu in izkustie nadvse pestro doživetje na svežem zimskem zraku. Sankate lahko na posebnih delih smučišč kot sta Senožeta in Vogel ali pa na urejenih sankališčih.

VODNI PARK BOHINJ (z doplačilom)
Izkoristite popust in se odpravite v Vodni park Bohinj, ki se ponaša z notranjimi bazeni, whirlpooli, tobogani, divjo reko, glasbeno votlino za zaljubljence, dvema plezalnima stenama in kotičnkom za otroke. V vodnem parku je skupno 380 m2 vodnih površin, temperatura voda pa je 31°C, v otroškem bazenu in whirpoolih pa 34°C. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • bližina krasnega Bohinjskega jezera
  • odlična ideja za razvajanje in sproščanje
  • pobeg od stresnega vsakdanjika v čudoviti alpski svet
  • možnost raziskovanja Triglavskega narodnega parka
  • vključen brezplačni najem sank in smučarski karti

Pameten nakup

Zelo iskana ponudba

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

V TD Bohinj**** se trudijo za urejenost in boljšo prepoznavnost Bohinja ter njegove ponudbe doma in po svetu. Z novimi močmi si prizadevajo za ohranjanje in povečanje zasebnih namestitev v Bohinju, za povečanje sodelovanja turističnih akterjev Bohinja ter za izboljšanje turistične ponudbe. Upravljajo s slapom Savica, kampom Danica ter cerkvijo sv. Janeza.

KAM NA IZLET?
Okolica ponuja veliko športnih in sprostitvenih aktivnosti, vse od sprehodov, pohodov v gore, kolesarjenja, plezanja,...

  • Pokljuka: Kapela Marije Kraljice miru, Koča na Uskovnici, in Pot Rudno polje - Uskovnica, kjer si lahko ogledate tudi zdravilne točke na Razpotju praprotnice
  • Vogar: Kosijev dom na Vogarju, Planina Spodnji Vogar, pot Stara Fužina-Vogar in razgledišče so lokacije za čudovite izlete v vseh letnih časih
  • Slap Savica: eden izmed najlepših slapov v Sloveniji, ki je čudovit tudi spomladi
  • Bohinjsko jezero: kjer so zanimive cerkev sv. Duha, Hostel pod Voglom in adrenalinski park
  • Bohinjska Bistrica: ogledate si lahko Ceconijev Park, cerkev sv. Nikolaja, Vodni park Bohinj, vojaško pokopališče iz 1. sv. vojne in Zoisov grad s stolpno uro
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (133)