Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za poletni odklop v prenovljenem modernem hotelu na popolni lokaciji!

od 80,00 €

# / 11

HUDA CENA za poletni odklop v prenovljenem modernem hotelu na popolni lokaciji!

od 80,00 €

Popoln poletni oddih za vse ljubitelje moderne namestitve! Navdušeni boste nad modernim dizajnom sob v Galeria Valeria Downtown Seaside****, ki je bila popolnoma obnovljena julija 2019. Odpravite se na odklop v center Splita, se sprehodite po ulicah in izkoristite idealno izhodišče za raziskovanje in doživetje očarljivega vzdušja v priljubljenem mestu. 

Namestitev v sobah z modernim dizajnom! Stavba popolnoma obnovljena julija 2019.

Galeria Valeria Downtown Seaside****

Stavba je bila popolnoma obnovljena julija 2019. Galeria Valeria se nahaja le 5 minut hoje od UNESCO-ve zaščitene Dioklecijanove palače in živahne rive Promenade, ki se nahaja v UNESCO-ve zaščiteni zgradbi in ponuja klimatizirane sobe z brezplačnim brezžičnim internetom.

SOBE
Sobe so velike 21-23 m2 in so moderno opremljene. Poleg velike zakonske postelje, je v sobi še kavč, LCD satelistska televizija in moderna kopalnica s tušem. V sobah na voljo tudi ameriške in evropske vtičnice. Nekatere sobe so okrašene z elementi kamnitih zidov in lesenimi tramovi. 

PLAŽA
V bližini so naslednje plaže: plaža Bačvice, plaža Jezinac, plaža Kastelet, malo dlje pa še plaža Bene in plaža Kasjuni. 

KULINARIKA (z doplačilom)
Na voljo restavracija, bar s prigrizki in meni za posebne diete. 

SPLIT
Galeria Valeria je idealno izhodišče za hojo in doživetje očarljivega vzdušja v središču mesta. Usedite se in absorbirajte sončne žarke v eni od številnih zunanjih kavarn. Sprehodite se po zgodovinskih predelih mesta, občutite sence preteklosti starega mestnega jedra v bližini Rive, znane Splitske promenade in si oglejte izjemno lepo ohranjeno palačo rimskega cesarja Dioklecijana.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • namestitev v središču priljubljene destinacije Split
  • sobe so opremljene z modernim dizajnom
  • vključena steklenica penečega vina
  • blizu Dioklecijanove palače in živahne rive Promenade
  • Galeria Valeria Downtown Seaside popolnoma obnovljena julija 2019!

Pestra dodatna ponudba

Wi-Fi

Preseneti boljšo polovico

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

Galeria Valeria Downtown Seaside se nahaja v osrčju starega mesta ob morju in sprehajališču med Rivo in Zahodno obalo, s čudovitim pogledom na pristanišče in otoke v Splitu. Objekt je dobil ime po hčerki cesarja Dioklecijana (Galeria Valeria). Najbližja trgovina z živili je le 30 metrov, glavna avtobusna postaja in trajektno pristanišče pa sta oddaljena le 800 m od sob Galeria Valeria. Letališče Split je oddaljeno 22 km.

KAM NA IZLET?

  • Dioklecijanova palača: je uvrščena na Unescov seznam kulturne dediščine in je ena najbolje ohranjenih spomenikov rimske arhitekture v svetu. Od hotela je oddaljena 3,8 km. 
  • Splitska katedrala: znana je po portalu, delu Andrije Buvina, kiparja in slikarja iz 13. stoletja, enem najboljših primerkov romanskega kiparstva na Hrvaškem, ter po izrezljanih lesenih vratih, na katerih je predstavljeno 28 prizorov iz Jezusovega življenja.
  • Hrvaški pomorski muzej: Muzejski razstavni predmeti se nanašajo na pomorsko dediščino jadranske obale in segajo vse od prazgodovine do danes. 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (222)