k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 8. do 17. ure

2018 MediaStar Group d.o.o.

HUDA CENA za poletni oddih z zajtrkom in kopanjem v termalnem kompleksu!

od 0,00 €

prodani

Prodanih 52 kuponov

# / 11
Izkoristi turistični bon

HUDA CENA za poletni oddih z zajtrkom in kopanjem v termalnem kompleksu!

od 0,00 €

prodani

Prodanih 52 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Odpravite se na sproščene poletne počitnice v kopališče, ki se ponaša z nazivom enega najbolj priljubljenih kopališč v svoji kategoriji! Vključeno neomejeno kopanje v termalnem kompleksu, uporaba kopalnega plašča in darilni kupon za brezplačno pločevinko pijače. S kuponom hkrati sodelujete tudi v nagradnem žrebanju!

Posebnost Hotela Radin je pitni salon z izvirom naravne mineralne vode iz Radencev!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • PONUDBA ZA PARE! 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi v hotelu Radin**** v Radencih
 • namestitev v dvoposteljni Economy sobi
 • neomejeno kopanje v termalnem kompleksu
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačen wifi
 • kopalni plašč v času bivanja
 • darilni kupon za brezplačno pločevinko »ŠpriCAR« v Domu Penin
 • sodelovanje v nagradnem žrebanju za 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi

Za to ponudbo imamo kar 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Unovčljivost 1.-4.7. (odhod) ali 28.-31.8.2020 (odhod)

  • 0 € = vrednost kupona
   145,60 € = obvezno plačilo s turističnim bonom pri ponudniku

   Skupna vrednost aranžmaja znaša 145,60 €. Vrednost kupona znaša 0 €, razliko (145,60 €) poravnate s turističnim bonom direktno pri ponudniku na licu mesta. Možno je tudi delno plačilo doplačila pri ponudniku, torej s turističnim bonom in ostalimi plačilnimi sredstvi.

   S kuponom pridobite akcijsko ceno aranžmaja, z unovčitvijo kupona sodelujete tudi v nagradnem žrebanju za 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi.
  Preberi vse

  HUDA CENA

  0,00 €

  Vrnemo 0,00 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Unovčljivost 4.7.-28.8.2020 (odhod)

  • 0 € = vrednost kupona
   159,60 € = obvezno plačilo s turističnim bonom pri ponudniku

   Skupna vrednost aranžmaja znaša 159,60 €. Vrednost kupona znaša 0 €, razliko (159,60 €) poravnate s turističnim bonom direktno pri ponudniku na licu mesta. Možno je tudi delno plačilo doplačila pri ponudniku, torej s turističnim bonom in ostalimi plačilnimi sredstvi.

   S kuponom pridobite akcijsko ceno aranžmaja, z unovčitvijo kupona sodelujete tudi v nagradnem žrebanju za 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi.
  Preberi vse

  HUDA CENA

  0,00 €

  Vrnemo 0,00 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 

ZDRAVILIŠČE RADENCI

Hotel Radin z 291 sobami je osrednji hotel Zdravilišča Radenci, ki goste pričakuje ob bogatih izvirih mineralne vode, v zeleni pokrajini žitnih polj in vinorodnih gričev ob reki Muri. Posebnost Hotela Radin je pitni salon z izvirom naravne mineralne vode iz Radencev. Iz hotela imajo gostje neposreden dostop v termalni svet, zdravstveni in wellness center.

SOBE ECONOMY
Udobna soba s francoskim ležiščem širine 160 cm in balkonom s pogledom na park. V sobi (16,5 m2) je kopalnica s kadjo ali tušem in WC-jem ter pisalna miza.

TERMALNO KOPALIŠČE
Kopališče Zdravilišča Radenci se razprostira na skupaj 1.400 m2 vodnih površin z 10 notranjimi in zunanjimi ter med seboj povezanimi bazeni s termalno in navadno ogrevano vodo, kjer lahko gosti nabirajo plavalne kilometre.
Vodni park ima čofotalnike za otroke z navadno in termalno vodo, bazen za knajpanje s hladno vodo, slapove, pod- in nadvodne masaže in atraktivno deročo reko. Zdravilišče obsega notranji plavalni bazen z navadno vodo, notranji bazen s podvodnimi masažami, termalni bazen s termomineralno vodo, bazen s toplimi vrelci in notranji otroški bazen. 

KULINARIKA
V Zdravilišču Radenci poskrbeli pripravljajo uravnotežene jedi, ki godijo vašim brbončicam. Z nasveti nutricionistke izbirajo zdravo, seveda pa so v ponudbi tudi tipične lokalne jedi in njihova posebnost – jedi z mineralno vodo! Po dogovoru vam pripravijo jedi po dietah za srčne in sladkorne bolnike, pri laktozni intoleranci in drugih zdravstvenih potrebah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • kopališče se ponaša z nazivom enega najbolj priljubljenih v svoji kategoriji
 • posebnost hotela je pitni salon z izvirom naravne mineralne vode iz Radencev
 • kopališče Zdravilišča Radenci se razprostira na skupaj 1.400 m2 vodnih površin
 • zdravilišče je znano po radgonski kleti penečih vin
 • s kuponom sodelujete v nagradni igri!

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Družinam prijazno

Razvajanje v dvoje

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Unovčljivost kupona preverite pri vsaki opciji posebej.

NAGRADNA IGRA

Nagradno žrebanje bo potekalo 10.9.2020, v žrebanje se vključijo le unovčeni kuponi. Nagrajenec prejme nagrado 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi po pošti s strani ponudnika Sava turizem d.d.

OBVEZNA DOPLAČILA

2 €/osebo/dan za turistično takso
1 €/osebo za prijavnino

MOŽNA DOPLAČILA

10 €/dan za večerjo
3,50 €/osebo/dan za bivanje med vikendom, od petka do nedelje (odhod)
7 €/osebo/dan za večjo dvoposteljno sobo

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija termina na telefonsko številko 02 520 27 22 ali na elektronsko pošto info@zdravilisce-radenci.si.

 

Pri rezervaciji je potrebno ponudniku obvezno sporočiti, da boste plačali s turističnim bonom in povedati podatke kreditne kartice kot garancijo plačila.

V priponki pošljite še kupon, ki ga ob prihodu ne potrebujete s seboj. V primeru, da ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 48 ur prej.

OSTALI POGOJI

Check in od 14:00 ure, check out do 10:00 ure.Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.

 

Minister za zdravje opozarja da prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Alkohol lahko uživajo le polnoletne osebe.

VEČ O PONUDNIKU

Zdravilišče Radenci slovi po mineralni vodi in radgonski kleti penečih vin. Radenci so eden redkih zdraviliških krajev v Evropi s kar štirimi naravnimi zdravilnimi dejavniki - mineralna voda, termalna voda, zdravilno blato in blago podnebje z več kot 250 sončnimi dnevi na leto. Hotel Izvir**** je prijazen in udoben hotel, povezan s Hotelom Radin****. Oba hotela sta primerna za vse, ki si želijo sprostitve ob mineralni vodi in okrepiti telesno odpornost. 

MEDICO-WELLNESS CENTER CORRIUM
V sklopu zdravilišča Radenci deluje Medico-wellness centra Corrium, njegova ponudba je bolj kot v sproščanje usmerjena v dobro počutje in krepitev zdravja. V sodobnem centru se lahko gostje predajo slovitim mineralnim kopelim s CO2, vodni terapiji Knajpanja, raznim masažam, vstopijo v svet savn, izvajajo zdravilno pitno kuro, občutijo moč zdravilnega blata, izvajajo razne programe za dobro počutje in lepotne programe ter še mnogo več.

ŠPORTNE IN OSTALE AKTIVNOSTI
Dopolnite svoje športne priprave s pestro ponudbo športnih, zdravstvih in wellness ponudb. Zdravilišče Radenci in njegova okolico sta idalna za aktivni oddih, ki se ponaša z bogato infrastrukturo za ekipne in posamične športe. Lokalne ceste in poti nudijo različne težavnostne izzive za sprehajalce, tekače in kolesarje. Iz Zdravilišča Radenci se pohodniki lahko podajo na 8 kilometrov dolgo Pot med vrelci življenja, ki jih popelje do sedem različnih vrelcev mineralne vode v območju Radencev. Zdravje srca lahko preverite tudi na pohodu za močno srce, na 1,5 km dolgi poti po zdraviliškem parku. Tu vam pod vodstvom fizioterapevta izmerijo srčni utripna na začetku in koncu poti.

KAM NA IZLET?

 • Polnilnica Radenske.
 • Od leta 1869, ko so napolnili prve steklenice mineralne vode, se je ta uveljavila tako doma kot v svetu. Na ogledu polnilnice spoznate 140-letno tradicijo in proces polnjenja, slišite brbotanje mehurčkov ter degustirate naravno mineralno vodo. 
 • Vinska cesta Jeruzalema: na pohodu ali kolesarjenju po vinski cesti Jeruzalem si lahko ogledate turistične kmetije in vinograde s pristnimi kulinaričnimi dobrotami in pestro izbiro belih vin najvišje kakovosti.
 • Radgonska klet: najstarejši in največji proizvajalec penin v Sloveniji v svojih edinstvenih kleteh proizvaja in hrani penine že od leta 1852. Oglejte si tri kleti Radgonskih goric in okusite izbrane penine v degustacijski dvorani.
 • Lahko se odpravite na tenis, golf, konjeniški klub, spust z gumijakom ali pa se podate na odkrivanje naravne in kulturne dediščine regije.
 • Ob Muri je ogromno možnost za kolesarjenje in pohodništvo.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (214)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!