k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za poletni oddih v unikatnem hotelu v zgodovinsko bogatem obalnem mestu!

od 77,00 €

# / 10
ISKANO

HUDA CENA za poletni oddih v unikatnem hotelu v zgodovinsko bogatem obalnem mestu!

od 77,00 €

Odpravite na slovensko obalo, kjer vlada pozitivna energija skozi celo leto. Okrepčajte se z okusnim zajtrkom in kavo po izbiri ter se sprehodite ob morju, pojdite na izlet ali pa si privoščite vodno dogodivščino v Aquaparku Žusterna!

Vključen zajtrk in 2x kava po izbiri v kavarni hotela vsak dan bivanja!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v Garni hotelu Pristan**** v Kopru
 • 2x kava po izbiri v kavarni hotela vsak dan bivanja
 • brezplačen WiFi
 • brezplačno parkirišče

Garni hotel Pristan****

Garni hotel Pristan**** je edini hotel v Kopru, ki se ponaša s ponudbo in udobjem štirih zvezdic. Bogata zgodovina je mestu in zaledju zapustila številne kulturno-zgodovinske spomenike, zato hotel privablja tudi vedno več turistov. Zunanji videz hotela je unikaten, saj se vse linije združujejo v enotno podobo velike barke. Zaradi manjših kapacitet je oseben kontakt med hotelskim osebjem in gosti toliko pristnejši.

SOBE
Komfortne sobe za poslovno turističnega gosta vsebujejo veliko zakonsko posteljo ali dve enojni postelji. Opremljene so z zasebno kopalnico s prho ali kadjo in sušilcem za lase, pisalno mizo, sefom, klimatsko napravo, telefonom in satelitsko televizijo.

KULINARIKA
Restavracija je odprta vsak dan od ponedeljka do petka od 11:00 do 16:00 ure, razen ob praznikih. Ob vsaki priložnosti vas bodo presenetili z izbrano hrano in vrhunskimi vini primorskih vinarjev, ki bodo dopolnila gurmanske užitke v naši restavraciji.
Pripravljajo izvrstne tradicionalne istrske jedi (bobiči, istrski tartufi, domači fuži, njoki, domače sladice) in ribje specialitete (jadranska riba in škampi). Vsakodnevno ponujajo tudi raznovrstna kosila že ob 11:00 uri. Restavracija sprejme približno 40 oseb, VIP Salon dodatnih 50 oseb, ob lepem vremenu je na voljo tudi letni vrt, ki sprejme še dodatnih 30 oseb.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • kava po izbiri v kavarni hotela
 • slovenska obala je idealno izhodišče za izlete v slikovito okolico
 • odlična priložnost za organizacijo poslovnih srečanj v Kopru
 • možnost vodne dogodivščine v Aquapark Žusterna
 • VIP salon nudi vse potrebno za poslovne dogodke na najvišjem nivoju
 • namestitev na robu zgodovinskega koprskega mestnega jedra

Odličen nakup

Preizkušen paket

Preseneti boljšo polovico

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

Garni hotel Pristan**** je edini hotel v Kopru, ki se ponaša s ponudbo in udobjem štirih zvezdic. Bogata zgodovina je mestu in zaledju zapustila številne kulturno-zgodovinske spomenike, zato hotel privablja tudi vedno več turistov. Mesto Koper nudi obilico možnosti za aktivno in zabavno preživljanje prostega časa. Lahko se podate na raziskovanje mesta, uživate v čudovitih arhitekturnih znamenitostih kot so Carpacciova hiša, Casa Veneziana, vodnjak Da Ponte in taverna Koper. Mesto ponuja tudi obilico možnosti za športno udejstvovanje, mesto je še posebej priljubljeno pri kolesarjih, ki se odpravijo na raziskovanje čudovite slovenske Istre.

KAM NA IZLET?
Koper je čudovito mesto in hkrati odlična lokacija za izlete, saj je v bližnji okolici ogromno možnosti za popestritev oddiha.

 • Grad Socerb slovi po svojem znamenitem gradu, ki kot orlovsko gnezdo bdi nad rižansko in osapsko dolino. Začetki gradu segajo v 13. stol. Z njegove razgledne ploščadi se ponuja čudovit razgled na Tržaški in Koprski zaliv.
 • odpravite se v naravni rezervat Škocjanski zatok, ki je največje polslano močvirje v Sloveniji, velikega ekološkega pomena ter izjemne botanične, zoološke in krajinske vrednosti. V njem so opazili več kot 200 različnih vrst ptic, nekatere med njimi so ogrožene. Zanimiva je tudi pot zdravja in prijateljstva, speljana po nekdanji ozkotirni železniški progi, ki je povezovala Trst in Poreč. 
 • Park Postonjska jama nudi dovolj doživetij za celodnevni izlet. Postonjska jama je svetovna znamenitost in kraljica jam. Svetovna znamenitost. Zapeljite se z atraktivnim jamskim vlakcem in si oglejte več kot 5 kilometrov rovov prehodov in spektakularnih dvoran.
 • Akvarij Piran nudi vpogled v podvodni svet slovenskega morja. Nameščenih je petindvajset bazenov, ki so osvetljeni z umetno svetlobo. Sistem razsvetljave je tak, da so morski organizmi prikazani v čim bolj naravnih barvah.
 • Kobilarna Lipica nudi popotovanje v zgodovino in veličino tukajšnje konjeniške tradicije.
 • Škocjanske Jame sestavlja splet enajstih jam, udornic, ponorov, naravnih mostov, … Jame lepšajo številni raznobarvni in orjaški kapniki različnih oblik, orgle in prelepe ponvice. Skozi Škocjanske jame teče reka Reka, ki daje celotnemu spletu poseben pečat.
 • Jama Vilenica pri Lokvi je najstarejša turistična jama v Evropi. Jama je nekoč močno burila domišljijo obiskovalcev in domačini so verjeli, da v njej prebivajo dobre vile. Tako je Vilenica dobila svoje ime.
 • Pokopališče školjk je za otroke izjemno zanimiva lokacija, je dokaj skrita. Strokovnjaki so tam našli več kot 230 vrst mehkužcev. Med najlepšimi so školjka srčanka, pokrovača, ladinka in polžje hišice.
 • oglejte si tudi čudovite arhitekturne znamenitosti kot so Carpacciova hiša, Casa Veneziana, vodnjak Da Ponte in taverna Koper.
 • mesto je še posebej priljubljeno pri kolesarjih, ki se odpravijo na raziskovanje čudovite slovenske Istre.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (201)