Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za poletni oddih v modernih apartmajih v priljubljenem Biogradu na Moru!

od 48,00 €

# / 8

HUDA CENA za poletni oddih v modernih apartmajih v priljubljenem Biogradu na Moru!

od 48,00 €

Poletne počitnice na eni izmed najbolj privlačnih turističnih destinacij v Dalmaciji - Biograd na Moru! Čaka vas popolna namestitev v novi, luksuzni Vili Angie, ki bo poskrbela za popolno udobje. Uživajte na čudoviti plaži in se obvezno ustavite v priljubljenem centru, ki se ponaša z nazivom pestrega mesta, ki zadovolji vsakega željnega zabave!

Peščena in prodnata plaža je oddaljena približno 600 m, na voljo različni vodni športi! Vključeno tudi končno čiščenje.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v moderno opremljenem apartmaju Vila Angie*** v Biograd na Moru 
 • brezplačno parkirno mesto
 • brezplačni WiFi
 • končno čiščenje
 • posteljnina
 • brisače

VILA ANGIE***

Nastanitev Apartments Angie se nahaja v Biogradu na Moru, približno 400 m od starega mestnega jedra.  Restavracija in kavarna sta oddaljeni 100 m, trgovina z živili je 200 m stran, do glavne avtobusne postaje je 400 m, letališče Zadar pa je 35 km od nastanitve. Na voljo je brezplačno parkirišče.

APARTMAJI
Apartmaji imajo balkon, satelitsko televizijo, večjo ali manjšo kuhinjo z jedilnim kotom in zasebno kopalnico s prho, z brezplačnim toaletnim priborom ter brisačami. Na voljo brezplačni WiFi. 

PLAŽA
Peščena in prodnata plaža je oddaljena približno 600 m, tam pa so na voljo različni vodni športi.

BIOGRAD
Biograd je od nastanitve oddaljen le 700 m in se ponaša z nazivom pestrega mesta, ki zadovolji vsakega željnega zabave. Prav tako je Biograd na Moru primeren za vse, ki si želite bolj ležernega sprehoda po ulicah. Sprehodite se do barov, kavarn ali pa si privoščite odlično dalmatinsko kulinariko. Prava poslastica pa je FunPark Biograd, ki nudi dovolj možnosti za nepzabno doživetje. Odpravite se na vlakec, obiščite živali ali pa skačite po trampolinih. Zabava za vso družino!

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • ena izmed najbolj privlačnih turističnih destinacij v Dalmaciji
 • apartmaji imajo vse, kar potrebujete za udobno namestitev!
 • moderno opremljeni apartmaji
 • vključeno končno čiščenje
 • plaža je oddaljena 600 m, na voljo so različni vodni športi
 • Biograd na Moru se ponaša z nazivom pestrega mesta
 • unovčljivo v top sezoni

Dolga veljavnost kupona

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Biograd na Moru leži na polotoku in kopnem, je središče riviere, katero sestavljajo obalna mesta:Petar na Moru, Turanj, Sv. Filip in Jakov, Biograd na Moru, Pakoštane in Drage, na otoku Pašmanu mesta Tkon, Kraj, Pašman, Barotul, Mrljane, Neviđane, Dobropoljana, Banj in Ždrelac ter na otoku Vrgada istoimeno mesto.
Je mesto s številnimi možnostmi za aktivno preživljanje počitnic. V poletnih mesecih pa se za turiste pripravljajo številne kulturne, zabavne in športne prireditve.

KAM NA IZLET?

 • Narodni park Kornati: park navdušuje z visokimi pečinami, morskimi precepi med otoki, velja pa tudi za pravi potapljaški raj. Narodni park Kornati je danes večinoma nenaseljen. Najzanimivejše sledi nekdanjega življenja na otoku lahko še danes opazujete na otoku Kornatu, kjer se nahaja bizantinska utrdba Tureta iz 6. stoletja. Ob vznožju otoka je tudi starokrščanska cerkev Gospe od Tarca iz 16. stoletja.
 • Narodni park Krka: je eden najpomembnejših in turistično najbolj obiskanih parkov na Hrvaškem. Slovi po svojih mogočnih slapovih, čudovitem jezeru s prisrčnim otokom in izlivu v morje, kjer najdemo tako morske kot sladkovodne ribe.
 • Zadar: mesto odddaljeno le 30 km, kjer si lahko ogledate edinstvene morske orgle, cerkev sv. Donata iz zgodnjega srednjega veka in ostanke antičnega rimskega foruma.
 • Plitvička jezera: veličastno delo narave predstavlja eno največjih atrakcij v Evropi. Šestnajst jezer v čudovitih plavozelenih pastelnih barvah, v katerih se zrcalijo gosti gozdovi.
 • Narodni park Paklenica: eden od osmih narodnih parkov na Hrvaškem. Po parku je speljanih približno 150 km označenih pohodniških poti. Tako so peš dostopne jama Manita peč, skalna stena Aniča kuk, gozdarska koča Lugarnica, mlin, planinski dom Paklenica, vrhova Sv. brdo in Vaganski vrh.
 • Severni Velebit: narodni park, ki leži na gorskem grebenu Velebita. Znotraj parka se nahajajo strogo varovani rezervati: Hajdučki kukovi, Rožanski kukovi, Lukina jama - ena od najglobljih podzemnih jam na svetu, botanična rezervata Visibaba in Zavižanj-Balinovac-Velika kosa in Veliki botanični vrt. Na tem območju so do sedaj odkrili okoli 150 podzemnih jam.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (46)