k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za poletni oddih v hotelu v bližini čudovitega narodnega parka!

od 59,00 €

# / 11

HUDA CENA za poletni oddih v hotelu v bližini čudovitega narodnega parka!

od 59,00 €

Uživajte v udobnih sobah ter uživajte v posebnosti hotela – restavraciji s pečjo na pelete, v kateri pripravljajo odlične hrvaške in druge specialitete. Narodni park Plitviška jezera, ki je uvrščen na Unescov seznam svetovne dediščine že od leta 1979, je zagotovo destinacija, ki jo morate obiskati vsaj enkrat v življenju! Vključen zajtrk in pijača dobrodošlice.

Hotel v bližini Plitviških jezer vas bo navdušil s prijaznim osebjem in pestro ponudbo! Vključen zajtrk in pijača dobrodošlice.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • 1x nočitev s samopostrežnim zajtrkom za 2 osebi v Hotelu Big House Plitvička jezera***
  • pijača dobrodošlice
  • brezplačna WiFi in parkirišče

hotel big bear plitvička jezera****

Hotel se nahaja le 9 km od vhoda v Narodni park Plitviška jezera. Hotel zajema 40 sob in ločeno hišo ob hotelu, v kateri je 4–5 sob. Posebnost hotela je ogrevanje na pelete, za hlajenje v poletnih mesecih pa ne uporabljajo klime, temveč vodno hlajenje preko radiatorjev. Sobe v mandardah imajo klimo. 

SOBE
Sobe v hotelu so lahko 2-, 3- ali 4- posteljene in so velike med 27 in 36 m2 in imajo zasebno kopalnico s prho. Opremljene so s televizorjem, pisalno mizo in stoli.

KULINARIKA
Poleg nastanitve hotel ponuja pijačo in hrano v restavraciji v rustikalnem stilu, ki se nahaja 100 metrov od hotela. Restavracija ima kapaciteto 100 sedežev, peč na drva sredi restavracije pa ustvarja edinstveno vzdušje in daje poseben okus hrani.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • v bližini Narodnega parka Plitviška jezera
  • udobno opremljene sobe in samopostrežni zajtrk
  • poizkusite jedi, pripravljane v peči na drva v hotelski restavraciji
  • odlična lokacija za vse ljubitelje pohodništva in neokrnjene narave
  • Plitvička jezera so najstarejši narodni park v jugovzhodni Evropi
  • park zajema skupaj 16 jezer, ki so stopničasto urejena

Dolga veljavnost kupona

Pestra dodatna ponudba

Za otroke brezplačno

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Big House Plitvička jezera*** se nahaja v čudoviti naravi, le nekaj kilometrov od Narodnega parka Plitvička jezera. Gre za nov hotel, ki je odlično izhodišče za vse ljubitelje narave. 

KAM NA IZLET?
Obiščite Narodni park Plitvička jezera, ki je največji narodni park na Hrvaškem. Plitviška jezera so zaslovela v 60. in 70. letih prejšnjega stoletja, ko so bile tam posnete številne scene iz filmov po delih Karla Maya. Narodni park je oddaljen od urbanega okolja, zato ima izredno čisto zrak, zemljo in vodo. Zaradi tega so se ohranile številne rastlinske in živalske vrste, ki so tam živele še pred prihodom človeka, zaradi česar so Plitviška jezera edinstvena atrakcija. V parku je kar 75 endemitov, številne vrste pa so zakonsko zaščitene. Med raziskovanjem narodnega parka boste morda naleteli na katerega izmed stalnih prebivalcev, kot so evropski medved, volk, orel, sova, ris, divja mačka, divji petelin in mnogi drugi. Park je velik približno 300 kvadratnih kilometrov, medtem ko so jezera združijo na razdalji osmih kilometrov. Lepotam narodnega parka Plitvce se ni mogel upreti niti UNESCO, zato se jezera na seznamu svetovne dediščine od leta 1979. Plitvice so zagotovo eno najlepših naravnih čudes, kjer uživamo ob zvokih slapov, dobri hrani in prijaznih gostiteljih. Gre za biser, ki bi ga moral vsak obiskati vsaj enkrat v življenju.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (172)