Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

OMEJENA ekskluzivna akcija! HUDA CENA za poletne počitnice v top sezoni!

od 799,00 €

# / 14
EKSKLUZIVNO

OMEJENA ekskluzivna akcija! HUDA CENA za poletne počitnice v top sezoni!

od 799,00 €

Hotel Imperial se nahaja na obali, v sebi pa združuje tradicijo in moderno oblikovanje. Osvežili se boste lahko v notranjem bazenu z morsko vodo, zunanjem bazenu in uživali na čudoviti plaži, otroci pa bodo lahko čofotali v otroškem bazenu in uživali v animacijskem programu. Vsak četrtek zvečer pa vas čaka koncert skupine Iskon ali Magazin, kjer seveda ne bo manjkalo pravih dalmatinskih pesmi. V hotelu so na voljo tudi tenis in fitnes ter možnost razvajanja v Spa centru!

Vključen koncert glasbenih skupin Magazin in Iskon, uporaba notranjega bazena z morsko vodo in zunanjega bazena!

Imperial Park Hotel Vodice***

Hotel Imperial*** se nahaja na obali turističnega mesta Vodice pri Šibeniku v severni Dalmaciji, ob lastni prodnati plaži. Odlikujejo ga tri zvezdice, obkroža pa ga čudoviti park z mediteranskim rastjem. Hotel ima klimatizirano a la carte restavracijo, aperativ bar, coctail bar na plaži in trgovino s spominki. Gostje lahko uživajo v številnih športnih aktivnostih, kot so fitnes in teniška igrišča. V hotelu se nahaja tudi spa center z masažami in savno. Zvečer boste lahko uživali v bogatem animacijskem programu, z otroškim ogriščem pa je poskrbljeno tudi za najmlajše.

SOBE
Hotel Imperial obsega 175 sob, ki se velike med 21 in 30 m2. Sobe imajo satelitsko televizijo, telefon, brezžični internet, minibar in balkon s pogledom na morsko stran ali park. Na voljo sta največ 2 pomožna ležišča.

KULINARIKA
V hotelski restavraciji vam postrežejo z odlično lokalno in tradicionalno hrvaško kulinariko in pa mediteranskimi jedmi. 

PLAŽE
Najbližja plaža, je od hotela oddaljena le 2 minute hoje in je prodnata. Možnost najema ležalnikov.

BAZEN
Na voljo sta ogrevana notranji bazen z ogrevano morsko vodo, zunanji bazen z morsko vodo in otroški bazen. 

KLAPA ISKON
Iskon je bila ustanovljena leta 2000. Izjemno glasbeno podkovana skupina mladeničev so svoje izkušnje desetletja nabirali v najboljših vokalnih skupinah na Hrvaškem. V 10 letih delovanja ima klapa Iskon preko 1000 nastopov doma in v tujini. Od večjih nastopov velja omeniti nastope na festivalu Dalmatinskih klap v Omišu, na večerih Dalmatinske glasbe v Kaštelu, ter nastop na festivalu Šibenskih šansonov, kjer leta 2003 osvojijo 3. nagrado publike, ter nagrado za najboljše debitante z pesmijo Ti si more.

GIULIANO
Giuliano je pevec rock in pop glasbe, ki prihaja iz Splita. Prvotno je peL v skupinah kot so Kleopatra, Zippo in Apokalipsa, potem pa je pričel s svojo samostojno pevsko kariero. Izdal je nekaj albumov, pel pa je tudi v duetu skupaj z Marijanom Banom v pesmi Jugo, za katero je prejel nagrado Porina. Sodeluje tudi na veliko hrvaških festivalih.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • vključena uporaba notranjega in zunanjega bazena z morsko vodo
 • odlična a la carte restavracija, aperativ bar in coctail bar na plaži
 • pester zabavni program za otroke in odrasle
 • glasbeni nastop skupine Iskon in Magazin
 • prijetno urejeno otroško igrišče v sklopu hotela
 • v okolici možne številne dejavnosti: jadranje, potapljanje, kolesarjenje
 • možnost organiziranega obisk narodnih parkov Kornati, Krka in Plitviška jezera
 • omejena ekskluzivna ponudba za popolne poletne počitnice!

Za več informacij pišite

Za otroke brezplačno

Družinam prijazno

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Imperial*** se nahaja na obali turističnega mesta Vodice pri Šibeniku v severni Dalmaciji in ima lastno prodnato plažo. Vodice so 11 km oddaljene od Šibenika in ponujajo čudovite plaže s številnimi možnostmi za šport in rekreacijo. Mesto jedro zaznamujejo tipiče ozke dalmatinske ulice s trgovinicami in restavracijami. Številne agencije ponujajo organizirane izlete na otoke Prvić ali Zlarin.

KAM NA IZLET?

 • Bližnji otok Sv. Stjepan (ostanki Rimskega naselja, samostan): slovi po svojih zdravilnih blatnih kopelih, sicer pa okoliš ponuja tudi lepe peščene plaže in turistične trgovince. 
 • Naravni park Vransko jezero: ki je idealna lokacija za vse ljubitelje ribarjenja, je oddaljen le 5 km.
 • Šibeniška riviera: ena izmed najbolj zanimivih in popularih delov Hrvaške, ki združuje več kot 200 otokov, otočkov in nadmorskih grebenov.
 • Narodni park Kornati je danes večinoma nenaseljen. Najzanimivejše sledi nekdanjega življenja na otoku lahko še danes opazujete na otoku Kornatu, kjer se nahaja bizantinska utrdba Tureta iz 6. stoletja. Ob vznožju otoka je tudi starokrščanska cerkev Gospe od Tarca iz 16. stoletja.
 • Narodni park Krka: Narodni park Krka je eden najpomembnejših in turistično najbolj obiskanih parkov na Hrvaškem. Slovi po svojih mogočnih slapovih, čudovitem jezeru s prisrčnim otokom in izlivu v morje, kjer najdemo tako morske kot sladkovodne ribe.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (230)