Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za počitnice v mobilnih hiškah v Dalmaciji tik ob peščeni plaži!

od 119,00 €

# / 19

HUDA CENA za počitnice v mobilnih hiškah v Dalmaciji tik ob peščeni plaži!

od 119,00 €

Počitnice v najboljšem manjšem kampu na Hrvaškem po oceni TripAdvisorja! Razgled na čudovite Kornate in najlepša plaža v Dalmaciji. Hiške v kampu Rehut se nahajajo le nekaj metrov od morja in raznolikih plaž in ti ponujajo zasebnost za popoln oddih v naravnem okolju.

Pogled na čudovite Kornate iz najboljšega manjšega kampa na Hrvaškem po oceni TripAdvisorja!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v mobilni hiški Sunset, Adria, Aurora ali Onyx glede na razpoložljivost v kampu Rehut*** na otoku Murter
 • unovčljivost 17.9.-31.10.2021 (odhod)
 • steklenica vina ob prihodu
 • uporaba klime
 • brezplačen WiFi
 • brezplačno parkirišče

KAMP REHUT***

Nahaja se v prelepem okolju zaliva Slanica na otoku Murterju, ki ponuja čudovit razgled na Kornate, znani narodni park. Slanica je najlepši zaliv na otoku in je oddaljena le nekaj minut vožnje in deset minut hoje od centra Murterja. Bivanje v mobilnih hišicah predstavlja varno preživljanje letošnjega poletja na morju. Izvedli so vse varnostne in epidemiološke ukrepe, ki poskrbijo za zdravje gostov. Možnost brezplačne dostave hrane iz gostilne Jadran neposredno do mobilnih hišic.

MOBILNA HIŠKA SUNSET
Velika je 22,40 m2 in lahko sprejme maksimalno 4 osebe. Mobilna hiška obsega 2 spalnici: 1. ima zakonsko posteljo, 2. pa dve ločeni ležišči, popolnoma opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem in drobnim inventarjem, dnevni prostor z raztegljivo sedežno garnituro in kopalnico s prho. Pred hiško velika terasa z vrtnim pohištvom. Terasa ima čudovit razgled na gore ali morje. Do vsake hišice dostopate preko urejenih tlakovanih stopnic, ki jih spremljajo sadna drevesa ter aromatično rastlinje. 

MOBILNA HIŠKA ADRIA
Velika je 30,40 m2 in lahko sprejme maksimalno 4 osebe. Mobilna hiška obsega 2 spalnici: 1. ima zakonsko posteljo, 2. pa dve ločeni ležišči, vsaka spalnica pa ima tudi svojo kopalnico s tušem. Ima popolnoma opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem in drobnim inventarjem, dnevni prostor z raztegljivo sedežno garnituro. Pred hiško je velika terasa z vrtnim pohištvom. Terasa ima čudovit razgled na gore ali morje. Do vsake hišice dostopate preko urejenih tlakovanih stopnic, ki jih spremljajo sadna drevesa ter aromatično rastlinje. 

MOBILNA HIŠKA AURORA
Velika je 29,00 m2 in lahko sprejme maksimalno 4 osebe. Mobilna hiška obsega 2 spalnici: 1. ima zakonsko posteljo, 2. pa dve ločeni ležišči. Ima popolnoma opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem in drobnim inventarjem, dnevni prostor z raztegljivo sedežno garnituro in TVjem ter eno kopalnico s prho. Pred hiško je velika terasa z vrtnim pohištvom. Terasa ima čudovit razgled na gore ali morje. Do vsake hišice dostopate preko urejenih tlakovanih stopnic, ki jih spremljajo sadna drevesa ter aromatično rastlinje. 

MOBILNA HIŠKA ONYX
Je največja in meri 34,40 m2 in lahko sprejme maksimalno 4 osebe. Mobilna hiška obsega 2 spalnici: 1. ima zakonsko posteljo, 2. pa dve ločeni ležišči. Ima popolnoma opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem in drobnim inventarjem, dnevni prostor z raztegljivo sedežno garnituro in tvjem ter eno kopalnico s prho in wcjem. Pred hiško je velika terasa z vrtnim pohištvom. Terasa ima čudovit razgled na gore ali morje. Do vsake hišice dostopate preko urejenih tlakovanih stopnic, ki jih spremljajo sadna drevesa ter aromatično rastlinje. 

PLAŽA
Kamp se nahaja v bližini morja in poznane peščene plaže Slanica. Je ena izmed najbolj priljubljenih plaž na otoku. Bogata z vsestransko vsebino in je idealna za mlajše pare, starejše osebe, družine z otroki in vse tiste, ki iščejo zabavo. Morje je plitvo celo 30 metrov od obale in zelo ugodno za ljubitelje igre picigin.

AKTIVNOSTI
Le 50 m od kampa najdete zunanje športne objekte, kot so teniška igrišča in namizni tenis. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • najboljši manjši kamp na Hrvaškem po oceni TripAdvisorja
 • na voljo brezplačna dostava hrane iz gostilne Jadran neposredno do mobilne hiške
 • neposredna bližina sanjske peščene plaže
 • zaliv Slanica slovi po peščeni plaži, ki je najlepša na Murterju
 • kamp Rehut ima čudovit razgled na Kornate – obiščite jih!
 • s seboj lahko vzamete tudi hišnega ljubljenčka
 • v bližini se nahajata Nacionalni park Krka in Naravni park Telašćica
 • manjši kamp, primeren za vse, ki si želijo mirnega oddiha
 • moderno opremljene mobilne hiške s prostorno teraso

Domačim živalim prijazno

Družinam prijazno

Izjemen razgled

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

Kamp Rehut*** se nahaja v idličnem zalivu Slanice na otoku Murter. Od središča Murterja je oddaljen le 10 minut hoje. Otok je znan po svojih številnih zabavah, dirkah oslov in morskih regatah, tako da boste zagotovo našli nekaj zase. 
Skozi celo poletje se v cerkvi Sv. Roka na Vidikovcu na Murterju izvajajo številni koncerti klasične, jazz in folk glasbe, tako da vsak ljubitelj kakovostne glasbe lahko najde prireditev, ki ustreza njegovemu okusu. Če ste ljubitelj ribolova, se odpravite na lov na tune in mečarice na odprtem morju. 
V neposredni bližini otoka Murter je Nacionalni park Kornati, zato morate izkoristiti priložnost za obisk tega edinstvenega otočja. Stotine otokov in otočkov in skal sestavlja ta čarobni kamniti labirint, ki ga je najlepše obiskati na izletu z ladjo. Največji otok je Kornat, po katerem je otočje tudi poimenovano in čeprav je danes nenaseljen, je v imel v preteklosti svoje prebivalce, kar dokazujejo ostanki bizantinske trdnjave Tureta in cerkev Gospe od Tarca. Na Kornatih je skoraj deset marin in slavne in odlične restavracije. Tudi potapljači ne smete zamuditi obiska edinstvene rastlinske in živalske flore in favne na otokih. 

KAM NA IZLET?

 • Zaliv Slanica: znana kot ena najlepših plaž na Šibeniški riveri
 • obiščite naselje Betina ali Murter, ki slovijo kot ene najlepših naselj na Jadranu
 • Jezera: naselje in pristanišče se nahaja na jugozahodu otoka, njegovo ime pa izvira iz številnih malih jezer, ki nastanejo ob močnem deževju v tamkajšnjih kraških vrtačah
 • na naselju se nahajajo tudi 3 pomembne cerkve: Sv. Roka, Sv. Mihovila in cervica Gospa od Gradine
 • Šibenik si lahko ogledate iz različnih zornih kotov in višine iz šibeniške trdnjave. Trdnjava sv. Nikolaja, do katere se lahko odpravite po peš poti. Katedrala sv. Jakova je v celoti zgrajena iz kamna in kamnitih plošč brez uporabe vezivnih materialov ter je vpisana v Unescov seznam svetovne dediščine.
 • Zadar je hrvaško pristaniško mesto ob Jadranskem morju. Ni samo pristanišče, ampak pomembno turistično mesto, v katerem se vidijo ostanki starega mestnega obzidja, kar nekaj pomembnih zgradb je še iz srednjega veka in beneškega obdobja.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (137)