k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

HUDA CENA za počitnice v hotelu z vključeno povratno vožnjo s kabinsko žičnico!

od 136,00 €

prodani

Prodani 4 kuponi

# / 11

HUDA CENA za počitnice v hotelu z vključeno povratno vožnjo s kabinsko žičnico!

od 136,00 €

prodani

Prodani 4 kuponi

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

V objemu slovenskih gora boste uživali v nepozabnem oddihu v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji! V gorskem vzdušju hotela alpskega ambienta vam hotel nudi wellness z intimno infra rdečo in finsko savno, nato pa se lahko odpravite še v Bike park, raziskujete nešteto pohodniških poti, otroci pa bodo navdušeni nad Potjo pastirskih škratov. Zabavali se boste lahko še v Fun room, kjer lahko predvajate lastno glasbo, se zabavate z ročnim nogometom, hokejem, pikadom in biljardom.

Na voljo nešteto aktivnosti od Fun Room-a do Bike parka, za otroke pa tudi zabavna Pot pastirskih škratov!

Za to ponudbo imamo kar 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi

  • DODATNE UGODNOSTI ZA OTROKE
   brezplačno bivanje za otroke s polpenzionom do 5,99. leta na osnovnem ležišču
   22 €/dan za otroka s polpenzionom od 5,99. do 9,99. leta na pomožnem ležišču
   26,4 €/dan za otroka s polpenzionom od 10. do 14,99. leta na pomožnem ležišču
   brezplačna turistična taksa za otroka do 6,99. leta
   0,64 €/dan za turistično takso za otroka od 7. do 12,99. leta

  Preberi vse

  HUDA CENA

  176,00 €

  Vrnemo 0,88 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi

  • DODATNE UGODNOSTI ZA OTROKE
   brezplačno bivanje za otroka s polpenzionom do 5,99. leta na osnovnem ležišču
   17 €/dan za otroka s polpenzionom od 5,99. do 9,99. leta na pomožnem ležišču
   20,4 €/dan za otroka s polpenzionom od 10. do 14,99. leta na pomožnem ležišču
   brezplačna turistična taksa za otroka do 6,99. leta
   0,64 €/dan za turistično takso za otroka od 7. do 12,99. leta

  Preberi vse

  HUDA CENA

  136,00 €

  Vrnemo 0,68 €

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljnih ali družinskih sobah hotela Krvavec***
 • 2-urna uporaba savne za 2 osebi na dan
 • povratna vožnja s kabinsko žičnico Krvavec 
 • prevoz z vozilom od zgornje postaje do hotela in nazaj oziroma prevoz s 4-sedežnico Tiha dolina 
 • brezplačen WiFi 
 • brezplačno parkirišče

HOTEL KRVAVEC***

Sobe v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji so opremljene v gorskem slogu, iz sob se vije čudovit razgled na okoliške vrhove Kamniško – Savinjskih Alp ter v dolino Kokre. Ob hotelu se nahaja tudi gorska Plaža Krvavec, ki je priljubljena točka za razvajanje ob domačih kulinaričnih dobrotah in vrhunskim razgledom na okolico. Specifika Plaže je prostornost, gorska infrastruktura, sončna stran planine, možnost druženja večjih družb ali posameznih obiskov.

DVOPOSTELJNA SOBA
Premišljeno oblikovana soba z dvema ležiščema nudi udobje in prostornost s pridihom alpskega ambienta. Opremljena je v gorskem slogu, pohištvo iz masivnega lesa in z vsem, kar potrebujete za prijeten počitniški oddih v vseh letnih časih (WC, tuš, sušilec za lase, satelitska TV, povezava Wi-Fi).

DRUŽINSKA SOBA
Soba ima vse kar ima dvoposteljna soba, le da je prostornejša soba, lahko tudi z ločenimi spalnimi prostori, predstavlja udobno namestitev družinam z več otroki ali večjim družbam. Sprejme od 4 do 8 oseb. Dve osnovni ležišči, 1 oz. 2 raztegljiva dvoseda in 1 oz. 2 dodatni ležišči.

WELLNESS
Center gorskega počutja hotela Krvavec ponuja dve finski (notranjo in zunanjo) ter infra rdečo savno, ki pripomoreta k sprostitvi mišic, krepitvi imunskega sistema, izločanju strupov iz telesa, porabi kalorij in boljšemu počutju. Izbirate lahko tudi med več vrstami masaž (ob doplačilu). Počivališče in zunanja savna sta opremljena s panoramskim steklom ter ograjenim izhodom na sneg, ki z idiličnim pogledom na smučišče in večerno ratrakiranje poskrbita za nepozabno sproščanje.

FUN ROOM (soba zabave)
Zabave željni gostje se boste pozno v noč lahko zabavali v sobi za zabavo, kjer lahko predvajate lastno glasbo, se zabavate z ročnim nogometom, hokejem, pikadom in biljardom.

KABINSKA ŽIČNICA
Prijetna in udobna vožnja s kabinsko žičnico, ki sprejme do 6 oseb, vam prihrani precej poti. V slabih 10 minutah vas prepelje iz 602 na 1450 nmv, med vožnjo pa lahko uživate v čudovitem razgledu na Ljubljansko kotlino ter Julijske in Kamniško-Savinjske Alpe. 

KULINARIKA
V prijetnem gorskem vzdušju restavracije Krvavec vas bodo razvajali z domačimi dobrotami s planine. Čez dan se lahko okrepčate v samopostrežni restavraciji Krvavec, ki je posebna tako zaradi svoje prostornosti, okusne domače kulinarike, kot zaradi vrhunskega razgleda. Restavracija Krvavec je idealna tudi za zaključene družbe, praznovanje raznih jubilejev in dogodkov. Kulinarika, postrežena v Restavraciji Krvavec, temelji na priljubljenih jedeh, ki so tipične za planinsko in slovensko področje. Svež gorski zrak pa pripomore k še boljšemu okusu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • najvišje ležeči hotel opremljen v planinskem stilu
 • prijazno osebje, ki vam je na voljo ves čas vašega bivanja
 • vključena tudi uporaba intimne infra rdeče in finske savne
 • vključena povratna vožnja s kabinsko žičnico Krvavec
 • Fun room, kjer se lahko zabavate z ročnim nogometom, pikadom in biljardom
 • otroci bodo navdušeni nad Potjo pastirskih škratov

Domačim živalim prijazno

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

Izjemen razgled

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 22.11.2018.

OBVEZNA DOPLAČILA

1,27 €/odraslo osebo/dan za turistično takso

MOŽNA DOPLAČILA

10 €/dan za otroško posteljico
12 €/dan za kosilo ali večerjo
10 €/dan za hišnega ljubljenčka

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija termina na telefonsko številko 051 350 830 in 04 201 28 00 ali email booking@rtc-krvavec.si 

Pri rezervaciji prek email-a je potrebno ponudniku v priponki poslati kupon, ki ga ob prihodu ne potrebujete s seboj, saj za prijavo zadostuje le osebni dokument. V primeru, da ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Check in: od 14:00, check out do: 10:00 ure.

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Krvavec*** je najvišje ležeči hotel v Sloveniji in ponuja vse, kar potrebujete za popolne počitnice v naravi z družino, s prijatelji ali v dvoje. Okolica ponuja številne možnosti za zanimive aktivnosti. Hotel obsega recepcijo, restavracijo, zunanjo teraso z barom in wellness. 

DOSTOP S KABINSKO ŽIČNICO
Dostop do namestitev je s kabinsko žičnico, avto parkirajo na parkirišču pri spodnji kabinski postaji (na željo pa se lahko do hotela tudi zapeljejo, po predhodnjem dogovoru s hotelom).

KAM NA IZLET?

 • Pot pastirskih škratov: odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina! Pravljično-doživljajska pot vas popelje na lov za biseri ajdovskih deklic, obiščete lahko Škratov vrt, izkusite življenje v Pastirski bajti in prisluhnite Gori zvokov. S pomočjo Škratove beležke in pedagoško didaktičnih tabel na poti otroci rešujejo naloge ter iščejo simbole škratorunščine, starodavne škratovske pisave. 
 • Pohodniške poti: na voljo je 5 različnih tur - Pot na dolgo njivo, Vrh Korena, Kompotela, Po planinah Krvavca, Pot po poteh zgodovine Krvavca. Poti so odlično izhodišče za nordijsko hojo. 
 • Župnijska cerkev Marije vnebovzete: je največja cerkev v občini, njen glavni oltar pa je eno najbogatejših poznobaročnih stvaritev na Gorenjskem
 • Grad Strmol: po nastanku spada med najstarejše gradove naokoli. Pod gradom je bil nekdaj ribnik z dvižnim mostom, ki je služil kot ščit pred vpadi Turkov, danes pa pod njim najdemo umetno zasnovano jezerce. Grad, ki ga obdaja čudovit park, je lepo ohranjen in služi kot protokolarni objekt RS.
 • Kapela Marije Snežne: postavljena je v alpskem stilu po načrtih arhitekta Jožeta Plečnika. Kasneje je prešla v pristojnost cerkljanske župnije.
 • Samostan Velesovo - prvotni ženski dominikanski samostan so ustanovili oglejski patriarhi leta 1238. Od samostanskih objektov je ohranjen vzhodni del, kjer so stanovanja, šola in župnišče.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (214)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!