Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za počitnice s polpenzionom in vključenim kopanjem v Termah Jezerčica!

od 65,00 €

# / 17
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za počitnice s polpenzionom in vključenim kopanjem v Termah Jezerčica!

od 65,00 €

Vključene kopalne karte v Vodnem parku Terme Jezerčica! Popolni oddih v Oroslavju v bližini Zagreba. Razvajajte se v hotelu z izvrstno kulinarično ponudbo in se kopajte v termah vse dni bivanja! Za še bolj nepozabne počitnice obiščite tudi bližnji Zagreb in si oglejte številne znamenitosti hrvaške prestolnice ali pa pokukajte v Živalski vrt Zagreb, ki je zanimiv v vseh letnih časih.

Vključene kopalne karte v Vodnem parku Terme Jezerčica! Popolni oddih v Oroslavju v bližini Zagreba.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v hotelu Zagi*** v Oroslavju pri Zagrebu
 • brezplačno parkirno mesto
 • brezplačen WiFi

HOTEL ZAGI

Začetki hotela segajo v leto 1986, ko so odprli skromno restavracijo, kjer je delo temeljilo na zagotavljanju vrhunske ponudbe in storitev. Z leti dela, predanosti in prijaznosti do gostov so pridobili ugled in ime, ki ga dobro poznajo in slišijo daleč naokoli.

SOBE
V hotelu se lahko sprostite in prenočite v eni izmed 60 modernih sob. Ponujajo vam dvoposteljne in triposteljne sobe, opremljene z mini barom, TV z digitalnim satelitskim sprejemnikom, telefonom, internetno povezavo preko žične ali brezžične povezave, vsaka soba pa ima svojo kopalnico (tuš, WC, sušilec za lase), brezplačen brezžični internet WiFi in LCD TV z izbiro domačih in tujih TV programov.

VODNI PARK TERME JEZERČICA
Vodni park Terme Jezerčica ima 8 bazenov, ki imajo termalno izvirsko vodo. Notranji vodni park z naravno termalno vodo je odprt vse leto in ponuja 5 bazenov za vse starosti ter 2 velika whirlpoola. Notranji vodni park zajema sprostitveni bazen s toplimi gejzirji, otroški bazen s tobogani, rekreacijski bazen z umetnim učinkom dežja, otroški bazen z animacijami in dodatni bazen. Optimalna temperatura in kemična sestava vode omogočata uporabo termo zdravilne mineralne vode za rehabilitacijo ali rekreacijo. Vsak delovni dan, dvakrat na dan, fizioterapevti izvajajo vaje v rekreacijskem bazenu za vse obiskovalce.

KULINARIKA
V prijetnem vzdušju restavracije, s kapaciteto približno 120 sedežev, organizirajo različna praznovanja in občasne svečanosti, poroke, krste, poslovna srečanja in različne druge privlačne prireditve. S ponosom opozarjajo na raznoliko in bogato ponudbo lokalnih in mednarodnih specialitet, pa tudi na široko izbiro izbranih pijač in lokalnega vina, ki poleg prijaznega in strokovnega osebja prispevajo k temu, da je restavracija Zagi skozi vse leto dobrodošla s strani posameznih gostov iz bližje in daljne okolice. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • hotel v Oroslavju v bližini Zagreba
 • vključene kopalne karte v Vodnem parku Terme Jezerčica
 • izvrstna kulinarična ponudba
 • obiščite bližnji Zagreb in si oglejte številne znamenitosti hrvaške prestolnice
 • široko izbiro izbranih pijač in lokalnega vina

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Preseneti boljšo polovico

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

V tišini nežnih zagorskih gričev, v mestecu Oroslavje, ki je le 30 minut ali 30 kilometrov oddaljen od Zagreba, stoji restavracija in hotel "Zagi", ki s svojo bogato in privlačno ponudbo ustreza visokim gostinskim in kongresnim standardom.

 • Arena Zagreb - največja športna arena na Hrvaškem. Zaradi svoje lepote in funkcionalnosti je postalo prizorišče koncertov svetovnih glasbenikov in večjih športnih dogodkov.
 • Arena Centar - najsodobnejši nakupovalno-zabavni center, ki se nahaja poleg Arene Zagreb. Ponuja številne modne znamke, supermarkete, bogato gastronomsko ponudbo, bare,...
 • Park in nogometni stadion Maksimir: stadion GNK Dinamo, ki je bil zgrajen leta 1912.
 • Park Ribnjak: je del ulice in spada med najlepše predele mesta. 
 • Sprehodite se po Trgu bana Jelačića, trgu kralja Tomislava, Banske dvore, Zagrebški podkvi, Trgu, Gajevu in Ilici.
 • Galerijo Klovičevi dvori: naječja galerija na Hrvaškem, ki združuje umetnost in kulturno od preteklosti do sedanjosti.
 • Muzeji: Arheološki muzej Zagreb, Muzej razpadlih zvez in Hrvaški muzej naivne umetnosti.
 • Živalski vrt Zagreb, ki je zanimiv v vseh letnih časih.
 • V bližini spodnjega dela reke Sotle, ki je naravni mejnik s sosodnjo državo Slovenijo, leži Klanjec z galerijo znanega kiparja Antuna Augustinčiča, katerega kip denimo stoji pred palačo Združenih narodov v New Yorku. V Krapini je urejen izvrsten Muzej krapinskega neandertalca, saj su tu konec 19. stoletja odkrili eno izmed najpomembnejših evropskih najdišč tega človekovega prednika.
 • Kakih dvajset kilometrov severovzhodno od Krapine leži eden izmed najbolj privlačnih hravških gradov, dvorec Trakoščan, kjer hrvaški državni voditelji gostijo pomembna protokolarna srečanja. V dvorcu je urejen muzej, prav tako je muzej na ogled v gradu Veliki Tabor, enem izmed najbolj ohranjenih srednjeveških gradov. Najpomembnejše versko središče v Hrvaškem Zagorju je v kraju Marija Bistrica. V Baziliki Bistriške Matere Božje je znan kipec Bistriške Matere Božje iz 15. stoletja. 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (116)