Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za paket Nordijski potep ali wellness oddih s savnanjem med gorami!

od 10,00 €

# / 10
Izkoristi turistični bon

HUDA CENA za paket Nordijski potep ali wellness oddih s savnanjem med gorami!

od 10,00 €

Jesenski gorski dopust na Golteh, kjer se boste lahko sproščali v wellnessu Nad oblaki, s kolesom ali peš raziskovali neokrnjeno okolico, vključena pa je tudi panormaska vožnja z nihalko. V paket Nordijski potep vključena refleksna masaža stopal in pohodne palice, v wellness paketu pa masaža obraza in piling telesa. V wellness centru na voljo finska, turška, zeliščna in infrardeča savna, masažni bazen, ledeni gejzir in doživljajski tuši.

V paket Nordijski potep vključena refleksna masaža stopal in pohodne palice, v wellness paketu pa masaža obraza in piling telesa!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi v Hotelu Golte**** v Mozirju
 • namestitev v dvoposteljni standard sobi
 • zajtrk
 • 1x vstop v wellness center Nad oblaki za 2 osebi
 • brezplačni vstop v fitnes
 • brezplačna panoramska vožnja z nihalko
 • brezplačni Wi-Fi
 • brezplačno parkirišče na spodnji postaji nihalke

Hotel Golte****

Hotel se nahaja tik ob smučišču in ima enega izmed najsodobnejših in najlepših wellness centrov, ima tudi fitnes, trgovino, kongresno dvorano in gorsko knjižnico. Za smučarje in tiste, ki to želijo postati je na voljo: šola smučanja, izposoja in servis športne opreme ter shramba smuči. Hotel se ponaša tudi z dvema restavracijama (samopostrežno s teraso in a la carte) in ledeni bar.

SOBE
Hotel obsega 52 dvoposteljih sob, velikosti od 17 do 24 m2. Vse sobe imajo balkon s pogledom v naravo, priključek za internet in LCD-televizor. Sobe imajo še bogat minibar, za hrambo osebih dragocenosti pa je na voljo sef z elektronsko ključavnico.

WELLNESS
Sproščali se boste v savnah (bio-zeliščna, finska, turška parna in infrardeča), notranjem masažnem bazenu, ledenem gejziru in doživljajskem tušu. Razgibali se boste lahko v fitnesu na profesionalnih napravah TechnoGym, z doplačilom pa ponujajo tudi različne masaže, za katere lahko izkoristite popust, in nege telesa ter obraza.

NORDIJSKA HOJA
Nordijska hoja je ena najbolj učinkovitih fizičnih aktivnosti, saj se pri hoji vključi celotno telo zaradi elevacije terena. Na čudovito označenih poteh po Golteh lahko izberete različne težavnosti, zato je ta oblika aktivnosti primerna in varna za prav vse starostne skupine.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • hotel tik ob smučišču z izjemnim pogledom na Mozirske planine
 • v paket Nordijski potep vključena refleksna masaža stopal in pohodne palice
 • v wellness paket vključena masaža obraza in piling telesa
 • wellness center s finsko, turško, zeliščno in infrardečo savno
 • tuši doživetij, ki demonstrirajo različne naravne pojave in z aromaterapijo
 • obiščite Alpski vrt na 2 ha in z več kot 100 rastlinskimi alpskimi vrstami
 • urejene pohodniške poti po Golteh, blizu je Mozirska koča in Smrekovec
 • brezplačna uporaba fitnes centra z različnimi vadbenimi napravami

Pestra dodatna ponudba

Razvajanje v dvoje

Izjemen razgled

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Golte se nahaja v čudovitem okolju Krajinskega parka Golte. Na 1410 metrih nadmorske višine se vam odpre pogled na Kamniško Savinjske Alpe ter Savinjsko dolino, ki predstavlja pravcat mozaik doživetij. Golte pozimi privabljajo smučarje, od pomladi do jeseni pa je raj za ljubitelje aktivnih počitnic in uživanja v naravi. Hotel Golte se nahaja v osrčju krajinskega parka, ki ponuja številne možnosti za pohodništvo in kolesarjenje. Podate se lahko odkrivat lepote planin po Poti po Golteh ali pa se podate na avanturo do ugaslega vulkana Smrekovca. Popolno izkoriščen dan zaključite s sprostitvijo v idiličnem gorskem wellnessu nad oblaki, kjer vas čakajo savne, sprostitveni bazen, fitnes studio ter številne masaže in nege telesa. V hotelu bomo za vas pripravili odličen a'la'cart zajtrk in večerjo medtem ko vam bodo naši natakarji svetovali pri izbiri vrhunskih vin.

Na Golte se lahko pripeljete po čudoviti asfaltirani panoramski cesti. V neposredni bližini se nahaja tudi Alpski vrt in Mozirska koča, kjer se lahko okrepčate z odličnimi jedmi na žlico ali popijete skodelico domačega zeliščnega čaja. V dolini lahko obiščete Mozirski gaj, muzej lesarstva in gozdarstva v Nazarjih, se odpravite na obisk bližnjih term, ali spoznate zgodovino rudarstva v Velenjskem muzeju premogovništva Slovenije.

ALPSKI VRT
Park leži na višini 1300 do 1400 metrov nadmorske višine, njegova površina pa se lahko primerja s površino petih nogometnih igrišč. V njem je več kot sto vrst alpskih rastlin s celostno predstavitvijo alpske flore in favne. Ob slabi uri hoda skozi vrt in opazovanju alpskih rožic boste izvedeli katere imajo prav posebno zdravilno moč, uživali boste v krasnem razgledu na dolino, okoliške in daljne vrhove, vse do hrvaškega Slemena pa si boste lahko prebrali tudi drevesni horoskop.

KAM NA IZLET?

 • Boskovec: najvišji vrh Golt, visok 1.558 m2
 • Mozirska koča: ena najstarejših planinskih koč na Slovenskem
 • skok s padalom z vzletne točke Medvedjak
 • zip line na Golteh
 • ogled kraških jam Medvedja jama, Jama pri treh plotih, Jama pod Gostečnikovim stanom
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (117)