Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za oddih z vključenim savnanjem in kopanjem v zeleni oazi Sarajeva!

17,00 €

# / 15

HUDA CENA za oddih z vključenim savnanjem in kopanjem v zeleni oazi Sarajeva!

17,00 €

Če bi radi obiskali Bosansko prestolnico Sarajevo, Baščaršijo in uživali v živahnem utripu mesta, hkrati pa si želite imeti mir in se sprostiti, je namestitev v Hotelu Hollywood prava odločitev za vas! Hotel se nahaja le nekaj kilometrov iz starega mestnega jedra Sarajeva v popolni oazi miru, ki jo domačini kličejo kar "Zelena oaza Sarajeva". V hotelu se lahko sprostite v hotelskem bazenu in savnah, odidete pa lahko tudi na sprehod do bližnjega parka Vrelo Bosne s čudovitim izvirom reke Bosne.

Sprostite se v oazi miru v bližini živahnega središča Sarajeva in parka Vrelo Bosne, ki je znan kot eden od najlepših znamenitosti v Bosni in Hercegovini!

HOTEL HOLLYWOOD****

Hotel Hollywood**** se nahaja v neposredni bližini okrožja Ilidža, ki za mnoge velja za zeleno oazo Sarajeva in je le 2 km oddaljen od mednarodnega letališča. Ponuja sodobne opremljene sobe, svoj lasten športni center in svojo lastno restavracijo.

SOBE
Hotel vsebuje 418 sob in prav vsaka je sodobno opremljena in nudi prijetno atmosfero. Nudijo različne sobe na podlagi želje gostov. Soba Superior je prostorna in vsebuje zakonsko posteljo, čisto posteljnino, kavč, pisalno mizo, garderobo in lastno kopalnico.

SPA CENTER IN AKTIVNOSTI
Hotel Hollywood nudi veliko možnosti za popolno sprostitev in razvajanje. V Spa centru je na voljo turška in finska savna, ki vam bo nedvomno pomagala do popolne sprostitve. Z doplačilom v hotelu pa lahko uživate tudi v vodni in terapevstski masaži. Hotel svojim gostom ponuja tudi možnost posebnega programa, ki vključuje kopanje in rekreacijo v vodi, aerobiko, masažo in lahkotno nego obraza. V hotelu vas čaka polno možnosti za različne zabavne aktivnosti. Lahko koristite dobro opremljeni fitnes center, ki je v neposredni bližini hotelskega bazena. Ta prečudovit olimpijski bazen je namenjen tudi aktivnem kopanju in za dan prave rekreacije si privoščite še obisk športne hale, katera je opremljena s koši za košarko in vso opremo za partijo nogometa. Z doplačilom lahko uživate v prijetni igri biljarda, in se poskusite v bowlingu na eni izmed mnogih stez v hotelu.

KULINARIKA (ob doplačilu)
Hotel Hollwyood vsebuje ogromno restavracijo polno slastnih jedi. V posebni restavraciji lahko gostje uživajo v raznolikih prostorih, ki vsebujejo svoj posebni čar. Med njimi najdemo Tavern Hotel, ki nudi prijetno intimno okolje in dalmatinske specialitete. Slastna mednarodna in mediteranska hrana pa vas čaka v glavni hotelski restavraciji in restavraciji A La Carte. Manjši prostori kakor so Fireplace Hall, Lobby Bar in Internet Caffe so namenjeni sproščanju ob dobri pijači in prijetni družbi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • hotel se nahaja v zeleni oazi Sarajeva
 • hotel je oddaljen le 2 km od mednarodnega letališča
 • uživajte v koriščenju hotelske savne, bazena in športnega centra
 • možnost sproščene igre bowlinga ali biljarda kar v hotelu
 • obiščite staro mestno jedro Sarajeva, Baščaršijo in mestno hišo Vijećnica
 • obiščite park Vrelo Bosne - eden od najlepših znamenitosti v Bosni in Hercegovin

Odličen nakup

Podjetje s tradicijo

Preseneti boljšo polovico

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Hotel in kongresni center Hotel Hollywood**** se nahaja v središču Ilidže, ki velja za zeleno oazo mesta Sarajevo. Hotel ponuja 418 sob, konferenčni center z 18 halami, 3000 sedežev in je opremljen z najnovejšo tehnologijo in prijetno dekoracijo. Holetl Hollywood ponuja tudi restavracijo z odlično kulinariko in raznimi slastnimi jedmi.

KAM NA IZLET?

 • Vrelo Bosne: park in izvir reke Bosne v neposredni bližini hotela
 • Sarajevo: obiščite Baščaršijo, mestno hišo Vijećnica, vojni tunel, Principov most… Uživajte v čudoviti kulinariki in kavi.
 • Naselje Butmir: leta 1983 so tukaj odkrili največje neolitsko najdišče na ozemlju južnoslovanskih držav. Po arheoloških izračunalih je bilo območje poseljeno v letih od 5100 do 4500 pred našim štetje.m
 • Katoliška cerkev Marijinega vnebovzetja na Stupi
 • Oglejte si tudi: zgodovinsko stavbo Mezarje Veliki gozdovi (Stari nišani) na Stupi, pokopališče Prestorijsko naselje v Butmiru, arheološko območje (Spomenik borcem NOR), arhitekturni ansambel Stara železniška postaja Ilidža ter Zildžićeva hiša.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (230)