Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih z vključenim savnanjem in kopanjem v zeleni oazi Sarajeva!

17,80 €

# / 14

HUDA CENA za oddih z vključenim savnanjem in kopanjem v zeleni oazi Sarajeva!

17,80 €

Pravi oddih v prelepi okolici starega mesta Sarajevo, vaš čaka ob namestitvi v Hotelu Hollywood. Hotel se nahaja v okrožju, ki ga mnogi domačini kličejo kar "Zelena oaza Sarajeva". Uživajte ob prijetnih sprehodih po parku Vrelo Bosne in se podajte v raziskovanje živahnega mesta Sarajevo. Vključena tudi uporaba hotelskega bazena bazena, vstop v savne in fitnes!

Sodobno opremljene sobe, vstop v hotelski bazen in savnanje vas čakajo ob namestitvi v prelepem okrožju Bosanske prestolnice!

HOTEL HOLLYWOOD****

Hotel Hollywood**** se nahaja v neposredni bližini okrožja Ilidža, ki za mnoge velja za zeleno oazo Sarajeva in je le 2 km oddaljen od mednarodnega letališča. Ponuja sodobne opremljene sobe, svoj lasten športni center in svojo lastno restavracijo.

SOBE
Hotel vsebuje 418 sob in prav vsaka je sodobno opremljena in nudi prijetno atmosfero. Nudijo različne sobe na podlagi želje gostov. Soba Superior je prostorna in vsebuje zakonsko posteljo v primerni velikosti, čisto posteljnino, kavč, pisalno mizo, garderobo in lastno kopalnico.

SPA CENTER
Hotel Hollywood nudi veliko možnosti za popolno sprostitev in razvajanje. V Spa centru je na voljo turška in finska savna, ki vam bo nedvomno pomagala do popolne sprostitve. Z doplačilom v hotelu pa lahko uživate tudi v vodni in terapevstski masaži. Hotel svojim gostom ponuja tudi možnost posebnega programa, ki vključuje kopanje in rekreacijo v vodi, aerobiko, masažo in lahkotno nego obraza. 

KULINARIKA
Hotel Hollwyood vsebuje ogromno restavracijo polno slastnih jedi. V posebni restavraciji lahko gostje uživajo v raznolikih prostorih, ki vsebujejo svoj posebni čar. Med njimi najdemo Tavern Hotel, ki nudi prijetno intimno okolje in dalmatinske specialitete. Slastna mednarodna in mediteranska hrana pa vas čaka v glavni hotelski restavraciji in restavraciji A La Carte. Manjši prostori kakor so Fireplace Hall, Lobby Bar in Internet Caffe so namenjeni sproščanju ob dobri pijači in prijetni družbi.

AKTIVNOSTI
V hotelu vas čaka polno možnosti za različne zabavne aktivnosti. Lahko koristite dobro opremljeni fitnes center, ki je v neposredni bližini hotelskega bazena. Ta prečudovit olimpisjki bazen je namenjen tudi aktivnem kopanju in za dan prave rekreacije si privoščite še obisk športne hale, katera je opremljena s koši za košarko in vso opremo za partijo nogometa. Z doplačilom lahko uživate v prijetni igri biljarda, in se poskusite v bowlingu na eni izmed mnogih stez v hotelu.

OKROŽJE ILIDŽA IN MESTO SARAJEVO
V neposredni bližini hotela pa vas čaka Vrelo oziroma izvir reke Bosne, ki je zaradi svoje naravne lepote ena najbolj priljubljenih znamenitosti Sarajeva. Park nudi prijetno okolico za sprehode v vsaki sezoni, vendar je njegov čar še posebej lep v jesenskih barvah. Uživajte v sprehodih čez stari most, občudujte prijetno naravo in spoznajte okoliške labode. Lokacija v predmesju Ilidža je tudi čudovita odskočna točka za raziskovanje atrakcij Sarajeva. Sarajevo ima za obiskovalce prav poseben šarm. Njegova živahna atmosfera s prijaznimi prebivalci vam bo hitro pričarala občutek tradicionalnega bosanskega gostoljublja. Obiščite znano glavno tržnico Baščaršijo, ki je bila zgrajena po arabsem vzoru. Ljubitelji sodobne zgodovine lahko obiščete Sinagogo Sarajeva, ki je bila poškodovana med bombnimi napadi v 2. svetovni vojni, vendar je grozote vojne vseeno preživela. Najsrhlivejši objekt pa najdete v predmestju Sarajeva, kjer lahko obiščete Vojni tunel, ki je med vojno povezoval Butomir in Dobrinjo.  

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • hotel se nahaja v bližini okrožja Ilidža, ki velja za zeleno oazo Sarajeva
 • uživajte v koriščenju hotelske savne, športnega centra in bazena
 • možnost sproščene igre bowlinga ali biljarda kar v hotelu
 • hotel je oddaljen le 2 km od mednarodnega letališča
 • uživajte v prestolnici, ki je znana po Baščaršiji, vojnem tunelu in drugih zname
 • izgubite se v mestnem vrvežu Sarajeva

Odličen nakup

Podjetje s tradicijo

Preseneti boljšo polovico

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Hotel in kongresni center Hotel Hollywood**** se nahaja v središču Ilidže, ki velja za zeleno oazo mesta Sarajevo. Hotel ponuja 418 sob, konferenčni center z 18 halami, 3000 sedežev in je opremljen z najnovejšo tehnologijo in prijetno dekoracijo. Holetl Hollywood ponuja tudi restavracijo z odlično kulinariko in raznimi slastnimi jedmi.

KAM NA IZLET?

 • Vrelo Bosne: park in izvir reke Bosne v neposredni bližini hotela
 • Sarajevo: obiščite Baščaršijo, mestno hišo Vijećnica, vojni tunel, Principov most… Uživajte v čudoviti kulinariki in kavi.
 • Naselje Butmir: leta 1983 so tukaj odkrili največje neolitsko najdišče na ozemlju južnoslovanskih držav. Po arheoloških izračunalih je bilo območje poseljeno v letih od 5100 do 4500 pred našim štetje.m
 • Katoliška cerkev Marijinega vnebovzetja na Stupi
 • Oglejte si tudi: zgodovinsko stavbo Mezarje Veliki gozdovi (Stari nišani) na Stupi, pokopališče Prestorijsko naselje v Butmiru, arheološko območje (Spomenik borcem NOR), arhitekturni ansambel Stara železniška postaja Ilidža ter Zildžićeva hiša.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (193)