Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih z vključenim obiskom destilarne in čokoladnice Berryshka!

10,00 €

# / 10
Izkoristi turistični bon

HUDA CENA za oddih z vključenim obiskom destilarne in čokoladnice Berryshka!

10,00 €

Obišči prelepo Dolenjsko in si privošči popoln odklop v novem, sodobnem hotelu Center v samem središču Novega Mesta. Izkoristi vključen ogled čokoladnice Berryshka, kjer te čaka nepozabno doživetje! V bližini se nahajajo tudi Dolenjske in Šmarješke Toplice.

Popoln odklop v novem, sodobnem hotelu v mestnem jedru Novega Mesta!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni Comfort sobi 2+1
 • brezplačno bivanje za otroka do 5,99. leta v postelji s starši
 • unovčljivost do 30.9.2021 (odhod)
 • samopostrežni zajtrk
 • obisk destilarne in čokoladnice Berryshka v Dolenjskih Toplicah
 • brezplačen WiFi

HOTEL CENTER***

Hotel Center*** je nov, sodoben hotel v samem središču Novega mesta, kjer boste začutili prijaznost domačinov in mir zelene narave ter reke Krke. V sklopu hotela Center je tudi kavarnica, s katero so v Novo mesto prinesli dunajsko kavarniško kulturo. 

SOBE
Sobe Comfort merijo od 14 m² do 17 m² in vključujejo kopalnico/tuš ali kad, WC, sušilec za lase, CATV, sef, klimo in brezplačno internetno povezavo. Določene sobe imajo dolžino postelje 220 cm.

KULINARIKA
Zajtrk je na voljo v hotelski restavraciji. V Hotelu Center z doplačilom ponujajo tudi kosila ali večerje. Meniji so raznovrstni in sezonsko prilagojeni. Ob izvrstni hrani lahko tudi ponudijo veliko število najrazličnejših kakovostnih vin in penin. Chef Beno bo s svojo ekipo poskrbel za vaše nepozabno kulinarično doživetje.

DESTILARNA IN ČOKOLADNICA BERRYSHKA
Nahaja se v kraju Obrh na Dolenjskem v objemu čiste in neokrnjene narave kočevskega pragozda. To enkratno in nepozabno doživetje polno novih znanj, zabave in gurmanskega okušanja, bo odkrilo nekaj skrivnosti in znanj, ki se prepletajo v ustvarjanju eteričnih olj blagovne znamke BF, premium pijač in čokoladnih izdelkov blagovne znamke Berryshka, večkratno mednarodne priznane znamke za vrhunsko kakovost.

TERME DOLENJSKE TOPLICE (z doplačilom)
Sprostitvena ponudba je zajeta v Wellness centru Balnea, ki je s svojimi 9200 m2 ob robu čudovitega parka s stoletnimi drevesi pravo kraljestvo kopeli, masaž, savn in vodnega razvajanja. Laguna bazeni s termalno vodo zajemajo notranje bazene, otroške bazene, zračne in vodne masaže, vodne zavese, slapove ter gejzirje. Temperatura vode je prijetnih 32 stopinj Celzija.
Zeusova kopel je sprostitvena masažna kopel s pijačo po vaši izbiri (čaj, limonada ali peneče vino).

TERME ŠMARJEŠKE TOPLICE (z doplačilom)
Vitarium Aqua je šmarješki svet termalnih bazenov, savn, priljubljenih pilingov, oblog in masaž ter sprostilnih kopeli. V Termah Šmarješke Toplice lahko vse leto plavate in se sproščate v pokritih bazenih s termalno vodo. Dva notranja bazena, s površino 160 in 167 kvadratnih metrov, in z njima povezan zunanji bazen, s površino 227 kvadratnih metrov, s temperaturo 32 ˚C, omogočajo sproščanje v priznano učinkoviti termalni vodi vse leto. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • obiščite prelepo Dolenjsko in si privoščite oddih v novem hotelu
 • na Glavnem trgu boste začutili utrip in mističnost mesta
 • uživajte v vodnem raju v Dolenjskih ali Šmajerskih Toplicah
 • privoščite si prvovrstno kavo v kavarnici z dunajsko kulturo
 • nepozabno doživetje v destilarni in čokoladnici Berryshka

Dolga veljavnost kupona

Pestra dodatna ponudba

Podjetje s tradicijo

Razvajanje v dvoje

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (180)