Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za oddih v wellness hotelu s savnami na smučišču Celjska Koča!

od 63,00 €

# / 9

HUDA CENA za oddih v wellness hotelu s savnami na smučišču Celjska Koča!

od 63,00 €

Kam za naslednji oddih? Na smučanje, v bazen ali wellness? Zakaj ne bi kar vsega skupaj! To vam je dosegljivo v čudovitem Hotelu Celjska koča! Preživite dan z vragolijami na smučišču in s sproščanjem v finski in turški savni ali masažni kopeli. Vsakdo bo gotovo našel zase idealno aktivnost. To bo dopust, na katerem vam ne bo dolgčas!

Vključen popust na smučarske karte, bazenske in savna storitve!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi v hotelu Celjska koča***
 • vstop v savne (turška in finska) med 12.00 – 14.00
 • 30% popust na nakup smučarskih kart v času bivanja (popust ne velja za nakup 1-urne vstopnice)
 • brezplačni internet
 • brezplačno parkirišče

HOTEL CELJSKA KOČA***

Sodobno zasnovan hotel kategorije 3 zvezdic nudi nastanitev v 11 2-posteljnih sobah, 6 3-posteljnih sobah, 1 apartmaju za 4 osebe in 2 velikih mansardnih sobah s skupnimi ležišči (30 ležišč).
Hotel dopolnjujejo še wellness center, seminarska soba, restavracija in terasa, otroški kotiček, prostor za hrambo smuči/koles. 

WELNESS
Lahko se razvajate v hotelskem Wellness centru – finska in turška savna, 2 masažna bazena, masažna soba ter manjši fitnes.
Parna savna: ali turška savna s temperaturo 40–50 °C je odlična za čiščenje dihalnih poti.
Finska aroma savna: s temperaturo 70–90 °C je tradicionalna oblika potenja, vroča para je odličen način čiščenja in pomlajevanja telesa in duha.

KULINARIKA
Ob pogledu na Celjsko kotlino boste uživali v pestri paleti slovenskih jedi in kulinaričnih specialitetah, dnevno sveže pripravljenih iz lokalnih sestavin, ki vas bodo prepričale, da boste vedno znova radi posegli po njih.

SMUČIŠČE CELJSKA KOČA (z doplačilom)
Izkoristite 30% dodatnega popusta in se podajte na nepozabno smuko. Smučišče Celjska koča se nahaja pod Tolstim vrhom (834 m), ki obsega več kot 4 ha površin. Sodi v kategorijo manjših smučišč, a ponuja ugodno smuko za vse smučanja željne. Zajema 2 posodobljeni vlečni napravi s skupno zmogljivostjo 900 smučarjev na 1 h, odlični sistem umetnega zasneževanja s kompaktnim snegom, omogoča pa  tudi nočno smuko, saj je opremljeno z razsvetljavo. Ob izteku smučišča je otroški poligon s 60 m tekočim trakom. Pod vodstvom učiteljev smučarske šole svojih prvih zavojev lahko naučijo tako odrasli kot otroci zato ni slučaj, da ga njegovi obiskovalci že vrsto let izbirajo za naj smučišče med manjšimi smučišči.

THERMANA LAŠKO (z doplačilom)
Izkoristite 50% dodatnega popusta in plavajte v termalni vodi Laško, ki poživlja, revitalizira in razstruplja. Že iz zgodovine so znani terapevtski učinki naše naravne termalne vode, saj deluje ugodno na celo telo. Glavne odlike Termalnega Centra so raznovrstne in navdihujoče vodne sprostitve pod čudovito stekleno kupolo, ki množi sončne žarke za večerne magične trenutke. Ob petkih in sobotah nočno kopanje do 23. ure.
V Thermana Park Laško lahko uživate v notranjem kopališču pod stekleno kupolo in notranjih bazenih. 
Pod stekleno kupolo so na voljo: bazen z valovi (31 °C), rekreacijsko-masažni bazen s slapovi in talnimi izviri (32 °C), hitra reka (32 °C), otroško vodno zabavišče (32 °C), 3 whirlpooli nad bazenom (34 °C), Kneippov kotiček in tobogan.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • sodobno zasnovan hotel s čudovitim pogledom na Celjsko kotlino
 • hotel na smučišču Celjska koča na nadmorski višini 650 do 834 m
 • smučišče na 4 ha površin nudi vse ugodnosti velikih smučišč
 • wellness center s finsko, turško savno, 2 masažnima bazenoma
 • 2 masažna bazena s temperaturo vode 39-41 °C
 • možnost medenega wellnessa z odličnimi masažami
 • bazen Golovec je 25 m dolgo kopališče, tudi z otroškim bazenom
 • odlična ideja za čudovito preživete zimske počitnice

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Območje Celjske koče s Pečovnikom ima dolgoletno turistično športno tradicijo, saj sta smučišče Celjska koča in planinska postojanka Celjska koča na 650 m nadmorske višine od davnega leta 1920 pomembni mestni turistični točki, namenjeni rekreaciji v naravnem okolju v vseh letnih časih. V okolici vas čakajo tudi številne pohodniške in kolesarske poti.

POHODNIŠTVO
Celjska koča je del Posavskega hribovja. Območje opredeljuje šest izrazitih vrhov in štiri doline oz. soteske med njimi. Urejene pohodniške poti so primerne za družine, posameznike ali rekreativce. Lahko se povzpnete na Grmado, kjer se nahaja zvonček želja.Odpravite se čez Tolsti vrh v idilično vasico Svetina, kjer si lahko ogledate cerkev Marije Snežne in cerkev Svetega Križa. Na tamkajšnjem pokopališču počiva znana celjska popotnica in pisateljica Alma M. Karlin. Spustite se skozi sotesko imenovano Hudičev graben, ki poteka ob in po strugi Hudičevega potoka. Pot je izredno zanimiva, saj se s pomočjo klinov in jeklenice na določenih delih poti spuščate tik nad strugo potoka, kjer lahko vidite tudi mnoge slapiče.

KAM NA IZLET ?

 • Domačija Slapšak: posebnost je Polhova jama, ostanek nekdanjega rudnika. Nudijo vodene oglede ohranjenega rova s spoznavanjem življenja in dela rudarjev v preteklosti.
 • Vesenjak v Laškem: domačija v Laškem, ki nudi jezdenje konjev.
 • Muzej Laško: v starem mestnem jedru Laškega, kjer si lahko ogledate stalne razstave.
 • spoznajte kulturno-zgodovinsko plat Celjske koče in njene okolice z ogledom cerkve Marije Snežne in cerkve sv. Križa v 2 kilometra oddaljeni vasici Svetini ali pohodom do zadnjega prebivališča Alme M. Karlin, ki se nahaja tik nad Pečovnikom.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (185)