Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih v rustikalnem hotelu z neomejenim kopanjem in savnanjem!

113,00 €

# / 12

HUDA CENA za oddih v rustikalnem hotelu z neomejenim kopanjem in savnanjem!

113,00 €

Uživajte v rustikalnem hotelu, ki najvdušuje s kosi iz bogate zbirke starin! V hotelu najtede skoraj stoletno klavir, na katerega lahko tudi za igrate. Za kulinarično doživetje bo poskrbel chef Viktor Gros, odpravite pa se lahko še v vinsko klet, saj je to edini hotel n Bledu, ki jo ima. Odkrijte še neodkrite kotičke Blejskega bisera, se podajte se na raziskovanje jezera s čolnom ali pa si privoščite odlično Blejsko kremšnito.

Bazen s pogledom na Blejsko jezero! Izkusite kulinarične tradicije in svežine chefa Viktorja Grosa.

Hotel Triglav Bled****

Hotel Triglav Bled**** že od nekdaj radi obiskujejo ljudje, ki cenijo prijaznost, vrhunske storitve in kulinariko ter edinstvenost lokacije. Zaradi neposredne bližine jezera je hotel Triglav od odprtja pa vse do danes tesno povezan tudi z veslači. Že v prvem letu so v njem bivali tekmovalci veslaške regate, vrhunski domači in tuji veslači pa so tudi danes redni gostje.

SOBE
Hotel ima skupno 22 svetlih in okusno opremljenih sob s pogledom na jezero, večina pa jih ima tudi balkon.
13 dvoposteljnih sob krasijo umetnine in izbrano stilsko pohištvo iz preteklosti, vsebujejo pa tudi klimo, mini bar, dostop do interneta, telefon, televizijo, sušilec za lase in sef. Dvoposteljne sobe nudijo pogled na jezero nekatere pa imajo tudi balkon.

WELLNESS
Wellness ponuja notranji bazen s čudovitim pogledom na Blejsko jezero, v finski savni pa si lahko pregrejete telo in okrepite imunski sistem. Z doplačilom ponujajo tudi široko paleto masaž izvedenih izpod izkušenih rok odličnih maserjev in maserk.

KULINARIKA
V Restavraciji 1906 (ime nosi po letnici odprtja hotela in Turške proge) v Hotelu Triglav Bled**** ekipa pod vodstvom chefa Viktorja Grosa dviguje kulturo pitja in prehranjevanja, oživlja tradicionalne jedi, nudi vinske degustacije v hišni vinski kleti, prireja kuharske tečaje in tematske večere. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • neomejena uporaba hotelskega bazena in finske savne
 • bogat samopostrežni zajtrk v vrhunski hotelski restavraciji
 • butični hotel „ z dušo„, ki navdušuje s kosi iz bogate zbirke starin
 • očarljiv razgled in neposredna bližina Blejskega jezera
 • svetle in okusno opremljene sobe s pogledom na jezero
 • v hotelu najdete skoraj stoletni klavir, na katerega lahko tudi zaigrate
 • uživajte v sožitju kulinarične tradicije in svežine chefa Viktorja Grosa
 • edini hotel z vinsko kletjo na Bledu
 • odlična izhodiščna točka za številne sprehode in izlete

Domačim živalim prijazno

Družinam prijazno

Razvajanje v dvoje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Triglav Bled**** je dal zgraditi tedanji blejski župan Jakob Peternelj. Slovesno so ga odprli leta 1906. To leto pa Bled ni dobil le novega hotela na elitni lokaciji, ampak tudi železniško povezavo z Dunajem.
Hotel se nahaja le 200 m od jezera in se ponaša s prečudovitim razgledom na jezero in na otok iz samih sob, restavracije, vinskega kluba in bazena. Bivanje v eni od 22 sob ali suit daje prijeten občutek, saj so opremljene s skrbjo in pozornim očesom - poseben element je čudovito starinsko pohištvo, ki pričara zgodbe iz preteklosti.

Gostje so še posebno navdušeni nad gurmansko hrano in postrežbo, ponudba je vrhunska in vaše zadovoljstvo zagotovljeno - hotelska restavracija je po ocenah gostov na Tripadvisorju ena izmed najboljših restavracija na Bledu in v okolici. Gostje lahko brezplačno uporabljajo notranji bazen in finsko savno, sobo za počitek in branje, v Wellnessu pa se lahko razvajajo z bogato ponudbo različnih masaž in refleksoterapij. Hotel Triglav Bled je manjši hotel, a s srcem in osebjem, ki se na vseh ravneh trudi za zadovoljstvo in udobno bivanje svojih gostov. 

KAM NA IZLET?

 • Pokljuška soteska: Do najlepšega osrednjega dela so speljane poti za obiskovalce. Glavna pot teče po dnu, stransko odcepi pa na robove soteske, ki jo povezujejo z Zatrnikom. Naravne znamenitosti so na gosto posejane. 
 • Slap pod Iglico: V prepadnih pečinah Iglice, tik nad Bohinjsko Belo, se skriva 24 m visok slap potoka Suhe, s čudovitim razgledom nad okolico. 
 • Triglavski narodni park: Zajema enega najlepših in najbolj privlačnih predelov Slovenije, saj obsega skoraj vse Julijske Alpe pri nas. Ozemlje narodnega parka je zelo slikovito in raznoliko.
 • Begunje: Begunje na Gorenjskem so rojstni kraj Slavka Avsenika, legende in začetnika slovenske narodnozabavne glasbe. Tipična gorenjska vas nudi dobro izhodišče za pohodne poti v Karavanke. 
 • Brezje: Z baziliko Marije Pomagaj glavno slovensko Marijino svetišče, kraj miru, ljubezni in upanja.
 • Vogel: Pozimi je Vogel znano visokogorsko smučišče, nudi tudi številne sprehajalne in markirane gorske poti so idealne za rekreacijo, fotografiranje, uživanje v prijetni spokojnosti visokogorja in ogledu gorskega rastlinstva in živalstva.
 • Bohinj: Geografske danosti za raznolike športe in možnost popolne sprostitve so razlog za obisk kraja v katerem koli letnem času.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (216)