Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih v prenovljenem hotelu z vključenimi vstopnicami za ZOO Dunaj!

235,00 €

# / 11
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za oddih v prenovljenem hotelu z vključenimi vstopnicami za ZOO Dunaj!

235,00 €

Obiščite čudovito in svetovno znano mesto ob Donavi, ki se ponaša z bogatim kulturnim iz zgodovinskim poreklom. Nastanite se v prenovljenem butičnem hotelu na mirni lokaciji mesta in se odpravite na potep po mestu. Vključena tudi vstopnica za obisk najstarejšega in enega najlepših živalskih vrtov v Evropi!

Butični hotel je pred kratkim bil popolnoma prenovljen!

CLUB HOTEL CORTINA****

Club Hotel Cortina**** se nahaja na mirnem predelu Dunaja v naselju Hietzing. Družinski hotel posluje že veliko let in ponuja sodobne sobe in apartmaje, bar, samopostrežni zajtrk in prijazno osebje. 

SOBE
Hotel nudi 47 sob, ki so pred kratkim bile prenovljene. Sodobne sobe s kančkom butičnega stila ponujajo udobje za vsakega gosta. Nudijo pohištvo, televizor z ravnim zaslonom in zasebno kopalnico.

KULINARIKA
Vsak dan vas čaka pestra izbira hrane za bogat zajtrk. Vrhunska hrana vas bo napolnila z energijo za dnevno potepanje po mestu.

ZOO DUNAJ
Izkoristite vključeno karto in obiščite najstrejši živalski vrt na svetu. Živalski vrt velja za enega najlepših v Evropi, v njem pa je veliko živali, ki jih »v živo« verjetno niste še nikoli srečali. Ta je najstarejši na svetu, saj so ga Habsburžani zgradili že leta 1752. Več o samem živalskem vrtu si lahko preberete TUKAJ.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • prijeten butični hotel
 • sodobno opremljene sobe s kančkom butičnega stila
 • najstarejši živalski vrt na svetu, ki so ga Habsburžani ustanovili leta 1752
 • vključena karta za dunajski živalski vrt
 • dvorec Schönbrunn je oddaljen 6 min vožnje s podzemno železnico
 • odlična izbira za ljubitelje zgodovine mesta Dunaj

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Cortina**** se nahaja na mirnem predelu Dunaja in je v neposrednji bližini podzemnem postaje, ki vas lahko odpelje do centra mestra. Ponuja sodobne sobe s kančkom butičnega dizajna, bar in bogat samopostrežni zajtrk. 

KAM NA IZLET?

 • Palača Belvedere: Belvedere je kompleks 2 baročnih palač. Zgrajen je bil v začetku 18. stoletja, kot poletna rezidenca princa Evgena Savojskega, v mestu ki je bilo takrat sedež dinastije Habsburžanov.
 • Palača Schönbrunn: den najpomembnejših avstrijskih kulturnih spomenikov je od leta 1966 uvrščen tudi na UNESCO-v seznam svetovne kulturne dediščine.
 • Katedrala Sv. Štefana: Pred prižnico znamenite katedrale sv. Štefana boste stopili v stik z božanskim. Katedrala stoji od leta 1137, gradnja pa je bila dokončana leta 1511. Romanska zgradba, ki je preživela požar v 2. svetovni vojni, vse leto gosti številne koncerte klasične glasbe in zbore.
 • Mestna hiša: Sedež dunajske upravne enote je vreden prav toliko občudovanja kot njegovi uradniki. Odpravite se na ogled v ponedeljek, sredo ali petek ob 13:00 in raziščite veličastne sobane
 • Opera Wiener Staatsoper: Potopite se v svet ustvarjalcev, od Mozarta do Wagnerja. Dunajska državna opera stoji znotraj krožne ceste Ringstrasse in vse leto gosti operne ter klasične predstave. Tu nahajajo spominske plošče zvezdam klasične glasbe (skladatelji, pevci, glasbeniki in dirigenti) – podobno pločniku slavnih v Hollywood-u.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (171)