Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za jesenski oddih v počitniški hišici blizu priljubljenih Term Olimia!

od 38,00 €

# / 9

HUDA CENA za jesenski oddih v počitniški hišici blizu priljubljenih Term Olimia!

od 38,00 €

V Podčetrku vas čaka simpatična počitniška hišica, kjer se boste sprostili ob možnosti obiska ene najlepših evropskih vasic Olimia. Odpravite se še v nagrajene Terme Olimia in se sprostite v wellness centru Termalija. Kopajte se v prijetni vodi notranjih bazenov ali pa si privoščite pravo vodno dogodivščino v Termalnem Parku Aqualuna, ki vas vabi s svojimi bazeni, tobogani in veliko možnosti za popolno družinsko zabavo! Po aktivnem dnevu pa si privoščite še piknik ob žaru. 

Oaza bazenov Termalije se razprostira na več kot 6.000 m2 in ima več kot 2.000 m2 vodnih površin!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v počitniški hišici Petra, Podčetrtek

 • brezplačno parkirišče
 • uporaba žara in otroško igrišče
 • 10% popust na kopalne katre v Termah Olimia Podčetrtek

POČITNIŠKA HIŠKA PETRA

POČITNIŠKA HIŠKA PETRA
Počitniška hiška Petra se nahaja v Podčetrtku in je le 1,7 km od Term Olimia. Enote vključujejo TV z ravnim zaslonom, zasebno kopalnico s prho, popolnoma opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico in teraso s pogledom na bazen. Na voljo je tudi žar, najmlajši pa se lahko zabavajo na bližnjem otroškem igrišču.

FAMILY WELLNESS TERMALIJA, TERME OLIMIA (z doplačilom)
Termalija nudi vse od zabave do popolnega miru in sprostitve. Na voljo notranji bazen z igrali za otroke (vodne pištole, široki tobogani, plezalne mreže). 

RELAX (z doplačilom)
Prostor miru lahko najdete tudi v Termaliji Relax. Vodna oaza, kjer se povsem prepustite blagodejnosti termalne vode, zaplavajte v milini in se nagradite z vodnimi masažami. V Termaliji Relax se lahko do sitega naužite narave - sonca, vode in zraka. V razgibanem kompleksu bo vsakdo našel nekaj zase, bodisi na bazenih, hitri reki, gejzirih, whirpoolih ali na vodnih masažah.

SAVNA SVET (z doplačilom)
Savna Svet je največji savna svet v Sloveniji. Na 1.550 m2 ponuja osem različnih savn v različnih barvah. Z letom 2018 so odprli prav posebno savno - Teater vetra, ki sprejme vse do 100 oseb. Vsakodnevno se izvajajo tudi vodeni solni, beauty in meditacijski programi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • sodobno opremljena hiška
 • prijeten lesen ambient
 • terme so oddaljene le 1,7 km
 • možna uporaba žara
 • v bližini tudi otroško igrišče
 • Terme Olimia nudi tudi wellness v kar 3 centrih

Odličen nakup

Pameten nakup

Dobro počutje

Hiter nakup

VEČ O PONUDNIKU

Apartma Petra se nahaja v vasici Olimia v Podčetrtku. Hišica sodono opremljena in nudi tako klimo kot ogrevanje. V njej lahko biva do 5 oseb. Okolica ponuja veliko možnosti za različne aktivnosti.

KULINARIKA
V Podčetrtku lahko svoje brbončice razvajate v številnih domačih kmetijah. Domačija Haler ponuja razvajanje z izvrstnim domačim pivom in odlično hrano, za radovedne pa še ogled pivovarne in degustacije piva. V domačiji Štraus Kramer lahko okusite dobrote kozjanske kuhinje in skrivnostni svet vinske kapljice. V Jelenovem grebenu se prepustite nepozabnim kulinaričnim doživetjem v obejmu narave. Obiščete pa lahko še številne druge domačije, kjer zagotovo ne boste razočarani.

KAM NA IZLET ?

 • Grad Podsreda je eden najbolje ohranjenih gradov na naših tleh. Zaznamovala ga je Kozjanska grofica Hema Breže-Selška, o kateri lahko kaj več izveste v prvi etaži gradu, medtem ko bo renesančna soba z lesorezi razkrila starodavno opremo in oblačila.
 • V vinski kleti Emino, kjer domujejo vrhunska vina iz šmarsko-virštanjske regije, boste okusili pristno slovensko tradicijo in doživeli nepozabno izkušnjo.
 • izlet v Olimje, v najlepšo evropsko vasico, in si oglejte samostan. Med bivanjem lahko spoznate dobrote kozjanskega podeželja in se sprehodite po lepi naravi.
 • Če si želite spoznati tudi kulturno-zgodovinsko plat okolice se opravite na ogled cerkve Marije Snežne in cerkve sv. Križa v 2 kilometra oddaljeni vasici Svetini ali pohod do zadnjega prebivališča Alme M. Karlin, ki se nahaja tik nad Pečovnikom.
 • blizu samostana Olimje se v gozdu skriva Dežela pravljic in domišljije - Koča pri Čarovnici
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (196)