Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih v nadstandardno opremljenih suitah na slovenski obali!

218,00 €

# / 12
EKSKLUZIVNO

HUDA CENA za oddih v nadstandardno opremljenih suitah na slovenski obali!

218,00 €

Nastanite se v razkošnih sobah letovišča in se prepustite ležernim aktivnostim popolno sproščujočega oddiha. Zadihajte sveži morski zrak in se ob sončnih dneh sončite na terasi ali pa zaplavajte v prijetni vodi notranjega bazena. Podajte se še na razne aktivnosti v okolici in raziskujte skrite kotičke slovenske obale! 

Podajte se še na razne aktivnosti v okolici in raziskujte skrite kotičke slovenske obale!

OLIVE SUITES****

Nastanitev Olive Suites**** v letovišču se ponaša s sodobno urejenimi sobami in ponujajo prefinjeno eleganco v lahkotnem zavetju mediteranskih dreves znane Zelene oaze. Na voljo je 16 sodobno in nadstandardno opremljenih suit, ki se nahajajo tik ob morju, v zeleni oazi 1.500 mediteranskih dreves.

SOBE
Vsaka suita ima spalnico z 2 posteljama in udoben kavč v predprostoru. Nadstandardno opremljene suite se nahajajo tik ob morju. Vse sobe nudijo garderobno omaro, klimatsko napravo, TV in predel za sedenje. Nekatere sobe pa imajo tudi teraso, na kateri se lahko spočijete in se nastavite sončnim žarkom.

BAZENI
Za počitek se lahko odpravite v notranji bazen z ogrevano morsko vodo, kjer se boste lahko sprostili v dveh masažnih bazenih ali plavali v večjem, rekreacijskem bazenu, ki nudi tudi več vrst vodne masaže – ležeče masaže, vodni top, bočne masaž. Najmlajšim pa je namenjen manjši otroški bazen. Na terasi notranjega bazena se lahko nastavljate soncu ali spijete odlično kavo ob pogledu na morje. Med letom se lahko brez doplačila udeležite tudi jutranje/popoldanske vodne vadbe. Za najmlajše organizirajo tudi tečaje plavanja pod vodstvom najboljših učiteljev plavanja.

WELLNESS CENTER ADRIA (doplačilo)
Razvajajte se v Wellness Center Adria, ki je lociran v idiličnem naravnem okolju, odmaknjenem od mestnega vrveža. Na voljo je turška, finska in infrardeča savna. Savna je priljubljena oblika sproščanja telesa in duha, prav tako pa je pomemben tudi njen učinek na zdravje, saj je znano da pripomore k razstrupljanju telesa in sproščanju mišic.


KULINARIKA
Restavracija v hotelu Convent, vas vabi z bogato ponudbo jedi iz vedno okusne mediteranske kuhinje. Restavracija Taverna se nahaja tik ob morju, s pogledom vse do Pirana. Ponudba vključuje bogato izbiro ribjih in mesnih specialitet po tradicionalnih receptih. 

PLAŽA
Hotel je v bližini plaže, ki nudi ugodno lego ter veliko naravne sence, saj je obdana z velikimi borovci. Prostrana plaža s pomoli je betonska z veliko travnatih površin, morsko dno pa je prodnato.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • Olive Suites so del letovišča z lastno plažo
 • zaplavajte v prijetni vodi notranjega bazena
 • mirna lokacija in zelena okolica
 • do Kopra in meje z Italijo je 10 min vožnje
 • bazeni, masaže in savne
 • Ankaran je super izletniška točka za čudovite izlete

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Wi-Fi

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Hotel & Resort Adria Ankaran leži v središču naselja Ankaran, le 5 km oddaljen od mesta Koper. Nahaja se tik ob morju. Pohvalijo se lahko s prijetnim vrtom, barom, otroškim igriščem, fitnesom, 24-urno recepcijo in shrambo za prtljago. Imajo tudi Bowling center, opremljen s 6 brunswickovimi stezami, z 2 brunswickovima mizama za bilfitnesojard, namiznim nogometom in pikadom.  

Ankaran je idealna lokacija za raziskovanje slovenske obale in v sklopu letovišča boste našli tudi mnogo možnosti za zabavne aktivnosti. Lahko se kolesarite po čudoviti okolici ali pa se preizkusite na številnih športnih igriščih. 

KAM NA IZLET ?

 • Škocjanski zatok: naravni rezervat velikega sredozemskega mokrišča ter največje brakično močvirje v sloveniji. 
 • Slani travnik Sv. Katarina: edinstveni pojav v Sloveniji in eden redkih tudi v evropskem merilu.
 • Kraški rob: meja med kraško in mediteransko pokrajino, kjer je bogata biotska raznovrtsnost in naselja Kubed, Črni Kal, Crnotiče, Hrastovje, Gračišče, Podpeč in Socerb, ki so razglašena za kulturne spomenike.
 • Koprsko zaledje: obilica staromodnih naselij, med najzanimivejšimi so: Marezige, Truške, Osp, Pomjan, Hrastovlje, Koštabana, Krvavče in Socerb.
 • Kulturne znamenitosti: Gledališče Koper, Pokrajinski muzej Koper, Galerija Loggia in Galerija Jožeta Pohlena v Hrastovljah. 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (215)