k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih v modernih mobilnih hiškah s kopanjem v Termah Jezerčica!

99,00 €

# / 11

HUDA CENA za oddih v modernih mobilnih hiškah s kopanjem v Termah Jezerčica!

99,00 €

Odpeljite družino na enkraten oddih v moderno opremljene mobilne hiške. Privoščite si vodne dogodivščine v Termah Jezerčica, kjer vam je na voljo neomejena uporaba notranjega vodnega parka - bodo otroci preprosto uživali. Poskrbljeno je tudi za aktivne goste, ki si lahko oddih popestrijo z izposojo opreme za nordijsko hojo. 

Neomejena uporaba notranjega vodnega parka v Termah Jezerčica! Za aktivne goste je na voljo brezplačna oprema za nordijsko hojo.

kamp terme jezerčica

Kamp se nahaja v objemu narave s prijetnim podnebjem kjer lahko kampirate skozi vse leto. Kamp ima moderno opremljene mobilne hiške, za vse ki iščete vrhunski kamp v celinskem delu Hrvaške.

MOBILNE HIŠKE
Velikost hišk je 36m2 + pokrita terasa v izmeri 18m2. Mobilne hiške vsebujejo 2 kopalnici z wc-jem in tuš kabino, 1 spalnico z zakonsko posteljo in 1 spalnico z ločenima posteljema. Osrednji prostor je dnevna soba z dodatnim zložljivim ležiščem in popolnoma opremljena kuhinja (hladilnik, indukcijski štedilnik, mirkovalovna pečica). Vse hiške imajo tudi klimatsko napravo s katero se lahko tudi grejete, LED TV in WiFi. Na terasi se nahaja sedežna garnitura in ležalniki.

KULINARIKA
Za zajtrk je poskrbljeno v dnevnem samopostrežnem buffetu, kjer lahko ob doplačilu privoščite tudi kosilo ali večerjo. V hotelski restavraciji so na voljo tudi tradicionalne a la carte zagorske jedi. V sklopu term se nahaja tudi Lobby bar in IN bar, kjer lahko poleg pijač uživate tudi v lokalnem izboru peciv in sladic. Obiskovalci vodnega parka pa lahko uživate v Pool baru, ki vam poleg pijač nudi tudi hitro hrano.

NOTRANJI VODNI PARK
V notranjem vodnem parku se nahaja 5 bazenov. Termalna voda izvirske temperature 38 °C vsebuje več različnih aktivnih sestavin in ionov ter velja za zdravilno mineralno vodo. Optimalna temperatura in kemijska struktura omogočata uporabo termo zdravilne vode „Jezerčica“ v rekreaciji (splošna sprostitev, usmerjeno usposabljanje, vzpostavljanje psihične in fizične kondicije).V parku se nahaja: bazen za sprostitev s toplimi grelci, otroški bazen s tobogani, rekreacijski bazen z umetnimi padavinami, otroški bazen z animacijo, plavalni bazen ter 2 whirlpoola. Vsak dan med tednom, dva krat na dan, fizioterapevti za vse obiskovalce vodijo vadbe v rekreacijskem bazenu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • kamp z novimi moderno opremljenimi mobilnimi hiškami
  • neomejena uporaba notranjih bazenov
  • kamp se nahaja v objemu narave s prijetnim podnebjem
  • v bližini se nahaja domačija Matije Gubca
  • brezplačen wifi v kampu, hotelu in vodnem parku

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Hotel & SPA Terme Jezerčica se nahaja v mestu Donja Stubica v osrčju Hrvaškega zagorja (severna Hrvaška), na mineralenem izviru naravne zdravilne termalne vode. Hotel je oddaljen 40 km od središča Zagreba in je idealen kraj za izogibanje vsakdanjemu hitenju in stresu.

Mesto Donja Stubica in Hotel & SPA Terme Jezerčica se nahajajo v osrednjem delu severnih pobočjih hriba Medvednica v zeleni lepoti Stubiške doline. Južni del obsega razkošno floro Naravnega parka "Medvednica", severni del obkrožajo slikovite griči. Donja Stubica je zagotovo najbolj zanimivo zgodovinsko majhno mesto na severu Hrvaške.

WELLNESS
Gostje imajo na razpolago sodobno opremljen wellness center, kjer se lahko prepustijo tradicionalnim in modernim načinom nege za lepoto duha in telesa. Nudijo tudi široko ponudbo masaž.
Wellness center vključuje kar pet različnih savn (turška, aroma finska, klasična finska, nova panoramska klasična finska, nova panoramska infrardeča), hamam kopel, masažno kopel, prostori za oddih, zunanjim hladnim koritom za fazo hlajenja, zunanjo masažno kopel s teraso za sončenje.


KAM NA IZLET?

  • Oršičev grad in revoltni muzej: Danes je grad Oršić revoltanski muzej, grajska kapela, galerija in trgovina s spominki. V bližini gradu je štiristo let stara lipa, pred katero je po legendi kmečki vodja Matija Gubec začela revolt v 16. stoletju.
  • Grad Stubički Golubovec: Na cesti od Stubičkih Toplic do Marije Bistrice stoji posest, znana iz časa revolta seljanov, ki je s spreminjanjem številnih lastnikov skozi stoletja postala varuh regionalne kulture in tradicije. Grad je danes dom Kajkavianovega društva, ki je namenjen ohranjanju Kajkavske dediščine. Stalna razstava pod imenom "Kajkaviana Croatica" je odprta za javnost, obiskovalci pa se lahko udeležite tudi koncertov, gledaliških predstav, predavanj in promocij v glavni dvorani gradu.
  • Rojstna hiša Matije Gubca: Rojstna hiša Matije Gubca in lipa Gubec so ozadje za vse zgodbe o slavni zgodovini in tradiciji Donje Stubice.
  • Iris vrt: Hrvaški vrt v Donji Stubici je posvečen cvetu perunike, cvetice, ki je kot proglašena cvetica v zagorskem tradicionalnem vrtu povzročila največjo privlačnost na Hrvaškem in se tako vrnila k tradicionalnim in mestnim stražarjem. Posvečena je vsem tradicionalnim rožam Zagorskih in hrvaških tradicionalnih vrednot.
  • Neandertalski muzej: Nahaja se v bližini svetovno znane lokacije neandertalcov Krapina "Hušnjakovo", zaradi česar je edinstven kompleks.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (179)