k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih v bungalovih ali šotorih v središču slikovite Prlekije!

od 76,90 €

# / 11
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za oddih v bungalovih ali šotorih v središču slikovite Prlekije!

od 76,90 €

Pobegnita v osrčje Prlekije in si oddahnita. Nastanite se v prelepih bungalovih ali šotorih, ki so postavljeni v objemu narave. Tu vaju čaka degustacija vrhunskih vin in bučnega olja ter semen, dobrodošlica odličnega prleškega vina ter lokalna specialiteta - bograč. Privoščita si še celodnevno kopanje v letnem kopališču Ljutomer.

Bograč, prleški narezek, degustacija vin, kopanje in še in še!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev za dve osebi v Prleški Vasi
 • 1 x bograč ali prleški narezek za dve osebi
 • 1 x steklenica odličnega prleškeka vina
 • 1 x celodnevno kopanje v letnem kopališču Ljutomer za dve osebi
 • degustacija vin v zidanici Malek za dve osebi
 • degustacijo bučnega olja in semen v oljarni Središče ob Dravi za dve osebi
 • ogled muzeja, proizvodnje in trgovine lončarstva Žuman v Ljutomeru
 • posteljina in bricače
 • brezplačno parkarišče
 • brezplačen wifi

BUNGALOVI IN ŠOTORIŠČE SILVA

ŠOTORIŠČE
V šotorišču je velik pokrit skupni prostor, kjer je na razpolago hladilnik z zmrzovalnikom, el.kuhalnik, el.roštilj in roštilj na drva oz. oglje, krušna peč, tekoča voda, mize in klopi in posebnost: sodček, kjer je vedno ohlajeno dobro prleško vino, ki si ga postreže vsak sam.

BUNGALOVI
V šotorišču je 6 brunaric oziroma bungalovov. Leseni bungalovi so primerni za 1 do 2 osebi in vsebujejo posteljo, dodatno pohištvo in zunanji prostor, ki nudi razgled nad zeleno okolico. Skupni toaletni prostori so na zunanjem predelu. 

LETNO KOPALIŠČE LJUTOMER
Odpravite se na kopanje z obiskom zunanjega kopališča Ljutomer. Kopališče je sezonskega značaja in bo odprto v času letne sezone predvidoma do 31.8.2019. Obdaja ga prijetna zelena okolica ter igrišča. Kopališče je primerno tako za sproščeno plavanje kot rekreativno kopanje. V slučaju slabega vremena ali drugih vzrokov lahko upravljavec kopališča obratovalni čas spremeni.

OLJARNA SREDIŠČE OB DRAVI
Oljarna Središče ob Dravi, se s svojo preko stoletno tradicijo predelave 100%, naravnega bučnega olja, uvršča v najvišji kakovostni razred in med slovenske zaščitene posebne kmetijske pridelke oziroma živila z geografsko označbo, katerih znak je lastovka. Odlične bučnice iz okoliških krajev z največ sonca Prlekije in Prekmurja, dajejo olju osnovo za dober proizvod. Bučno olje se ponaša tudi z veliko vsebnostjo vitaminov in mineralov ter omamnim, prijetnim vonjem po lešnikih. Bučno olje in bučnice lahko razen v solatah uporabite v kombinaciji, ali kot dodatek z različnimi jedmi. Pravo bučno olje se uporablja tudi v kozmetiki in zdravilstvu.

ZIDANICA MALEK JERUZALEM IN KLET ORMOŽ
Zidanica Malek, se nahaja sredi vinorodnih teras. Več kot 350 let stara zgradba, ki je nekoč služila kot kmetija za predelavo grozdja in vina, ima danes na stežaj odprta vrata za obiskovalce. Pričakujete lahko vznemirljivo zgodbo, izvrstna vina in tradicionalne jedi iz regije. Jeruzalemska vina so nekoč zorela v mnogih zidanicah kot je Malek in nekatere se še danes razprostirajo po goricah. Malek, ki stoji ob vinski cesti med Jeruzalemom in Svetinjami, je tipična slovenjegoriška zidanica bogatih lastnikov vinogradov v preteklosti. 

Vinska klet Ormož deluje od leta 1930, kar priča o njihovi izkušenosti in kvaliteti. Grozdje pridelano v vinorodnem okolišu Jeruzalem Ormož, daje visoko usposobljenemu kadru Kleti Puklavec Family Wines podlago, za vrhunska vina. O njihovi kvaliteti pričajo nagrade, ki jih prejemajo tako doma, kot širom po svetu. 

LONČARSTVO ŽURMAN
Izkoristite tudi obisk prozivodnje in prodaje lončenih izdelkov v Lončarstvu Žurman. Žurmanovi izdelujejo lončevino že več kot 140 let. Njihove izdelke žgejo na  tradicionalen način v peči na drva, zato daje dim vsakemu izdelku drugačen in neponovljiv barvni odtenek.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • vključene domače dobrote iz Prlekije in bograč
 • vključeno celodnevno kopanje v letnem kopališču Ljutomer
 • degustacija olj in semen v oljarni Središče ob Dravi
 • pokušina odličnih lokalnih vin v zidanici ali kleti
 • bližina in ugodnosti številnih term
 • ugodnosti na lokalne kulinarične dobrote in zanimivosti

Odličen nakup

Pameten nakup

Wi-Fi

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Nastanitev se nahaja v osrčju Prlekije, 3 km od Ljutomera in v svoji ponudbi zajema apartmaje Silva in šotorišče Prleška vas. Šotorišče nudi nekaj že postavljenih šotorov, ostal prostor pa je na voljo za namestitev lastnih šotorov gostov. Skupen prostor (uta) ponuja možnost souporabe hladilnika in kuhalnika. 
Od Bioterm Mala Nedelja in term Banovci je nastanitev oddaljena slabih 9 km in nekaj manj od vinorodnega turističnega Jeruzalema. Le 3 km je od apartmajev je oddaljeno Gajševsko jezero, kjer najdejo svoj mir ribiči, v vetrovnem vremenu pa tam uživajo surfarji. V okoliškem svetu med Muro in Dravo, ki so izredno bogati z naravno dediščino boste našli številne poti za sprehajanje in kolesarjenje. Obe reki pa nudita tudi dom številnim ogroženim živalskim in rastlinskim vrstam. 

KULINARIKA
Prlekija je bogata tudi z kulinaričnimi dobrotami. Pri njih najdete najboljše vino iz jeruzalemskih gričev, verjetno pa sta vam najbolj znani prekmurski kulinarični dobroti tunka in zaseka. Odlično se podata tudi z domačim kruhom iz krušne peči. 

KAM NA IZLET?

 • oglejte si Expano, ki je od nastanitve oddaljen le 15 minut vožnje. Vstopite v izjemno arhitekturno stvaritev, v kateri je na domiseln in inovativen način predstavljeno Pomurje v malem!
 • Gajševsko jezero je največji in najbogatejši ribolovni revir, ki z okolico daje zavetje številnim živalskim in rastlinskim vrstam. Obiskovalcem ponuja sprostitev in priložnost aktivnega oddiha.
 • Grad v krajinskem parku Goričko se nahaja v istoimenskem naselju in stoji na strmem griču iz bazaltnega tufa, v severozahodnem delu Goričkega. Ponujajo ogled številnih razstav, delavnice domačih obrti, grajsko trgovinico, pokušino jedi ter še in še.
 • Tropski vrt vas pričaka z »džunglo« na 1500 m2, z več kot 900 eksotičnimi primerki približno stotih rastlinskih vrst.
 • Ivanov izvir v Razkrižju je po ljudskem izročilu znan že iz davnih časov. Mnogi ljudje, še zlasti pa romarji verjamejo v zdravilno moč te izvirske vode, ki naj bi pomagala k dobremu vidu, odpravi golšavosti in splošnemu počutju.
 • Ogledate si lahko tudi park 1. slovenskega tabora, konjeniški muzej in botanični vrt, v mlinu Stajnko ob Gajševskem jezeru pa lahko kupite moko.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (184)