k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih s polpenzionom v luksuznem aparthotelu s pogledom na morje!

od 199,00 €

# / 12

HUDA CENA za oddih s polpenzionom v luksuznem aparthotelu s pogledom na morje!

od 199,00 €

Zbudite se ob svežem vonju morja in se razglejte nad mestom Novalja kar iz balkona vašega udobnega apartmaja, ki leži na elitni lokaciji Paga. Pričnite dan ob okusih tradicionalne paške kulinarike in zaplavajte v ogrevani vodi na urejeni terasi luksuznega hotela. Sprehodite se do plaže ali pa si privoščite izlet po skritih kotičkih znanega otoka Pag. Zvečer pa vas v hotelski restavraciji čaka vrhunska 4-hodna večerja. Možnost tudi brezplačnega ogleda priznane sirarne MIH, kjer boste doživeli pristne okuse paškega sira!

Vključen tudi ogled priznane sirarne MIH z degustacijo paškega sira!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v apartmaju z balkonom in pogledom na morje v Joel Hotelu**** v Novaliji na otoku Pag
 • tradicionalni paški samopostrežni zajtrk
 • 4-hodna GURMANSKA servirana večerja
 • pijača dobrodošlice
 • uporaba zunanjega bazena z ogrevano vodo, ležalnikov, brisač in senčnikov
 • najem koles
 • brezplačen izlet in ogled sirarne MIH z vključeno degustacijo sira (odvisno od razpoložljivosti)
 • možen zgodnji check-in (odvisno od razpoložljivosti)
 • možen pozen check-out (odvisno od razpoložljivosti)
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačen WiFI

HOTEL JOEL****

Hotel Joel**** se nahaja v naselju Novalja in se ponaša z sodobnim dizajnom, udobnimi sobami, ter čudovitim razgledom iz hotelske terase. Gostom je na voljo tudi 24-urna recepcija, brezplačen internet in odličen zajtrk. 

SOBA
Hotel vsebuje 11 enosobnih apartmajev, 1 deluxe apartma in 1 studio apartma. Vsi apartmaji nudijo sodoben dizajn obdan s toplimi jesenskimi barvami. Enosobni apartmaji nudijo dovolj prostor za 2 do 4 ljudi in vsebujejo ogromno okno skozi katerga prodira prijetna svetloba. Nudi spalnico z kavčem, mali kuhinjski prostor, televizor in balkon. 

KULINARIKA
Hotelska restavracija se ponaša z odlično tradicionalno in mediteransko kuhinjo. Podbrono pripravljajo hrano iz svežih lokalnih sestavin. Vsak dan vas čaka okusen zajtrk pripravljen na tradicionalen način. V ponudbo pa je vključena tudi odlična 4-hodna večerja. Otok Pag je poznan po svojih visokokakovostnih vinah katere lahko poskusite tudi v hotelskem baru.

BAZEN IN FITNES
Na terasi vas čaka ogrevan zunanji bazen, ki poleg prijetne vode nudi tudi čudovit razgled nad okolico. Na terasi se lahko tudi dodatno sprostite na ležalnikih. Hotel ponuja tudi zunanji fitnes s sodobnimi napravami, kjer se lahko še dodatno razmigate.

SIRARNA MIH
Otok Pag je znan po svojem zelo okusnem siru. V sklopu ponudbe lahko obiščete voden oglede priznane sirarne MIH, kjer boste lahko razvajali brbončice ob okusih tradicionalnega paškega sira. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • sodobne in udobne sobe
 • ogrevan zunanji bazen na terasi
 • okusen tradicionalni zajtrk
 • odlična 4-hodna večerja
 • vključen izlet v priznano sirarno Mih z degustacijo
 • čudovit razgled iz terase

Odličen nakup

Pameten nakup

Prijazna postrežba

Potrebna je rezervacija

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Joel**** se nahaja v mestu Novalja in ponuja sodobno opremljene sobe, bazen na terasi, in odlično tradicionalno in mednarodno kulinariko. Ponašajo se tudi z lokacijo, ki nudi čudovit razgled nad mestom in morjem. 

OTOK PAG
Otok Pag je peti največji otok v Jadranskem morju z najdaljšo obalo polno zalivov in peščenih plaž. Otok je znan kot eden najbolj sončnih otokov. 
Pag je edinstven po številnih stvareh. Je najmanj poraščen otok na Jadranu, največjo redkost predstavljajajo drevesa. Po njem raste aromično rastlinje, na katerem se pasejo ovce in s tem dajejo značile okus paškemu siru in janjetini. Na otoku že vrsto led pridelujejo sol, že nekaj stoletij negujejo posebno paško čipko posebno bogastvo pa predstavlja  blato, ki je znanstveno dokazano in preverjeno - zdravilno. Nudi vam tudi divjo eksotiko, oaze, planinske steze in plitke zalive.

KAM NA IZLET?

 • Severni Velebit: narodni park, ki leži na gorskem grebenu Velebita. Znotraj parka se nahajajo strogo varovani rezervati: Hajdučki kukovi, Rožanski kukovi, Lukina jama - ena od najglobjih podzemnih jam na svetu, botanična rezervata Visibaba in Zavižanj-Balinovac-Velika kosa in Veliki botanični vrt. Na tem območju so do sedaj odkrili okoli 150 podzemnih jam.
 • Paklenica: Eden od osmih narodnih parkov na Hrvaškem. Po parku je speljanih približno 150 km označenih pohodniških poti. Tako so peš dostopne jama Manita peč, skalna stena Aniča kuk, gozdarska koča Lugarnica, mlin, planinski dom Paklenica, vrhova Sv. brdo in Vaganski vrh.
 • Plitvička jezera: veličastno delo narave predstavlja eno največjih atrakcij v Evropi. Šestnajst jezer v čudovitih plavozelenih pastelnih barvah, v katerih se zrcalijo gosti gozdovi.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (171)