k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih s polpenzionom v hotelu tik ob morju v idiličnem zalivu!

od 153,00 €

# / 13
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za oddih s polpenzionom v hotelu tik ob morju v idiličnem zalivu!

od 153,00 €

Zbudite se na elitni lokaciji hotela, ki je le 10m oddaljen od morja. Zadihajte svežino morskega zraka in se sprehodite do plaže. Navdušila vas bo umirjenost okolice in prijaznost domačinov. Najamite si kolo ali pa raziskujte skrite kotičke zaliva. V večernih urah se prepustite slastnim okusom morske kulinarike in dobrega vina ter občudujte rdeči sončni zahod.

Navdušila vas bo idilična okolica zaliva na otoku Hvar!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi z balkonom z razgledom na park ali morje (odvisno od razpoložljivosti) v Hotelu Timun*** na otoku Hvar
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačne WiFi

HOTEL TIMUN***

Hotel Timun*** je mali družinski hotel, ki se nahaja tik ob morju Porkiveniškega zalica. Obdaja ga zelena in mirna okolica. Hotel ponuja tudi restavracijo kjer servirajo tradicionalne dalmatinske in mednarodne jedi. 

SOBE
Hotel ponuja sobe, ki so udobne in preprosto dekorirane. Ponujajo pohištvo, zasebno kopalnico in nekatere sobe imajo balkone s pogledom na vrt ali morje.

KULINARIKA
Hotelska restavracija ponuja bogato izbiro tradicionalne hrvaške kulinarike in mednarodne jedi. Uživali boste v okusnih lokalnih morskih specialitetah. Ribe in ostale morske surovine pridobivajo od okoliških ribičev. Prav tako so znani po svojih dobrih in vrhunskih vinah. 

PLAŽA
Od morja vas loči le 10m, saj je hotel tik ob plaži. Poleg neposredne bližine vas bo navdušilo tudi kristalno čisto morje in prelep razgled na zaliv. 

AKTIVNOSTI
Mirna okolica je obdana z borovci in kristalno čistim morje, kar je idilično za sprehode po naravi. Najamite si kolo in raziskujte skrite kotičke tega čudovitega zaliva. Hotel organizira tudi večere ob žaru in živi glasbi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • sodobne in udobne sobe
 • nastanitev na čudovitem otoku Hvar
 • hotel je tik ob morju
 • prelepa in mirna okolica
 • odličen razgled

Odličen nakup

Pameten nakup

Prijazna postrežba

Wi-Fi

VEČ O PONUDNIKU

Družinski Hotel Timun*** se nahaja na otoku Hvar v predelu Gdinj in ponuja sodobno opremljene sobe, restavracijo in čudovito mirno okolico. V restavraciji hotela Timun lahko gostje poskusijo različne jedi iz svežih lokalnih sestavin in morskih sadežev. Na voljo je tudi širok izbor hrvaških vin. Hotel se nahaja tik ob morju.

Zaliv Pokrivenik se ponaša kot eden najlepših na Jadranu. Neverjetno modro morje, pečine, ki so jih krasile nevihte, čudovit vonj mediteranskega rastlinja bodo navdušili vsakega obiskovalca. Hotel Timun se nahaja na desnem bregu zaliva, le 10 m od morja.

KAM NA IZLET?

 • otok Hvar je oaza kulture in miru. Raziskujte srkite kotičke in plaže.
 • Mesto Hvar: staro mesto z bogato zgodovino.
 • obiščite trdnjavo Fortica, Hvarsko katerdalo in Frančiškanski samostan
 • Makarska: V 10 km oddaljeni Makarski si lahko ogledate Muzej morskih školjk ali zgodovinsko katedralo, se okopate na eni izmed priljubljenih plaž ali se zabavate v nočnih klubih.
 • Narodni park Biokovo: Biokovo izstopa z izrazitim kraškim reliefom. Na tem področju se nahaja veliko jam, nekatere od od glavnih značilnosti naravnega parrka so jama Amfora (-788 m), najgloblja jama Mokre noge (-842 m), številne endemične rastlinske in živalske vrste ter pomembne paleontološke najdbe.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (237)