Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih s polpenzionom v bungalovih in kopanjem ter savnanjem v termah!

163,00 €

# / 10

HUDA CENA za oddih s polpenzionom v bungalovih in kopanjem ter savnanjem v termah!

163,00 €

Vstop v savne, neomejeno kopanje in program aktivnosti za vse starosti! Uživajte na termalnem oddihu v s slamo kritih hiškah. Počitnice v bungalovih, kjer se boste umirili in hkrati napolnili z energijo. Nahajajo se v vodnem parku Term 3000, ki se vsako leto uvršča med najboljša velika slovenska termalna kopališča po oceni obiskovalcev. Odpravite se na izlet in doživite svojo zimsko zgodbo Prekmurja!

Pristen prekmurski oddih v hišicah kritih s slamo! Vstop v savne, neomejeno kopanje v več kot 12 bazenih in program aktivnosti za vse starosti.

TERME 3000

BUNGALOVI TURISTIČNO NASELJE
Turistično naselje sestavljajo bungalovi - hišice, katerih posebnost je ta, da so krite s slamo in tako pričarajo pridih pristnosti in povezanosti z lokalnim okoljem. Udoben bungalov je primeren za dve osebi s francoskim ležiščem širine 160 cm in balkonom s pogledom na park. V sobi (24 m2) je kopalnica s tušem in WC-jem, pisalna miza ter enosed. Po potrebi v bungalov namestijo tudi dodatno ležišče, prav tako pa so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki.

NOTRANJI TERMALNI PARK TERME 3000 
Obilje vodnih doživetij v 2 nadstropjih! V termalnem parku je 8 bazenov različnih velikosti, s temperaturo od 30 do 38 °C. Zgornji del notranjega kopališča je namenjen počitku in sprostitvi. Osvežitev boste poiskali pri ledenem vodnjaku in natur bazenu s črno termo-mineralno vodo. V Ajdovi počivalnici boste počivali na blazinah, polnjenih z ajdovimi luščinami, ki pomirjajo, sproščajo, mikromasirajo in uravnavajo toploto telesa. Spodnji del termalnega parka je kot nalašč za živahne in aktivne, za plavanje in čofotanje. Otroški bazen z drčo pa ponuja ogromno prostora za otroško igro in razposajenost. 

BAZENI IN SAVNE HOTELA TERMAL
Hotel Termal vključuje 4 bazene z edinstveno blagodejno termomineralno vodo iz moravskih vrtin, ki je daleč naokoli znana po svojih izjemnih lastnostih. Mogoče pa je tudi kopanje v bazenu s črno termomineralno vodo, ki ima blagodejne učinke na počutje. V počivališču kopališča Termal je našla svoj novi dom kromoterapija – terapija z barvami in barvno svetlobo.

Vključena je tudi uporaba hotelske finske savne. Tradicionalna finska savna je najbolj vroča med vsemi. Temperatura v savni dosega od 70 do 100 stopinj Celzija, lahko pa jo še povečate s polivanjem pregretih kamnov.

PREKMURSKI MOST
Do notranjega termalnega kopališča se lahko odslej iz Hotela Termal sprehodite po pokritem in ogrevanem hodniku, imenovanem Prekmurski most. S postanki v štirih kotičkih boste lahko v njem že kmalu doživeli štiri različne zgodbe Prekmurja. V vsakem izmed njih je tudi kromoterapija, s katero si boste lahko povrnili dobro počutje.

KULINARIKA
Gostje bungalovov koristijo penzionsko restavracijo v Hotelu Termal, katere posebnost so avtohtone prekmurske jedi. V Termah 3000 se nahajata tudi à la carte Restavracija Prestige in Café Praliné, kjer je vedno moč poizkusiti lokalno kulinarično poslastico prekmursko gibanico in torto Praliné.

ZA OTROKE: Štrk Viki – pogumni predstavnik Prekmurja
Štorklje so zaščitni znak Prekmurja. Mali Štrk Viki, fantovski predstavnik svoje vrste, uteleša to, kar si želijo biti vsi otroci – veliki in pogumni. Štrk Viki s svojimi štrkastičnimi aktivnostmi otroke uči poguma pri raziskovanju okolja, obenem pa jih zabava na sproščen, prekmurski način. Skozi pravljice jim pričara lokalni čar Prekmurja, razlaga o lokalnih legendah in razloži vse male skrivnosti prekmurskih ravnic.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • uživajte v s slamo kritih hiškah, grajenih z elementi starih prekmurskih vasi
 • Terme 3000: eno najboljših in najbolj priljubljenih slovenskih kopališč
 • gejzirji, slapovi, vodne in zračne masaže, protitočno plavanje, vodni tokovi
 • uživajte v dobrodejnih učinkih moravske termo-mineralne vode
 • možnost kopanja na dan prihoda in odhoda
 • vključeno neomejeno kopanje in vstop v savne
 • občutite moč kristalov ter pomirjujoče delovanje barvne svetlobe
 • obiščite Otok ljubezni in mlin na Muri ali preizkusite lončarsko delavnico

Pestra dodatna ponudba

Potrebna je rezervacija

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Turistično bungalovsko naselje*** se nahaja v Prekmurju v Moravskih Toplicah, sestavljajo pa ga prijetne domačne hišice. Čar Prekmurja je črna termomineralna voda v hotelskih bazenih. Termalni park Terme 3000 je eden izmed najbolj atraktivnih bazenskih kompleksov v Sloveniji, kamor imate gostje bungalovskega naselja prost vstop. Podajte se na popotovanje okusov skozi lokalno kulinariko, prepustite se termalnim užitkom ali pustite svojemu pogledu počivati na prekmurskih livadah golf igrišča.

WELLNESS
Wellness center Thermalium je največji v tem delu Evrope. V bogati ponudbi raznovrstnih storitev izstopajo tiste, katerim je dodan ščepec Prekmurja – bučno olje, med, zelišča panonskih travnikov. Imajo tudi svoj Thai center z najsodobnejšo ponudbo tajskih masaž in anti-stresnih tretmajev. Začutite poživljajoče učinke pilinga z zelišči s prekmurskih livad, ki vsebuje materino dušico, sončnično olje in kokosovo olje, morsko sol, limonsko travo.

ŠPORTNE AKTIVNOSTI
Le nekaj korakov stran od Hotela Livada Prestige se nahaja najdaljše igrišče za golf v Sloveniji. Poleg golfa so na voljo tudi druge športne aktivnost, kot so plavalni bazeni, izposoja koles, fitnes, jutranja telovadba, vodna gimnastika, nordijska hoja in igre na bazenu.

KAM NA IZLET ?

 • Bukovniško jezero: lahko se sprehodite skozi gozd okoli jezera ali se odpravite v Pustolovski park Bukovniško jezero, ki je v neposredni bližini jezera
 • Vinotoč Passero: gurmanski kotiček kjer ponujajo zlevanko, retaše in posolanko, domač kruh, mesnine, namaze, prekmursko gibanico in nagrajena vina. Okusite zbirko čokolad Čokoladne radosti Prekmurja kjer so zbrani okusi buče, prekmurske gibanice, brezgovo presenečenje, kurkink okus po raju ter zlati traminec.
 • Terme Vivat: Iz globin termalnih vrelcev, izvira edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda. Notranji del bazenskega kompleksa obsega rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom s termalno vodo, whirpooli in otroškim bazenom. Ločeni notranji bazenski kompleks, z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, je namenjen izključno odraslim osebam za popolno sprostitev v čudovitem bazenskem okolju.
 • Stolp Vinarium: Lendava, kjer si boste čez mejo lahko ogledali še lepote Madžarske in Hrvaške, do Grada na Goričkem z doživljajskim parkom Vulkanija pa vse do tromeje z Avstrijo ob Kuzmi.
 • Mura: lahko obiščete Babičev mlin, otok ljubezni v Ižakovcih
 • Ocean Orchids: tropski vrt, kjer si lahko na 1500 m2 ogledate več kot 900 eksotičnih primerkov in 100 različnih rastlinskih vrst, prav tako pa lahko orhideje tudi kupite
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (215)