Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za oddih s polpenzionom tik ob morju v sobi s pogledom na Kornate!

od 160,00 €

# / 10

HUDA CENA za oddih s polpenzionom tik ob morju v sobi s pogledom na Kornate!

od 160,00 €

Hotel Ana na Murterju je le 20 metrov oddaljen od zasebne plaže in ima moderno urejene sobe s teraso z razgledom na edinstven nacionalni park Kornati. Okusi pristno morsko hrano v hotelski restavraciji, kjer ponujajo dnevno ponudbo svežih lokalnih rib. 

Hotel na odlični lokaciji, le 20 m oddaljen od plaže, sobe s prostranimi terasami in s pogledom na Kornatske otoke!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi 2+1 s teraso in pogledom na morje v Hotelu Ana*** na otoku Murter
 • brezplačno bivanje s polpenzionom za otroka do 6,99. leta v postelji s starši
 • brezplačen WiFi
 • brezplačno parkirno mesto

HOTEL ANA***

Hotel Ana*** se nahaja le nekaj minut iz centra mesta Murter, le 20 m oddaljen od peščene plaže. Skupno ponuja 56 ležišč v 12 sobah in 1 apartmaju. Je idealen družinski hotel, ki vam ponuja razgled na čudovite Kornate.

SOBE
Moderno opremljene sobe v toplih, zemeljskih barvah za dobro počutje, ponujajo satelitski televizor, klimo, hladilnik, telefon, balkon ter kopalnico z tuš kabino in straniščem. Balkon vam nudi čudovit razgled na morje in Kornate. 

PLAŽA
Zasebna plaža se nakahaja nekaj metrov od hotela, lahko pa se odpravite tudi na raziskovanje otoka in čudovitih plaž v bližini.

KULINARIKA
Restavracija Hotela Ana*** je znana kot sinonim za odlično morsko kulinariko. Ponuja dnevno ponudbo svežih in okushni rib ter romantični ambient s prekrasnim pogledom na morje in sončni zahod. Velik poudarek v restavraciji je na mediteranski kulinariki in hrani pridelani v bližini hotela, saj ribe prinašajo lokalni ribiči in s tem zagotovijo popolno svežino. Postregli vam bodo z najokusnejšimi in najkvalitetnejšimi morskimi dobrotami, pripravljenimi po tradicionalnih dalamtinskih receptih. Restavracija ima 2 veliki terasi, kjer lahko postrežejo 100 ali 50 ljudi, v notranjosti pa imajo prostora še za 85 ljudi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • hotel le 20 metrov oddaljen od plaže
 • restavracija z odlično hrano in čudovitimi sončnimi zahodi
 • vsaka soba ima svojo prostorno teraso s pogledom na morje
 • hotel z idealno lokacijo za raziskovanje otoka
 • odlična izbira za poletne počitnice z družino

Odličen nakup

Domačim živalim prijazno

Preseneti boljšo polovico

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Ana** se nahaja kratek sprehod od centra mesta Murter. Otok je znan po svojih številnih zabavah, dirkah oslov in morskih regatah, tako da boste zagotovo našli nekaj zase. 
Skozi celo poletje se v cerkvi Sv. Roka na Vidikovcu na Murterju izvajajo številni koncerti klasične, jazz in folk glasbe, tako da vsak ljubitelj kakovostne glasbe lahko najde prireditev, ki ustreza njegovemu okusu. Če ste ljubitelj ribolova, se odpravite na lov na tune in mečarice na odprtem morju. 
V neposredni bližini otoka Murter je Nacionalni park Kornati, zato morate izkoristiti priložnost za obisk tega edinstvenega otočja. Stotine otokov in otočkov in skal sestavlja ta čarobni kamniti labirint, ki ga je najlepše obiskati na izletu z ladjo. Največji otok je Kornat, po katerem je otočje tudi poimenovano in čeprav je danes nenaseljen, je v imel v preteklosti svoje prebivalce, kar dokazujejo ostanki bizantinske trdnjave Tureta in cerkev Gospe od Tarca. Na Kornatih je skoraj deset marin in slavne in odlične restavracije. Tudi potapljači ne smete zamuditi obiska edinstvene rastlinske in živalske flore in favne na otokih. 

KAM NA IZLET?

 • Dioklecijanova palača: je uvrščena na Unescov seznam kulturne dediščine in je ena najbolje ohranjenih spomenikov rimske arhitekture v svetu. Od hotela je oddaljena 3,8 km. 
 • Splitska katedrala: znana je po portalu, delu Andrije Buvina, kiparja in slikarja iz 13. stoletja, enem najboljših primerkov romanskega kiparstva na Hrvaškem, ter po izrezljanih lesenih vratih, na katerih je predstavljeno 28 prizorov iz Jezusovega življenja.
 • Hrvaški pomorski muzej: Muzejski razstavni predmeti se nanašajo na pomorsko dediščino jadranske obale in segajo vse od prazgodovine do danes. 
 • Baroči Grad družine Arnerić: v Blatu, ki izhaja iz renesančne dobe.
 • Srednjeveške cerkvice v okolici Blata: Cerkev sv. Marije v Polju iz 1338 leta, Cerkev sv. Mihovila iz 1346 leta.
 • Kumpamanjija: viteške igre, ki potekao vsako leto v mesecu aprilu v kraju Smokvice.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (138)