Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih s polpenzionom, neomejenim kopanjem in savnanjem!

159,00 €

# / 11
ISKANO

HUDA CENA za oddih s polpenzionom, neomejenim kopanjem in savnanjem!

159,00 €

Privoščite si počitnice v bungalovih, kjer se boste umirili in hkrati napolnili z energijo. Nahajajo se v neposredni bližini vodnega parka Terme 3000, ki se vsako leto uvršča med najboljša velika slovenska termalna kopališča po oceni obiskovalcev. Izkoristite neomejeno kopanje, savnanje in poskusite odlično prekmursko gibanico! Odpravite se na izlet in doživite svojo zgodbo Prekmurja, vaše najmlajše pa bo medtem zabaval Štrk Viki na zabavnih delavnicah.

Vključeno neomejeno kopanje v Termah 3000 in hotelu Termal, savnanje in zajtrk ter večerja!

TERME 3000

BUNGALOVI TURISTIČNO NASELJE
Turistično naselje sestavljajo bungalovi - hišice, katerih posebnost je ta, da so krite s slamo in tako pričarajo pridih pristnosti in povezanosti z lokalnim okoljem. Udoben bungalov je primeren za dve osebi s francoskim ležiščem širine 160 cm in balkonom s pogledom na park. V sobi (24 m2) je kopalnica s tušem in WC-jem, pisalna miza ter enosed. Po potrebi v bungalov namestijo tudi dodatno ležišče, prav tako pa so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki.

TERMALNI PARK TERME 3000
Obilje vodnih doživetij v 2 nadstropjih prenovljenega notranjega kopališča! V njem je 8 bazenov različnih velikosti, s temperaturo od 30 do 38 °C. Zgornji del notranjega kopališča je namenjen počitku in sprostitvi. Osvežitev boste poiskali pri ledenem vodnjaku in natur bazenu s črno termo-mineralno vodo. Na voljo tudi Ajdova počivalnica in otroški bazen z drčo.
V zunanjem termalnem parku pa so na voljo bazeni s filtrirano termalno ali natur črno termomineralno vodo, tobogan Kamikaza, 2 družinska tobogana, skakalni bazen s skakalnico, tobogan Aqualoop s polnim obratom, tobogan Boom z zvočnimi in vizualnimi efekti, zip line Štorkljin let nad bazeni.

BAZENI IN SAVNE HOTELA TERMAL
Hotel Termal vključuje 4 bazene z edinstveno blagodejno termomineralno vodo iz moravskih vrtin, ki je daleč naokoli znana po svojih izjemnih lastnostih. Mogoče pa je tudi kopanje v bazenu s črno termomineralno vodo, ki ima blagodejne učinke na počutje.  V počivališču kopališča Termal je našla svoj novi dom kromoterapija – terapija z barvami in barvno svetlobo. 

Vključena je tudi uporaba hotelske finske savne. Tradicionalna finska savna je najbolj vroča med vsemi. Temperatura v savni dosega od 70 do 100 stopinj Celzija, lahko pa jo še povečato s polivanjem pregretih kamnov. 

PREKMURSKI MOST
Do notranjega termalnega kopališča se lahko odslej iz Hotela Termal sprehodite po pokritem in ogrevanem hodniku, imenovanem Prekmurski most.  S postanki v štirih kotičkih boste lahko v njem že kmalu doživeli štiri različne zgodbe Prekmurja. V vsakem izmed njih je tudi kromoterapija, s katero si boste lahko povrnili dobro počutje. 

KULINARIKA
Gostje bungalovov koristijo penzionsko restavracijo v Hotelu Termal, katere posebnost so avtohtone prekmurske jedi. V Termah 3000 se nahajata tudi à la carte Restavracija Prestige in Café Praliné, kjer je vedno moč poizkusiti lokalno kulinarično poslastico prekmursko gibanico in torto Praliné.

ZA OTROKE: Štrk Viki – pogumni predstavnik Prekmurja
Štorklje so zaščitni znak Prekmurja. Mali Štrk Viki, fantovski predstavnik svoje vrste, uteleša to, kar si želijo biti vsi otroci – veliki in pogumni. Štrk Viki s svojimi štrkastičnimi aktivnosti otroke uči poguma pri raziskovanju okolja, obenem pa jih zabava na sproščen, prekmurski način. Skozi pravljice jim pričara lokalni čar Prekmurja, razlaga o lokalnih legendah in razloži vse male skrivnosti prekmurskih ravnic.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • eno izmed najboljših in najbolj priljubljenih slovenskih kopališč
 • nov Prekmurski most, ki povezuje bazenski kompleks Terme 3000 s Hotelom Termal
 • pester animacijski program za otroke z maskoto Štrkom Vikijem
 • črna termomineralna voda blagodejno vpliva na kožo in lajša tegobe
 • pester nabor dodatnih ponudb za rekreativne in profesionalne športnike
 • obiščite otok ljubezni in mlin na Muri ali obiščite lončarsko delavnico
 • hišice, krite s slamo, nudijo miren družinski oddih

Odlična ideja za darilo

Pestra dodatna ponudba

Za otroke brezplačno

Za najmlajše

VEČ O PONUDNIKU

Otroke in mlade po srcu navdušuje doživljajski bazenski kompleks Term 3000, ki po svojih doživetjih slovi daleč naokoli. Odlikujejo jih številne vodne dogodivščine, številni bazeni, vodne masaže, manjši tobogani in tobogan s prostim padom. Značilna črna termomineralna voda Term 3000 ima blagodejne učinke na počutje, predvsem pri revmatskih tegobah in težavah z lokomotornim sistemom. Terme 3000 - Moravske Toplice so ene večjih term v Sloveniji in ponujajo spekter zabave za vse generacije. 

GOLF IGRIŠČE LIVADA – Najdaljše igralno polje v Sloveniji 
Le nekaj korakov stran od Hotela Livada Prestige. Golf igrišče Livada se z 18 igralnimi polji razprostira na več kot 50 hektarjih in kot naravni park obdaja turistični kompleks Terme 3000 – Moravske Toplice. Posebnost Golf igrišča Livada je igralno polje številka 9, ki je najdaljše v Sloveniji. Po luknji št. 1, ki je najlažja in primerna za pravi začetek, se golfisti srečajo z vrsto vodnih ovir, širokimi čistinami, zanimivo oblikovanimi zelenicami in zahtevnimi ledinami.

ŠPORTNE AKTIVNOSTI
Poleg golfa so na voljo tudi druge športne aktivnost, kot so plavalni bazeni, fitnes, jutranja telovadba, vodna gimnastika, nordijska hoja in igre na bazenu.

WELLNESS
Wellness center Thermalium je največji v tem delu Evrope. V bogati ponudbi raznovrstnih storitev izstopajo tiste katerim je dodan ščepec Prekmurja – bučno olje, med in zelišča panonskih travnikov. Imajo tudi svoj Thai center z najsodobnejšo ponudbo tajskih masaž in anti-stresnih tretmajev. Začutite poživljajoče učinke pilinga z zelišči s prekmurskih livad, ki vsebuje materino dušico, sončnično olje in kokosovo olje, morsko sol, limonsko travo.

KAM NA IZLET?

 • Bukovniško jezero: lahko se sprehodite skozi gozd okoli jezera ali se odpravite v Pustolovski park Bukovniško jezero, ki je v neposredni bližini jezera
 • Vinotoč Passero: gurmancki kotiček kjer ponujajo zlevanko, retaše in posolanko, domač kruh, mesnine, namaze, prekmursko gibanico in nagrajena vina. Okusite zbirko čokolad Čokoladne radosti Prekmurja kjer so zbrani okusi buče, prekmurske gibanice, brezgovo presenečenje, kurkink okus po raju ter zlati traminec. 
 • Terme Vivat: iz globin termalnih vrelcev, izvira edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda. Notranji del bazenskega kompleksa obsega rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom s termalno vodo, whirpooli in otroškim bazenom. Ločeni notranji bazenski kompleks, z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, je namenjen izključno odraslim osebam za popolno sprostitev v čudovitem bazenskem okolju. 
 • Stolp Vinarium: Lendava, kjer si boste čez mejo lahko ogledali še lepote Madžarske in Hrvaške, do Grada na Goričkem z doživljajskim parkom Vulkanija pa vse do tromeje z Avstrijo ob Kuzmi. 
 • Mura: lahko obiščete Babičev mlin, otok ljubezni v Ižakovcih
 • Ocean Orchids: tropski vrt, kjer si lahko na 1500 m2 ogledate več kot 900 eksotičnih primerkov in 100 različnih rastlinskih vrst, prav tako pa lahko orhideje tudi kupite
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (207)