Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih s polpenzionom in vstopom v wellness v slovenskem biseru!

79,00 €

# / 14

HUDA CENA za oddih s polpenzionom in vstopom v wellness v slovenskem biseru!

79,00 €

Hotel Ribno je prvi zero waste hotel v Sloveniji, ki spodbuja kroženje naravnih virov in skrbi za čim manjšo uporabo umetnih snovi ter odpadnih materialov. Sprostitev sredi idilične gorske pokrajine, ki ponuja mnogo možnosti za aktiven oddih. Lahko pa si naberete nove energije tudi v finski in infrardeči savni ter ob namakanju v whirlpoolu v Hotelu Ribno na Bledu, s svojo vrhunsko kulinariko pa bodo poskrbeli za vaše gurmanske užitke.

Prvi zero waste hotel v Sloveniji, za čisto in varno okolje. Wellness s finsko-zeliščno savno, infrardečo savno in whirlpoolom!

Hotel Ribno***

Hotel leži v neposredni bližini Bleda, v vasici, po kateri je tudi dobil svoje ime. Hotel je odlična izhodiščna točka za pohodniške poti in adrenalinska doživetja.  Hotel Ribno*** pa je tudi prvi zero waste hotel v Sloveniji.

SOBE
Hotel ima na voljo 58 sob in 3 suite. Dvoposteljne sobe so opremljene s telefonom, kabelsko televizijo in kopalnico s kadjo ali prho, večina pa jih ima tudi balkon ali teraso. Po želji se lahko v sobe postavi dodatno ležišče ali otroška posteljica.

HOTELSKI WELLNESS
Hotel Ribno se lahko pohvali z manjšim wellnessom, v katerem se nahajajo izmenična finsko-zeliščna savna, infrardeča savna, whirlpool ter prostor za počitek in prostor za masaže. 
Infrardeča savna: s temperaturo 50–60 °C, blagodejni učinki infrardečih žarkov še učinkoviteje odstranjujejo strupe iz telesa.
Finska aroma savna: s temperaturo 70–90 °C je tradicionalna oblika potenja, vroča para pa je odličen način čiščenja in pomlajevanja telesa in duha.

KULINARIKA
Restavracija Hotela Ribno slovi po odlični domači in mednarodni kuhinji ter prijaznem osebju. Gostom hotela postrežejo z bogatimi samopostrežnimi zajtrki in penzionskimi večerjami. Poleg izvrstne hrane in ponudbe vrhunskih vin odlikujejo restavracijo hotela Ribno topel ambient, prostorna terasa in neposredna bližina čudovitega naravnega okolja.

PRVI ZERO WASTE HOTEL V SLOVENIJI
Zero waste pomeni spodbujanje kroženja naravnih virov in zmanjševanja odpadkov, zniževanje porabe in ohranjanje materialov, spodbujanje uporabe embalaž za večkratno uporabo in minimaliziranje odpadnih snovi. Namen je ponovna uporaba, ohranjanje vrednosti, recikliranje anorganskih in organskih materialov ter urejeno odstranjevanje le teh za čisto okolje, ohranjanje naravnih danosti kot so pitna voda in zdravo življenjsko okolje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • hotelski wellness s finsko-zeliščno savno, infrardečo savno in whirpoolom
 • prvi zero waste hotel, ki skrbi za čisto in varno okolje
 • Ribno - idilična gorenjska vasica, po kateri je hotel tudi dobil ime
 • Bled - znan po blagem, zdravilnem podnebju in termalni jezerski vodi
 • izkoristite pestro kulinarično in gostinsko ponudbo kraja
 • obiščete lahko bližnjo sotesko Vintgar ali Triglavski narodni park
 • presenetite drago osebo z razvajanjem

Dobro počutje

Razvajanje v dvoje

Izjemen razgled

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Hotel leži v neposredni bližini Bleda, v vasici, po kateri je tudi dobil svoje ime in je odlična izhodiščna točka za pohodniške poti in adrenalinska doživetja. Hotel Ribno pa je tudi prvi zero waste hotel v Sloveniji.

KAM NA IZLET ?

 • Blejski otok: najprepoznavnejša podoba Slovenije, kjer je bilo neko svetišče boginje ljubezni Žive
 • Blejski Grad: stoji na pečini nad Blejskim jezerom in je najstarejši grad na Gorenjskem
 • Vožnja s pletnjo: tradicionalni leseni čoln, katere izdelujejo domačini
 • Pokljuka: Koča na Uskovnici in Pot Rudno polje uskovnica, kjer si lahko ogledate tudi zdravilne točke na Razpotju praprotnice
 • Vogar: Kosijev dom na Vogarju, Planina Spodnji Vogar, pot Stara Fužina-Vogar in razgledišče so lokacije za čudovite izlete v vseh letnih časih
 • Slap Savica: eden izmed najlepših slapov v Sloveniji, ki je čudovit tudi pozimi
 • Bohinjsko jezero: kjer so zanimive Cerkev sv. Duha in adrenalinski park
 • Bohinjska bistrica: ogledate si lahko Ceconijev Park, Vodni park Bohinj, vojaško pokopališče iz 1. sv. vojne in Zoisov grad s stolpno uro
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (116)