Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za oddih s polpenzionom in smučarskimi kartami za smučišče Rogla!

od 218,00 €

# / 9

HUDA CENA za oddih s polpenzionom in smučarskimi kartami za smučišče Rogla!

od 218,00 €

Popoln zimski dopust v Zrečah s smučanjem na Rogli. Smučišče obsega 11 vlečnic in 2 štirisedežnici ter več deset kilometrov urejenih prog za smučarje tekače. Preizkusite lahko tudi druge zimske športe kot sta bordanje in adrenalinsko sankanje. Privoščite si sprostitev v bazenu ali savni v Termah Zreče, ki nahjajo v neposredni bližini namestitve. Ljubitelji dobre hrane pa lahko uživate v domačih dobrotah Gostišča Jurček.

Možnost kopanja v Termah Zreče in savnanja v Savna vasi! Uživate v domačih dobrotah Gostišča Jurček.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v Gostilni s prenočišči Jurček v Zrečah
 • samopostrežni zajtrk in večerja
 • celodnevne smučarske karte za 2 osebi (2 ali 3 dnevne)

SMUČARSKI ODDIH

GOSTILNA JURČEK
Pod zelenimi obronki Pohorja, nasporoti glavne avtobusne postaje v Zrečah in v neposredni bližini Term Zreče se nahaja gostilna Jurček. 
Nudijo lično urejene sobe, ki z elementi lesa dajejo ambientu občutek domačnosti. Na razpolago imajo 4 2-posteljne in 1 1-posteljno sobo. V vsaki sobi je med drugim tudi LCD televizor, hladilnik in brezžičen dostop do interneta.

SMUČIŠČE ROGLA
Za ljubitelje smučanja je apartma zelo primeren saj je od smučišča Rogla oddaljen 17 km. Rogla ponuja sodobno smučišče, ki vam bo zagotovilo, da bo vaš obisk nepozaben. Čakajo vas zabavne proge, snežne avanture in smuka, ki je primerna za obiskovalce vseh starosti. Skrbno obvarovana snežna odeja vam omogoča neskončno zabave in najmanj 1000 smučarski in deskarskih dni v sezoni. Vendar smučanje pa ni le edina zabava. Spustite se lahko tudi po sankaški progi, se popeljete na saneh s pasjo vprego ali pa obiščete smučarsko-tekaški poligon.

TERME ZREČE (s popustom na redne cene)
Bogatih 1600 m2 bazenov term Zreče polni zdravilna akratotermalna voda s kalcijem, magnezijem in hidrogenkarbonatom, ki ima izjemni blagodejni vpliv na telo, potrebno rehabilitacije. Na izviru na plano privre pri vročih 34,5°C, ki jih nato v Termah Zreče prilagodimo med 27°C in 35°C. Notranji bazeni obsegajo rekreacijski bazen, zastekljen zimski vrt z 8 vodnimi ležišči in 2 masažnima bazenoma, sveže prenovljen terapevtski bazen in otroški čofotalnik. Obisk termalnega zdravilišča in zabavišča lahko odlično združite z pohorsko Savna vasjo.

KULINARIKA 
V prijetnem okolju vam nudijo pristne domače jedi, še posebej poznani pa so po raznovrstnih specialitetah iz gob. Njihove jedi odlikuje predvsem odlična kvaliteta, saj jih pripravljamo iz hrane, pridelane na so naraven način, ki dajejo edinstven, poln okus. Kuhajo po receptih babic in ponovno odkrivajo žal že pozabljeno bogato kulinarično tradicijo Pohorja. Nudijo pa pesto izbiro iz dnevnega jedilnika, malic, in pic. Naj ste zahteven, ali pa samo lačen gost oglasite se pri nas in zagotovo jih boste zapustili siti in s prijetnim občutkom

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • vključena celodnevna karta za smučanje na Rogli
 • proge za tek na smučeh, možnosti za adrenalinsko sankanje
 • obiščite Savna Vas, narejeno iz pohorskega kamna in lesa
 • Savna Vas zajema: pet finskih, dve parni s pohorskimi zelišči in dve IR savni
 • možnost uporabe kneipp steze ter domačih pilingov in oblog za kožo
 • brezplačno parkirišče in brezžični internet

Odličen nakup

Pameten nakup

Prijazna postrežba

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Gostila Jurček se nahaja pod zelenimi obronki Pohorja, v neposredni bližini Term Zreče. Njihova kulinarična ponudba zajema pristne domače jedi, narejene po receptih naših babic. Na ta način želijo obiskovalcem približati žal že skoraj pozabljeno bogato kulinarično tradicijo Pohorja. Slovi po raznovrstnih specialitetah iz gob. Uživate lahko v baru s prijazno postrežbo. 

KAM NA IZLET ?

 • Terme Zreče: so oddaljene le 200 m. 
 • Brinjeva gora: oglejte si približno 4000 let stare sledi prve poselitve.
 • Konjeniški grad: nekoč veličasten grad, danes pa ruševine, katerih zgodbe so še vedno zelo žive.
 • Staro mestno jedro Slovenskih Konjic: kjer se plepletata srednjeveška arihtektura in moderen utrip mesta.Ć
 • Žička Kartuzija: nekoč domovanje menikov iz Velike Kartuzije iz Francije, danes pa priljubljena turistična točka.
 • Mariborsko pohorje: 1001 pohodniška, kolesarka in tekaška pot za vse, ki občudujete aktivnosti s čudovitim razgledom
 • Lovrenška jezera: na Pohorju, so čudovita v vseh letnih časih.
 • Pohodništvo: obilo urejenih pohodniških poti po Pohorju vam omogoča, da se dodobra nadihate svežega zraka in razgibate.
 • Dravska Vila: Šajerska lepotica vas bo popeljala na ogled mesta malce drugače. Vožnja z ladjo ponuja čudovit pogled na Maribor in obrežje Drave in traja malenkost več kot polno uro.
 • Botanični vrt (Pivola) prikazuje tujo in domačo floro, zlasti značilnosti in posebnosti Pohorja in severovzhodne Slovenije in je hkrati raziskovalna in javnosti odprta kulturno prosvetna ustanova.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (214)