Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih na slovenski obali s kopanjem v bazenu z ogrevano morsko vodo!

10,00 €

# / 8
Izkoristi turistični bon

HUDA CENA za oddih na slovenski obali s kopanjem v bazenu z ogrevano morsko vodo!

10,00 €

Doživite nepozaben oddih v letovišču, ki ga odlikuje mirna in zelena okolica Ankarana. Zadihajte svež morski zrak in se sprehodite po idilični slovenski obali ali zaplavajte v bazenu z ogrevano morsko vodo ali se sprostite v dveh masažnih bazenih.  Leta 2019 prenovljen idilični dvorec, vas pričakuje z raznovrstno ponudbo!

Leta 2019 prenovljen idilični dvorec, vas pričakuje! Uživajte v bazenih z ogrevano morsko vodo, dveh masažnih bazenih ali večjem plavalnem bazenu!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi
 • samopostrežni zajtrk
 • 1x 3-urni vstop v notranji bazen z ogrevano morsko vodo
 • brisače za kopanje
 • brezplačen Wi-fi v skupnih prostorih
 • brezplačen parkirni prostor

HOTEL&RESORT ANKARAN

HOTEL CONVENT 4*
Hotel Convent, nekdanji benediktinski samostan je izreden kulturni spomenik z bogato zgodovino. V letu 2019 so bile popolnoma obnovljene hotelske sobe in kopalnice. Ima olimpijski bazen in notranje bazene. Hotel odlikujejo mirna lokacija, bližina morja, zelena okolica, raznolika in kvalitetna ponudba storitev ter parkirišče tik ob hotelu. Hotel razpologa s 23 sobami in luksuzno opremljenim apartmajem. Sobe so opremljene s pohištvom v klasičnem stilu in standardno opremo. Vse sobe ponujajo ogrevanje, satelitsko televizijo, mini bar in zasebno kopalnico.

KULINARIKA
Restavracija Convent v pritličju hotela, vas vabi z bogato ponudbo jedi iz vedno okusne mediteranske kuhinje. v Ribičevi kantini tik ob morju bo vsakdo našel kakšen prigrizek zase.

BAZEN
Za počitek v hladnejših dneh se lahko odpravite v notranji bazen z ogrevano morsko vodo, kjer se boste lahko sprostili v dveh masažnih bazenih ali plavali v večjem, rekreacijskem bazenu, ki nudi tudi več vrst vodne masaže – ležeče masaže, vodni top, bočne masaže…

WELLNESS CENTER ADRIA (doplačilo)
Razvajajte se v Wellness Center Adria, ki je lociran v idiličnem naravnem okolju, odmaknjenem od mestnega vrveža. Na voljo je turška, finska in infrardeča savna. Savna je priljubljena oblika sproščanja telesa in duha, prav tako pa je pomemben tudi njen učinek na zdravje, saj je znano da pripomore k razstrupljanju telesa in sproščanju mišic.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • obdaja ga mirna lokacija in zelena okolica
 • vključeno kopanje v bazenu z morsko vodo
 • parkirišče tik ob hotelu
 • do Kopra in meje z Italijo je 10 min vožnje
 • Ankaran je super izletniška točka za čudovite izlete

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Preseneti boljšo polovico

Bazen z morsko vodo

VEČ O PONUDNIKU

Hotel & Resort Adria Ankaran leži v središču naselja Ankaran, le 5 km oddaljen od mesta Koper. Nahaja se tik ob morju. Opremljenost sob nudi ugodje sodobne namestitve v Hotelu Convent**** in ostalih objektih Adria Ankaran Hotel & Resort. Hotel nudi tudi wellness, kjer lahko uživate v savnah, bazenih in fitnesih, odpravite se lahko tudi na vodeno vadbo ali masažo.

KAM NA IZLET ?

 • Škocjanski zatok: naravni rezervat velikega sredozemskega mokrišča ter največje brakično močvirje v sloveniji. 
 • Slani travnik Sv. Katarina: edinstveni pojav v Sloveniji in eden redkih tudi v evropskem merilu.
 • Bioenergijski park Salinera: nahaja se med borovci, obdanimi s sredozemskim rastlinjem in travo, kjer se nahaja še 12 energijskih točk. Energijske točke, ki so sestavni del parka, pozitivno vplivajo na izboljšanje psihičnega in fizičnega počutja posameznika.
 • Fiesa: je manjši zaliv, ki se nahaja med Piranom in Strunjanom. Zanimiva je po svojih dveh sladkovodnih jezerih, od katerih je manjše naravno in večje umetno. 
 • Krajinski park Strunjan: Park, ki ga na severni strani krasi 80 metrov visok flišni klif z naravnim morskim obrežjem, se preko prisojnih in obdelanih pobočij spušča proti jugu vse do doline potoka Roja, morske lagune in še delujočih solin. 
 • Strunjanski Križ: Od romarske cerkve Marijinega nebovzetja vas pot vodi do strunjanskega Križa, ki stoji že od leta 1600 in na robu klifa bedi nad vsemi morskimi popotniki. 
 • Tunel ozkotirne železnice: Obiskovalec Strunjana se lahko sprehodi po različnih mikavnih pešpoteh. V kratkem času lahko prehodi ali se zapelje s kolesom skozi tunel bivše železnice - Parenzane, ki je povezovala Trst s Porečem do Portoroža.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (117)