k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za oddih na Rogli s smučarskimi kartami! Unovčljivo celo sezono!

od 254,00 €

# / 12

HUDA CENA za oddih na Rogli s smučarskimi kartami! Unovčljivo celo sezono!

od 254,00 €

Pričarajte si smučarsko pravljico na smučišču Rogla. Nastanjeni boste v udobnih in domačih apartmajih pod Roglo, poleg tega pa lahko izkoristite popust na kopalne karte v bližnjih Termah Zreče, ki so od nastanitve oddaljene le 300 m stran. Vključene prenosljive karte in GRATIS karte za nočno smuko! 

GRATIS prejmete tudi smučarski karti za nočno smuko! Apartmaji oddaljeni le 300 m stran od Term Zreče.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v apartmajih Cokla pod Roglo
 • brezplačno parkiranje
 • wifi
 • posteljnina 
 • uporaba prostora za smuči in smučarsko opremo

počitniška hiša cokla

Apartmajska hiša Cokla Zreče s tremi apartmaji. 2 apartmaja sta za 4 osebe, eden za 3 osebe. Apartmaji so od Term Zreče oddaljeni le 300 m od smučišča Rogla pa slabe pol ure vožnje stran. 

APARTMA COKLA 1 ZA 4 OSEBE (+možnost 2 ležišč)
Apartma zajema dnevni prostor s kavčem in jedilnico, samostojna kuhinja ter kopalnico s prho. Spalnica z zakonsko posteljo in dvema enojnima ležiščema. Druga spalnica ima 2 enojni postelji. Posteljnina je vključena v ceno najema apartmaja, brisače ne. Prostor za parkiranje zajet v ceni. Naslov: Šarhova ulica 19, 3214 Zreče.

APARTMA COKLA 2 ZA 4 OSEBE (+možnost 2 ležišč)
Dnevni prostor s kavčem in jedilnico, samostojna kuhinja. Spalnici z dvema zakonskima posteljema, v eni še dodatni enojni ležišči. Kopalnica s prho in wc-jem, dodatni wc posebej. Posteljnina je vključena v ceno najema apartmaja, brisače ne. Prostor za parkiranje zajet v ceni. Naslov: Šarhova ulica 19, 3214 Zreče.

APARTMA COKLA 3 ZA 3 OSEBE
Dnevni prostor s kavčem in jedilnico, samostojna kuhinja. Spalnica s eno zakonsko posteljo in enojnim ležiščem. Posteljnina je vključena v ceno najema apartmaja, posteljnina ne. Prostor za parkiranje zajet v ceni. Naslov: Šarhova ulica 19, 3214 Zreče.

SMUČIŠČE ROGLA
Za ljubitelje smučanja je apartma zelo primeren saj je od smučišča Rogla oddaljen 16 km. Rogla ponuja sodobno smučišče, ki vam bo zagotovilo, da bo vaš obisk nepozaben. Čakajo vas zabavne proge, snežne avanture in smuka, ki je primerna za obiskovalce vseh starosti. Skrbno obvarovana snežna odeja vam omogoča neskončno zabave in najmanj 1000 smučarski in deskarskih dni v sezoni. Vendar smučanje pa ni le edina zabava. Spustite se lahko tudi po sankaški progi, se popeljete na saneh s pasjo vprego ali pa obiščete smučarsko-tekaški poligon.

TERME ZREČE (s popustom na redne cene)
Bogatih 1600 m2 bazenov term Zreče polni zdravilna akratotermalna voda s kalcijem, magnezijem in hidrogenkarbonatom, ki ima izjemni blagodejni vpliv na telo, potrebno rehabilitacije. Na izviru na plano privre pri vročih 34,5°C, ki jih nato v Termah Zreče prilagodimo med 27°C in 35°C. Notranji bazeni obsegajo rekreacijski bazen, zastekljen zimski vrt z 8 vodnimi ležišči in 2 masažnima bazenoma, sveže prenovljen terapevtski bazen in otroški čofotalnik. Obisk termalnega zdravilišča in zabavišča lahko odlično združite z pohorsko Savna vasjo.

KULINARIKA (z doplačilom)
Pohorci še vedno sami gojijo hrano, ki jo potrebujejo ter ohranjajo tradicionalne recepte in z njimi povezane običaje, ki jih predstavljajo tudi na prireditvah in tematskih večerih. Ustvarili so tudi blagovno znamko Okusi Rogle, ki jih lahko okusite v okoliških restavracijah. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • vključene 2 prenosljivi smučarski karti
 • GRATIS karte za nočno smuko za 2 osebe
 • uporaba prostora za smuči in smučarsko opremo
 • vključen wifi in parkiranje

Potrebna je rezervacija

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Apartmaji Cokla se nahajajo v Zrečah v Savinjski regiji, 400 m od Term Zreče. Nastanitvene enote so opremljene s satelitsko televizijo, brezžičnim internetom ter brezplačnim zasebnim parkiriščem. Nekatere imajo teraso ali balkon.

KAM NA IZLET?

 • Okolica ponuja dva bližnja smučišča. Poleg izjemno priljubljenega smučišča Rogla, se lahko odpravite tudi do manjšega smušišča Trije Kralji.
 • Lovrenška jezera: Odpravite se do uro in pol hoda oddaljenega največjega visokega barja v Sloveniji. Lovrenška jezera z 20 jezerci,so nastala v ledenodobnem obdobju pred 8000 leti. Celotno barje nima površinskega dotoka, jezerca napajajo izključno padavinske vode. Večji del barja porašča ruševje, v nekaterih jezercih raste tudi beli lokvanj. Živalski svet je razmeroma skromen, čeprav predstavljajo Lovrenška jezera najpomembnejše življenjsko okolje ogroženega ruševca. Iz stolpiča ob jezerih se odpirajo čudoviti pogledi na vse strani.
 • Črno jezero: leži med Osankarico in Velikim vrhom na nadmorski višini 1200 m. Jezero je obraščeno s smrekovjem in šotnim mahom. Na dnu jezera so se leta in leta nabirali organski odpadki odmrlih rastlin in živali ter sčasoma ustvarili debelo plast mulja, ki je temne, tako rekoč črne barve. Jezero je zato na pogled, kot bi bilo polno črnila, čeprav je voda kristalno čista. S svojo gozdnato okolico je Črno jezero zavarovano kot gozdni rezervat.
 • Dravsko nabrežje: Primerno je za krajši ali daljši sprehod. Lahko se odpravite po poti, ki vodi po levem bregu reke Drave od Lenta, najstarejšega dela mesta s Staro trto (najstarejšo 
  trto na svetu), mimo mostička Studenška brv ter pod Koroškim mostom vse do Koblarjevega zaliva, od koder imate le še malo do Mariborskega otoka, ene od naravnih znamenitosti Maribora. Z Mariborskega otoka se odpravite nazaj do Koroškega mostu, ga prečkajte in se spustite k reki. Približno 20 minut hoje ob desnem nabrežju vas bo mimo Jožefovega vodnjaka in nekoliko na hribčku cerkve sv. Jožefa pripeljalo v središče mesta, do Starega mostu. Razprostrl se vam bo čudovit panoramski razgled na celoten Lent.
 • Pohorje: 1543 metrov visoka naravna oaza s širnimi gozdovi, jasami, pašniki, slapovi, šotnimi barji z jezerci. Raziščite pohorski pragozd, Lovrenško, Črno in Ribniško šotno barje z jezerci, mogočne slapove Veliki in Mali Šumik in bistro Lobnico.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (300)