Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih na Rogli z GRATIS večerjo in savnanjem ali izposojo koles!

od 10,00 €

# / 11
Izkoristi turistični bon
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za oddih na Rogli z GRATIS večerjo in savnanjem ali izposojo koles!

od 10,00 €

Romantična jesen ali aktivni oddih v objemu narave. Izkoristi zasebni vstop v savne ali ugodnost brezplačnih električnih koles in raziskuj čudovito okolico Pohorja in Rogle ali pa obišči svetovno atrakcijo in se sprehodi med krošnjami dreves. Vključena je tudi brezplačna večerja za 2 osebi!

Aktivni oddih v objemu narave z savnanjem, brezplačno izposojo električnih koles za raziskovanje čudovite okolice in brezplačno večerjo!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvo ali več posteljni sobi hotela ReAktiv*** v Zrečah
 • brezplačno bivanje z zajtrkom za otroka do 5,99. leta v postelji s starši
 • bogat in zdrav samopostrežni zajtrk
 • zgodnji check-in in pozni check-out (glede na razpoložljivost in dogovor s hotelom)
 • brezplačen Wifi
 • brezplačno parkirišče

Hotel Reaktiv

Hotel reAktiv*** pod sloganom Moje aktivne počitnice, gostom svojega hotela ponuja udobno nočitev ter jim na široko odpira vrata v čudovito destinacijo Rogla - Pohorje, kjer lahko čez dan uživajo ob neskončni ponudbi športnih in rekreacijskih aktivnosti.  Hotel se nahaja 400 metrov od Term Zreče. Hotel je bil popolnoma prenovljen v letu 2018. Na voljo parkirišče, shramba za smuči in brezplačen WiFi. Hotel je dostopen tudi osebam z invalidnim vozičkom.

SOBE
Dvoposteljne sobe velikosti 20 m2 imajo pogled na vrt ali mesto. V sobi je sef, TV z ravnim zaslonom, klimatska naprava, kad ali prha, sušilec za lase, obešalo za perilo, paket za osebno higieno, WC, kopalnica, garderoba, brisače, posteljnina in pisalna miza.

WELLNESS
V prenovljenem hotelskem wellnessu je na voljo prijeten sprostitveni prostor ter finska in infrardeča savna, ki bosta poskrbeli, da se boste počutili prerojeni in polni nove energije.

KOLESARJENJE
Če načrtujete večdnevne aktivne počitnice na gorskem zraku ali le enodnevni aktivni odklop, z izbiro kolesarjenja po razvejanih poteh Rogle zagotovo ne boste zgrešili. Odlična športna aktivnost na svežem zraku vas bo napolnila z energijo in telo vam bo hvaležno za vsak prevoženi kilometer. Preživite nekaj poletnih dni ob kolesarjenju, popoldne pa si privoščite masažo ali osvežilno plavanje v bazenu. Povezavo do označenih kolesarskih poti z opisi lahko najdete tukaj: https://www.rogla.eu/si/aktivnosti/poleti/kolesarjenje/kolesarske-poti.

TERME ZREČE (doplačilo)
Bogatih 1600 m2 bazenov polni zdravilna akratotermalna voda s kalcijem, magnezijem in hidrogenkarbonatom, predvsem pa izjemnim blagodejnim vplivom na telo, potrebno rehabilitacije. Na izviru na plano privre pri vročih 34,5°C, ki jih nato v Termah Zreče prilagodijo med 27°C in 35°C.
Na voljo so notranji rekreacijski bazen, zaseteklen zimski vrt z osmimi vodnimi ležišči in dvema masažnima bazenoma, sveže prenovljen terapevtski bazen in otroški čofotalnik.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • paket z brezplačno večerjo
 • hišni ljubljenčki dobrodošli
 • možno tudi razvajanje v savni
 • različne in številne športne aktivnosti
 • vključena uporaba električnih koles za raziskovanje
 • slikovite sprehajalne, pohodniške in kolesarske poti
 • vrhunska lokalna kulinarična doživetja Rogle in Pohorja

Pestra dodatna ponudba

Družinam prijazno

Enostaven nakup

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Hotel reAktiv ponovno odpira svoja vrata - popolnoma prenovljen v letu 2018. Nahaja se v Zrečah in je primeren tako za ljubitelje narave, termalnih oddihov ali ljubitelje smučanja. 

KAM NA IZLET?

 • Pot med krošnjami: Pot, ki ponuja posebno doživetje narave, se začne na tleh na vrhu Rogle. Po približno dveh tretjinah poti doseže vrh na približno 37 metrov visokem razglednem stolpu. Celotna Pot med krošnjami, vključno z razglednim stolpom, je prijazna invalidskim in otroškim vozičkom ter ponuja 360-stopinjski pogled daleč naokoli.
 • Lovrenška jezera: Odpravite se do uro in pol hoda oddaljenega največjega visokega barja v Sloveniji. Lovrenška jezera z 20 jezerci so nastala v ledenodobnem obdobju pred 8.000 leti. Celotno barje nima površinskega dotoka, jezerca napajajo izključno padavinske vode. Večji del barja porašča ruševje, v nekaterih jezercih raste tudi beli lokvanj. Živalski svet je razmeroma skromen, čeprav predstavljajo Lovrenška jezera najpomembnejše življenjsko okolje ogroženega ruševca. Iz stolpiča ob jezerih se odpirajo čudoviti pogledi na vse strani.
 • Črno jezero: leži med Osankarico in Velikim vrhom na nadmorski višini 1.200 m. Jezero je obraščeno s smrekovjem in šotnim mahom. Na dnu jezera so se leta in leta nabirali organski odpadki odmrlih rastlin in živali ter sčasoma ustvarili debelo plast mulja, ki je temne, tako rekoč črne barve. Jezero je zato na pogled kot bi bilo polno črnila, čeprav je voda kristalno čista. S svojo gozdnato okolico je Črno jezero zavarovano kot gozdni rezervat.
 • obiščite znani rekreativni center Rogla, kjer je obilo možnosti za rekreacijo
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (138)