Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za oddih na Krvavcu s panoramskim razgledom in savnanjem!

od 124,00 €

# / 10

HUDA CENA za oddih na Krvavcu s panoramskim razgledom in savnanjem!

od 124,00 €

Hotel Rozka, opremljen v alpskem stilu, ob kaminu in domačemu vzdušju pričara posebno doživetje vsakomur, ki se temu prepusti. Nahaja se v neposredni bližini smučišča, tako da je odlično izhodišče za ljubitelje smučanja. Krvavec pa poleg smučanja ponuja tudi nočno sankanje, turno smučanje, snowbiking in zabavne spuste s tubo. Če vam sneg ne diši, pa lahko spomladi odidete na pohod, v Bike park ali pa celo skočite s padalom. Možnosti za avanturo je neomejeno, le izkoristiti jo morate!

Hotel se nahaja direktno ob smučišču! Po bogatem zajtrku se lahko pozimi spustite po belih strminah, spomladi pa se odpravite na pohod ali v Bike park Krvavec.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi v alpskem slogu v Hotelu Rozka*** na Krvavcu
 • neomejeno savnanje v hotelski savni
 • brezplačen WiFi
 • brezplačno parkirišče

Hotel Rozka***

Hotel leži na 1500 metrov nadmorske višine in ponuja pogled na Slovenijo in dolino tisočerih luči ter bogat izbor alternativ za šport, zabavo ter sprostitev. Nudi 19 enot s skupno 115 ležišči, finsko savno, brezžični internet, TV, teraso, restavracijo, bar in sejno sobo. Okolica je priljubljena v vseh letnih časih in ponuja številne aktivnosti, kot so smučanje, pohodništvo in kolesarjenje.

DVOPOSTELJNE SOBE
Klasična soba za 2 osebi v Hotelu Rozka, s pogledom na teraso, dolino ali planoto Krvavec, je odlična priložnost za oddih v dvoje, v družbi družine in prijateljev ali pa za solo izlet. Soba je dekorirana in opremljena v nežnih rjavih odtenkih, s čimer gostom pričara občutek domačnosti v naravnem okolju ter nudi miren spanec.

KULINARIKA (ob doplačilu, odvisno od izbrane opcije)
Jutra začnite ob nekaj različnih in bogatih zajtrkih, iz lokalno ter sezonsko pridelanih dobrot. Čez dan uživajte ob toplem čaju, slovenskih specialitetah, jedeh z žara, v klasični sezonski hrani, sladicah ali ob znani Rozkini pici. Večere pa preživite v popolnem zimskem ambientu ob toplem kaminu. Jedilnik temelji na klasiki. Povprašajte po dnevni ponudbi domačih sladic.

FINSKA SAVNA
Uživajte v neomejeni uporabi finske savne. Savna je dobra pri preprečevanju prehlada, astme in bronhitisa. Telo s savnanjem pridobi večjo toleranco na mraz in sposobnost hitrejšega ogrevanja. Savna pa tudi pospešuje nastanek novih kožnih celic, zato je koža mehkejša in nežnejša.

SMUČIŠČE KRVAVEC (doplačilo)
Smučarsko središče z najlepšim pogledom ima odlično urejene smučarske proge na nadmorski višini od 1450 m do 1971 m, kar zagotavlja odlične pogoje za smučanje na naravnem in kompaktnem snegu. Nudi 30 km odlično urejenih smučarskih prog  ter jamči 100 smučarskih dni v vsaki sezoni. Proge so razgibane, po težavnosti raznolike, primerne tako za rekreativne in profesionalne smučarje, kot tudi za smučarje začetnike.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • popoln oddih na Krvavcu z neomejeno izbiro aktivnosti
 • domač hotel v alpskem slogu, tik ob smučišču
 • uživajte v domačih slovenskih specialitetah
 • sprostite se v hotelski savni
 • spustite se po belih strminah s smučmi ali sankam
 • odpravite se na pohod ali v Bike park Krvavec

Podjetje s tradicijo

Prijazna postrežba

Potrebna je rezervacija

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Hotel se nahaja v neposredni bližini zgornje postaje kabinske žičnice na planoti Gospinc (Krvavec), na 1.491 m nadmorske višine in direktno ob smučišču. Ponuja restavracijo zasnovano v alpskem slogu s kaminom, sodobne nastanitvene enote z brezžičnim internet in veliko teraso s pogledom na ljubljansko kotlino.

KAM NA IZLET?

 • Pot pastirskih škratov: odstira skrivnosti pastirske planine in je prava družinska dogodivščina! Pravljično-doživljajska pot vas popelje na lov za biseri ajdovskih deklic, obiščete lahko Škratov vrt, izkusite življenje v Pastirski bajti in prisluhnite Gori zvokov. S pomočjo Škratove beležke in pedagoško didaktičnih tabel na poti otroci rešujejo naloge ter iščejo simbole škratorunščine, starodavne škratovske pisave. 
 • Pohodniške poti: na voljo je 5 različnih tur - Pot na dolgo njivo, Vrh Korena, Kompotela, Po planinah Krvavca, Pot po poteh zgodovine Krvavca. Poti so odlično izhodišče za nordijsko hojo. 
 • Grad Strmol: po nastanku spada med najstarejše gradove naokoli. Pod gradom je bil nekdaj ribnik z dvižnim mostom, ki je služil kot ščit pred vpadi Turkov, danes pa pod njim najdemo umetno zasnovano jezerce. Grad, ki ga obdaja čudovit park, je lepo ohranjen in služi kot protokolarni objekt RS.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (116)