k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih na idilični kmetiji z ogledom alpak in vstopnico za Terme 3000!

od 98,00 €

# / 10
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za oddih na idilični kmetiji z ogledom alpak in vstopnico za Terme 3000!

od 98,00 €

Kmetija Mali Raj v idilični vasici na obrobju krajinskega parka Goričko vas bo prevzela z domačimi dobrotami, neokrnjeno naravo in aktivnostmi za otroke. Na kmetiji se pase več kot 160 različnih domačih živali – ovce, burske in nemške koze, osel in alpake, ki jih boste lahko božali in tudi hranili. Vključena je tudi 3-urna popoldanska vstopnica v Terme 3000, kjer se boste lahko sprostili in nauživali v obilju vodnih doživetij!

Oddih v naravi na kmetiji z domačimi dobrotami in neokrnjeno naravo! DARILO albuminska skuta, ki je domač produkt kmetije!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v apartmajih Jutranja Zarja
 • 1x popoldanska vstopnica (3-urna) za dve osebi v terme 3000
 • 1x albuminska kozja skuta (domač produkt turistične kmetije Mali Raj)
 • ogled alpak z možnostjo oskrbe
 • brezplačen Wifi
 • posteljnina in brisače

Kmetija Mali Raj

Kmetija Mali Raj leži na obrobju krajinskega parka Goričko, v Dolencih pri Šalovcih, nekje na obmaknjenem koncu sveta, kot se radi pošalijo domačini, porabski Slovenci- Mali Raj je svoja vrata odprl avgusta 2010. Prenočišča so oddaljena le 300 metrov od njihovega ranča Somar.

APARTMA
Jutranja Zarja (studio apartma 2+1) na 42m2, s spalnico, mini kuhinjo, kopalnico, TV, DVD, internet priključkom in veliko teraso s pogledom proti sončnemu vzhodu.

ŽIVALI
Na  kmetiji se danes pase več kot 160 različnih domačih živali (alpake, ovce, burske koze, nemške koze in osel). Če ob gozdu srečate kakšno divjo žival kot so srne, fazani, jeleni, košute ne bodite presenečeni.

KULINARIKA
Za goste v apartmajih lahko uredijo oskrbo z domačimi bio prekmurskimi izdelki in pridelki, kot je domači prekmurski kruh iz krušne peči, domača marmelada, bučno olje, domača šunka ipd. Pridelujejo tudi domači bio sok in bučno olje. Letos julija so na kmetiji odprli tudi sodobno sirarno z lastno pridelavo in proizvodnjo. Na kmetiji Mali Raj se dnevno prideluje sveže kozje mleko, raznorazni siri, sirni namazi, sirotka in albuminska skuta.

NOTRANJI TERMALNI PARK TERME 3000
Obilje vodnih doživetij v 2 nadstropjih! V termalnem parku je 8 bazenov različnih velikosti, s temperaturo od 30 do 38 °C. Zgornji del notranjega kopališča je namenjen počitku in sprostitvi. Osvežitev boste poiskali pri ledenem vodnjaku in natur bazenu s črno termo-mineralno vodo. V Ajdovi počivalnici boste počivali na blazinah, polnjenih z ajdovimi luščinami, ki pomirjajo, sproščajo, mikromasirajo in uravnavajo toploto telesa. Spodnji del termalnega parka je kot nalašč za živahne in aktivne, za plavanje in čofotanje. Otroški bazen z drčo pa ponuja ogromno prostora za otroško igro in razposajenost.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • druženje in možnost krmljenja več kot 160 domačih živali
 • spoznali boste alpake: udomačena vrsta južnoameriške kamele
 • če boste imeli srečo boste videli srne, fazane, jelene in košute
 • vključeno 3h kopanje v Termah 3000
 • privlačna pokrajina za vse lovce, ribiče, gobarje in ljubitelje narave
 • poskrbljeno bo tudi za otroke: otroško igrišče in igranje z živalmi
 • možnost izposoje kolesa za vožnjo po hribovitih in ravnih poteh
 • bivanje na kmetiji, kjer se dnevno prideluje sveže kozje mleko in siri

Dobro počutje

Družinam prijazno

Za najmlajše

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

V okolici kmetije se nahajajo številne pohodniške poti, kjer se boste lahko rekreirali ali pa nabirali borovnice, divje jagode, gobe in ostale gozdne dobrote. Pokrajina je privlačna destinacija za ribiče, lovce, gobarje in za vse, ki obožujejo naravo. Tisti, ki bi se radi preizkusili pri kmečkih opravilih, lahko na kmetiji pomagate pri molzenju kozic, pospravljanju drv, obiranju buč in ostalih dejavnostih.
Moravske Toplice so oddaljene 20 km, od Madžarske meje vas ločijo le 3 kilometri, Terme Monošter na Madžarskem pa so oddaljene 15 km.

KAM NA IZLET?

 • obisk notranjega Termalnega parka Terme 3000 - na voljo je 8 bazenov različnih velikosti, zgornji del notranjega kopališča je namenjen počitku in sprostitvi. Osvežitev boste poiskali pri ledenem vodnjaku in natur bazenu s črno termo-mineralno vodo. Spodnji del termalnega parka je kot nalašč za živahne in aktivne, za plavanje in čofotanje. Otroški bazen z drčo pa ponuja ogromno prostora za otroško igro in razposajenost.
 • Bukovniško jezero: lahko se sprehodite skozi goszd okoli jezera ali se odpravite v Pustolovski park Bukovniško jezero, ki je v neposredni bližini jezera.
 • Vinotoč Passero: gurmancki kotiček kjer ponujajo zlevanko, retaše in posolanko, domač kruh, mesnine, namaze, prekmursko gibanico in nagrajena vina. Okusite zbirko čokolad Čokoladne radosti prekmurja kjer so zbrani okusi buče, prekmurske gibanice, brezgovo presenečenje, kurkink okus po raju ter zlati traminec. 
 • Terme Vivat: iz globin termalnih vrelcev, izvira edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda. Notranji del bazenskega kompleksa, obsega rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom z termalno vodo, whirpooli in otroškim bazenom. Ločeni notranji bazenski kompleks, z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, je namenjen izključno odraslim osebam za popolno sprostitev v čudovitem bazenskem okolju. 
 • Stolp Vilirium: Lendava, kjer si boste čez mejo lahko ogledali še lepote Madžarske in Hrvaške, do Grada na Goričkem z doživljajskim parkom Vulkanija pa vse do tromeje z Avstrijo ob Kuzmi. 
 • Mura: lahko obiščete Babičev mlin, otok ljubezni v Ižakovcih
 • Ocean Orchids: tropski vrt, kjer si lahko na 1500 m2 ogledate več kot 900 eksotičnih primerkov in 100 rastlinskih vrst, prav tako pa lahko orhideje tudi kupite.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (184)