k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za namestitev v vili na elitni lokaciji romantične Toskanske dežele!

156,00 €

# / 12

HUDA CENA za namestitev v vili na elitni lokaciji romantične Toskanske dežele!

156,00 €

Zbudite se v najbolj romantični deželi Italije in vzdihnite čisti mediteranski zrak. Privoščite si tradicionalen zajtrk in si naberite moči za dnevno raziskovanje toskanske regije, kjer vas bodo navdušile očarljive vasice, priljubljena kultura in prijazni domačini. Po dolgem dnevu si privoščite še druženje ob žaru in kvalitetnemu italjanskemu vinu!

Čudovita okolica ponuja tudi mnogo možnosti za izlete!

LA PIPPOLA B&B

La Pippola B&B se nahaja v čudoviti okolici toskane v dolini Magra. Vsebuje sodobne sobe opremljene v očarljivem tradicionalnem slogu. Nudi tudi vrt z oljčnimi nasadi, kjer se gostje lahko družijo in sprostijo. Na posestvu je tudi manjše igrišče za otroke. 

SOBE
La Pippola ponuja več vrst udobnih sob opremljenih v tradicionalnem slogu. Vse sobe ponujao pogled na vrt, medtem ko druge ponujajo razgled, ki sega vse do morja. V sobi najdete tudi ognjišče, kavč, televizor z ravnim zaslonom in zasebno kopalnico. 

KULINARIKA
Privoščite si okusen zajtrk na čudovitem oljčnem vrtu ali na terasi, kjer vas čaka lahko uživate ob razgledu. Hrana je pridelana iz okoliških sestavin in nudi visokokakovostni standard, ki bo zadovoljil še najbolj zahtevnega gurmana. Vila ponuja tudi žar, kjer ga gostje lahko uporabijo in pripravijo okusno kosilo ali pa priredijo piknik.

TOSKANA
Toskana slovi po svoji čudoviti pokrajini, prijaznimi domačnini in odlično kulinariko. Okolica hotela ponuja mnogo možnosti za raziskovanje okolice. Obiščite svetovno znane Firence, ki slovijo po bogati zgodovini in kulturi. Oglejte si poševni stolp v Pisi. Nikakor pa ne zamudite tudi mesta kot so San Gimigniano, San Filipo in Bagno Vignoni!

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • namestitev v prelepi vili v Toskani
 • odlična priložnost za obisk čarobnih toskanskih mest
 • možnost sprehodov po slikovitih srednjeveških vasicah
 • oddih in razvajanje v čudoviti mediteranski naravi
 • prijazno osebje
 • čaka vas tudi odlično italijansko vino

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Prijazna postrežba

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Vila La Pippola B&B se nahaja v toskanskem naselju Fosdinovo, v dolini Magra in ponuja nastanitev v tradicionalni vili s pogledom na okoliško naravo in oljčni vrt. Ponuja sodobne sobe z balkonom in tradicionalen italjanski zajtrk. 

KAM NA IZLET:

 • obiščite trdnjavo Castello Malaspina in uživajte ob čudovitem razgledu
 • ob toplejših dneh si privoščite obisk adrenalinskega parka Parco Avventura Fosdinovo, kjer boste našli ure in ure zabave
 • raziskujte okoliške vasi in mesteca kot so Guacano, Porredo in Caniparola. 
 • obiščite staro obmorsko mesto La Spezia
 • obiščite naravni park Aqual Alps Park
 • Pisa: mesto na desnem bregu ustja reke Arno. Četudi je Pisa svetovno znana predvsem po svojem slavnem poševnem stolpu, zvoniku mestne stolnice, je v mestu več kot dvajset zgodovinskih cerkva, veliko palač in mnogo mostov čez reko Arno. 

 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (187)