Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za najem udobne mobilne hiške v Novigradu, Umagu ali Poreču!

od 99,00 €

# / 15

HUDA CENA za najem udobne mobilne hiške v Novigradu, Umagu ali Poreču!

od 99,00 €

Vedno čudovita Istra vabi! Odločite se za najem mobilne hiške za 4 do 6 oseb. Mobilne hiške so prostorne in svetle, moderno opremljene in z ločenimi spalnicami. Vsi trije kampi so primerni tako za družine z otroki, kot za tiste, ki imate radi aktiven dopust.

Urejene plaže, številne možnosti za prostočasne aktivnosti in odlična infrastruktura kampov za vaš popoln oddih!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v mobilnih hiškah v kampu Park**** v Umagu , kampu Kastanija**** v Novigradu ali kampu Lanterna**** na Taru
 • elektrika, voda, plin
 • SAT TV
 • klima
 • brezplačen WiFi in parkirišče

Camping adria mobilne hišice

Vse mobilne hišice nudijo klimatsko napravo, popolnoma opremljeno moderno kuhinjo z jedilnim območjem, hladilnikom in zamrzovalnikom, lastno kopalnico ter električno, vodovodno in plinsko inštalacijo. Nudijo tudi dnevni prostor z zofo, ki se lahko spremeni v dodatno posteljo, dve spalnici in pokrito teraso s sedežno garnituro. Kajenje v mobilnih hišicah ni dovoljeno. 

KAMP LANTERNA**** na Taru
Kamp Lanterna**** ima parcele urejene na polotoku ob 3 kilometre dolgi plaži. Nudijo odlično organizirano animacijo, ki je prilagojena starosti otrok. V kampu imajo tudi nekaj otroških igrišč in več športnih centrov z igrišči za tenis, nogomet, odbojko, balinanje, namizni tenis in adventure golf. Na plaži omogočajo tudi plezanje po pravi skalnati steni. Omogočajo tudi najem koles, skuterjev in celo avtomobilov.
V bližini kampa je tudi športni center Valeta s ponudbo vodnih športov, najemov skuterjev in čolnov ter šolo potapljanja. V večjem delu kampa deluje brezplačen dostop do interneta.
V kampu imajo 3 večje trgovine in večje število prodajaln kruha in pekovskih izdelkov. Pri recepciji deluj tudi tržnica z lokalnimi proizvodi. V številnih restavracija in picerijah bodo poskrbeli za vse lačne, novost so tudi lokali s hitro prehrano na sami laži, priporočamo pa obisk gostilnice – trattoria Pentola s ponudbo italijanske hrane. Novost je tudi ulična priprava hrane - Street Food Point.

KAMP KASTANIJA**** v Novigradu
Kamp Kastanija**** je lociran 3 km severno od Novigrada v Istri in je odlična destinacija za vse ljubitelje narave. Plaža v kampu je dolga 300 metrov in je kamnita z betoniranimi deli za sončenje, urejeni so tudi tuši.
Za rekreacijo lahko skrbite na igrišču za košarko ali obiščete katero izmed kolesarskih poti, ki so urejene v tem delu Istre. Prav tako lahko igrate malo manj zahtevni namizni tenis ali biljard ali si izposodite pedalin ali sandolin.
V kampu je trgovina, lokal na plaži, samopostrežna restavracija, kjer vam nudijo dnevno sveže pripravljeno hrano z povdarkom na lokalnih sestavinah in tradicionalnih eceptih. Urejen je tudi dostop do interneta.

KAMP PARK**** v Umagu
Kamp Park**** je visokokakovosten in nagrajevan kamp na istrski obali Jadrana in je po površini največji kamp v Istri. Ta naravna oaza nudi namestitev v luksuznih mobilnih hišicah. Hiške ležijo na zahodni obali Istre, le 8 kilometrov oddaljen od središča Umaga, enega najbolj znanih istrskih letovišč, deset kilometrov oddaljenega od hrvaško-slovenske meje. Zaradi lepe urejenosti in pestre ponudbe je kamp Kamp Park Umag s strani nemškega avtokluba ADAC za leto 2017 prejel nagrado Superplatz.
Plaža je večinoma kamnita, del plaže pa je bil prenovljen in je prodnat z urejenimi mesti za vstop v morje. V zalivu je plaža betonirana z urejenim prostorom za sončenje, omogočen je tudi vstop v morje invalidnim osebam. Kamping parcele od plaže loči širši travnati pas, kjer je tudi možno sončenje ali pa igranje različnih iger.
Kamp nudi tudi kompleks zunajih bazenov z bazenom za otroke in dojenčke z piratsko ladjo za posebej igrive počitnice.
V kampu se nahaja tudi supermarket, pekarna, ambulanta, prodajajo tudi sveže ribe, vsa infrastruktura pa je tudi prilagojena invalidom.
Restavracija A la carte vam nudi jedi po naročilu, v kampu pa najdete tudi picerijo, sladoledni kotiček, Chill-out bar in Cafe bar s prigrizki. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • Kamp Umag je idealen za nepozaben družinski dopust
 • ponaša se z zunanjim bazenom, otroškimi igrišči in "eko vasjo"
 • Kamp Lanterna primeren za družine in za ljubitelje aktivnega dopusta
 • za otroke dva Mini Clubs Maro, igrišče, bazen in animacijski programi
 • Kamp Kastanija je primeren za vse ljubitelje narave
 • kamp ima restavracijo, trgovino, otroška igrišča, bazen in čudovito plažo
 • presenetite družino z družinskimi počitnicami

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Camping Adria ima pod svojim okriljem več kot 60 mobilnih hišk, ki se nahajajo v Istri. Udobno urejene hiške najdete v najbolj priljubljenih istrskih lokacijah, in sicer v Umagu, v kampu Kastanija (Novigrad), v Lanterni (Poreč), Maredi in Kaželi.

KAM NA IZLET?

 • MESTO UMAG: Mesto Umag ima izjemno zanimivo zgodovino: odkrili so ga rimski plemiči, ki so se odločili, da si ga prisvojijo za svojo poletno rezidenco. Sijaj, razkošje in glamur teh časov se tudi danes odraža v benečanskih hišah starega mestnega jedra – ohranjeni so deli obzidja in stolpov in tudi renesančne ter baročne zgradbe in cerkve...
 • ANTIČNI OSTANKI V KATORU: Iz obdobja zgodnje antike izhajajo številne dragocene najdbe z rta Katoro in severno od njega, še posebej ostanki morske vile s talnimi mozaiki. Podvodni svet Katora hrani ostanke obalne gradnje in pomolov, pri podvodnih raziskovanjih so našli veliko keramičnih predmetov, v glavnem za uporabo v kuhinji.
 • MESTNO OBZIDJE: obiščite umaško mestno obzidje z deloma ohranjenimi mestnimi vrati in dvižnim mostom iz 10. st. ali muzej mesta Umaga z razstavljenimi posodami in starimi obrtniškimi izdelki iz rimskega obdobja.
 • SAVUDRIJSKI SVETILNIK: nedaleč stran od Umaga je mesto Savudrija, kjer je lociran najstarejši 36 m visok svetilnik, ki je bil zgrajen leta 1816. Bil je prvi na svetu, ki je kot vir energije uporabljal plin, pridobljen z destilacijo premoga.  
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (215)