Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za najem sodobne družinske mobilne hiške v izbranem kampu v Poreču!

od 47,00 €

# / 16
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za najem sodobne družinske mobilne hiške v izbranem kampu v Poreču!

od 47,00 €

Kampiranje v Bijeli Uvali ali Zeleni Laguni so počitnice na čistem zraku v neposredni bližini plaže in s številnimi dodatnimi vsebinami! Nastanite se v velikih mobilnih hiškah, ki se poleg elegantnega dizajna ponašajo s kar dvema udobnima spalnicama. Čaka vas popoln oddih in zabava, šport in rekreacija, zgodovinska dediščina in številne turistične atrakcije. Pripravite se na doživetje popolne svobode in sprostitev, daleč od mestne gneče in stresnega življenja.

Priljubljena kamnita plaža je le 200 m stran, v kampu pa lahko skočite v bazen in se udeležite številnih športnih in dnevnih ter večernih animacij.

Kampa

KAMP BIJELA UVALA****
Kamp Bijela uvala se lahko pohvali S 4 restavracijami, 4 bari, prodajalnami, pekarnami, športnimi in animacijskimi centri, s sodobno urejenimi sanitarijami ter majhno marino. Kopate se lahko v enem od kar štiri bazenov ali na plaži, nad katero plapola mednarodna Modra zastava. Otroci lahko čofotajo v kar 3 otroških bazenih z najvišjo globino vode 50cm. Med plažami je tudi predel, ki je rezerviran za naturiste iz bližnjega kampa Zelena Laguna. V sklopu kampa so na voljo tudi igrišče za mini golf, teniška igrišča, nogometno igrišče, tereni za odbojko na mivki, otroška igrišča, animacija za otroke.  V različnih delih kampa najdete trgovine s spominki in trgovine z živili, možen pa je tudi najem koles.
Dodatno razvedrilo in zabavo boste našli v resortu Zelena Laguna, ki ima odlično ponudbo športnih centrov, številnih gostinskih objektov, poletnih teras s plesno glasbo in trgovinic.

KAMP ZELENA LAGUNA****
Kamp Zelena Laguna je sodobno opremljen družinski kamp, ki na enem mestu ponuja številne dejavnosti, programe za otroke in starše ter prijetno družinsko vzdušje. Gostje lahko izbirajo med različnimi vrstami parcel: večina je opremljena s priključkoma za vodo in elektriko. V priljubljeno mesto Poreču se je možno sprehoditi ali pa uporabiti turistični vlakec, ki vas tja pripelje v samo 15 minutah.

MOBILNE HIŠKE
Mobilne hiške v kampu Bijela Uvala vsebujejo lesen dizajn, ki nudi dodaten občutek toplega udobja. So v velikosti cca. 32 m2, zajemajo dnevno sobo, 2 spalnici, 1 zakonsko posteljo ter 2 enojni postelji. Hiška zajema tudi popolnoma opremljeno kuhinjo, kopalnico, TV, klimo in teraso. Mobilna hiška v kampu Zelena Laguna prav tako nudi omenjene lastnosti in vsebuje moderen dizajn v belo sivi barvi.

PLAŽA
Plaža se nahaja v neposredni bližini mobilnih hišk. Plaža je popoločena, kamnita, travnata in gramozna. Na plaži imajo tudi prhe, senčniki in ležalnike si lahko sposodite proti doplačilu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • nastanitev v sodobnih in udobnih mobilnih hiškah
 • bogata istrska kulinarična ponudba in številni bari
 • za otroke na voljo otroška igrišča in animacijski programi
 • številne možnosti za športne in druge aktivnosti
 • turistično priznan kamp
 • 4 restavracije, 4 bari in 4 bazeni
 • dnevna animacija in večerne zabave

Odličen nakup

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

Ponudnik je med vodilnimi destinacijskimi družbami za upravljanje na več kot 40 destinacijah v 20 državah in oskrbuje več kot 450 partnerjev. Partnerjem nudijo številne izdelke in storitve, ki vključujejo nastanitve, prenočišča, izlete in potovanja. Sodelujejo s številnimi strankami, da zagotovijo kar najboljšo namestitev in počitnikovanje.
Meeting point ponuja sodobne in udobne mobilne hišice v kampih Bijela Uvala in Zelena Laguna. 

KAM NA IZLET?

 • Rovinj: ogled več kot sto let starega klimatskega zdravilišča in številnih drugih rovinjskih zgodovinskih znamenitosti.
 • Obiščete lahko koncerte klasične glasbe in jazza, festival folklore, muzeje in galerije ter številne trgovine in restavracije
 • V Poreču si lahko ogledate Evfrazijevo baziliko, ki je najbolje ohranjeni spomenik zgodnjebizantinske umetnosti v Sredozemlju.
 • Priljubljena jama Beredine, adrenalinski park in dirkališče za karting na glavni cesti Poreč-Tar.
 • Motovun: srednjeveško mesto z kamnitim obzidjem, ki je znano tudi po slovitem filmskem festivalu.
 • Grožnjan: ali mesto umetnikov, saj je veliko slikarjev zapuščene stavbe, spremenilo v svoje slikarske ateljeje.
 • Brioni: izlet za ljubitelje eksotične lepote nedotaknjene narave.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (171)