k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za najem NOVEGA luksuznega apartmaja s kopanjem v Termah Tuhelj!

od 94,00 €

# / 14
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za najem NOVEGA luksuznega apartmaja s kopanjem v Termah Tuhelj!

od 94,00 €

Termalni oddih le 10 minut od slovenske meje, le 20 minut od vseh etno-kulturnih znamenitosti idiličnega hrvaškega Zagorja in samo 200 m do bazena! Obiščite največje termalno kopališče na Hrvaškem z več kot 5.000 m2 vodnih površin z različnimi atrakcijami, pestro gostinsko ponudbo in zabavno animacijo. Nastanjeni boste v popolnoma novih, moderno opremljenih luksuznih apartmajih!

Popolnoma novi, moderno opremljeni apartmaji, ki so od Term Tuhelj oddaljeni le 200 m stran!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • gretje
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačen WiFi

apartmaji aqua tuhelj 4* in 5*

Novo odprti luksuzno opremljeni apartmaji Aqua Tuhelj se nahajajo v centru Tuheljskih Toplic, od Ljubljane so oddaljeni 135 km, od Maribora 90 km in od Celja 65 km in so v neposredni bližini Term Tuhelj. Za najmlajše goste je priskrbljeno s PlayStation, različnimi družabnimi igrami, igralnimi kartami in barvicami. 

APARTMA SKY*****
Apartmy Sky je v 1. nadstropju ter je velik 65 m2, v njem lahko biva do 6 oseb. V apartmaju je 1 spalnica z zakonsko posteljo, kuhinja, ki je povezana z dnevno sobo, kjer je raztegljiv kavč in jedilnico, kopalnico s prho ter sušilcem za lase in balkon. Posebnost apartmaja je odprta galerija, ki se razprostira skozi celotno dnevno sobo, v kateri je še en raztegljiv kavč. V apartmaju je še dodaten WC. Celoten apartma ima talno gretje, LCD TV je v spalnici, dnevni sobi in v galeriji. Kuhinja je popolnoma opremljena s pomivalnim strojem, mikrovalovko, hladilnikom z zamrzovalnikom, štedilnikom, grelnikom za vodo in toasterjem. V apartmaju je na voljo tudi sef in likalnik.

APARTMA LAND****
Apartma Land je v pritličju, velik 49 m2, v njem lahko bivajo do 4 osebe. V apartmaju je spalnica, kjer je zakonska postelja, kuhinja, ki je povezana z jedilnico in dnevno sobo, kjer je raztegljiv kavč, kopalnica s sušilcem za lase in terasa. Celoten apartma ima talno in centralno gretje. Apartma ima ločen vhod in lastno parkitišče. Kuhinja je popolnoma opremljena s pomivalnim strojem, mikrovalovko, hladilnikom z zamrzovalnikom, štedilnikom, grelnikom za vodo in toasterjem. Gostom je na voljo tudi žar na terasi. V apartmaju je na voljo tudi sef in likalnik.

TERME TUHELJ
Terme Tuhelj so največje termalno kopačišče na Hrvaškem, kjer vam vse dni v letu nudijo notranje bazene s termalno vodo in številnimi vodnimi atrakcijami. Prava posebnost je plavanje na samem vrelcu zdravilne termalne vode v bližini dvorca Mihanović. Notranji sistem bazenov vsebuje bazen polovičnih olimpijskih dimenzij (25 m), bazen za otroke ter terapevtski bazen za terapije s svetlobo in zvokom. Poleg tega so vam na voljo: jacuzzi z masažnimi storitvami in wellness bazen z atraktivnimi vodnimi učinki: 2 jacuzzija, vodni slapovi, podvodne masažne postelje, vodne in zračne masaže ter gejziri. Njihova najnovejša atrakcija pa je Aquazorbing. Zagotovo ste že kdaj pomislili, da bi hodili po vodi ali celo skakali na njej. Sedaj imate izjemno priložnost, da sanje pretvorite v realnost. Atrakcija je popolnoma varna, saj gre za veliko kroglo, znotraj katere se zorber premika s hojo, valjanjem, skakanjem ali s čimerkoli mu pade na misel in na ta način premika zorb.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • popolnoma novi, moderno opremljeni luksuzni apartmaji
 • vključeno kopanje v Termah Tuhelj
 • Terme tuhelj od namestitve oddaljene le 200 m
 • največje termalno kopališče na Hrvaškem z več kot 5.000 m2 vodnih površin
 • apartma SKY z galerijo nudi čudovit razgled na mesto in bližnje hribe
 • apartma LAND ima lasten vhod in parkirišče ter možnost uporabe žara na terasi
 • za najmlajše je priskrbljeno z različnimi družabnimi igrami in igralnimi kartami

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Odpravi se s prijatelji

Za najmlajše

VEČ O PONUDNIKU

Apartmaji Aqua Tuhelj se nahajajo v centru Tuheljskih Toplic, le 40 km od Zagreba. Gostom sta na voljo dva luksuzna moderno opremljena apartmaja. V bližini, le 200 m stran se nahaja atraktivni vodni park Terme Tuhelj z bogato bazensko in spa ponudbo za vse generacije.

KAM NA IZLET?

 • v bližini spodnjega dela reke Sotle, ki je naravni mejnik s sosodnjo državo Slovenijo, leži Klanjec z galerijo znanega kiparja Antuna Augustinčiča, katerega kip denimo stoji pred palačo Združenih narodov v New Yorku
 • v Krapini je urejen izvrsten Muzej krapinskega neandertalca, saj su tu konec 19. stoletja odkrili eno izmed najpomembnejših evropskih najdišč tega človekovega prednika
 • kakih dvajset kilometrov severovzhodno od Krapine leži eden izmed najbolj privlačnih hravških gradov, dvorec Trakoščan, kjer hrvaški državni voditelji gostijo pomembna protokolarna srečanja
 • v dvorcu je urejen muzej, prav tako je muzej na ogled v gradu Veliki Tabor, enem izmed najbolj ohranjenih srednjeveških gradov. Najpomembnejše versko središče v Hrvaškem Zagorju je v kraju Marija Bistrica
 • v Baziliki Bistriške Matere Božje je znan kipec Bistriške Matere Božje iz 15. stoletja
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (215)