k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za najem mobilnih hišk ali luksuznih šotorov v 8 kampih po celi Istri!

od 90,00 €

# / 15

HUDA CENA za najem mobilnih hišk ali luksuznih šotorov v 8 kampih po celi Istri!

od 90,00 €

Privoščite si dopust v enem izmed priljubljenih istrskih kampov. Kamp Park Umag slovi po bujnem zelenju in prostornih parcelah, Kamp Lanterna v Poreču pa se ponaša z zabavnim družinskim vodnim parkom in otroškim Maro Clubom. Kamp Bijela Uvala v Poreču se nahaja na polotočku obdan z manjšimi otočki v Kampu Bi Village v Fažani pa boste uživali z razgledom na narodni park Brioni. Od Vrsarja dva kilometra severno, se v prekrasnem zalivu nahaja Kamp Valkanela, trije kampi v Rovinju pa so s svojo peščeno plažo in mirnim zalivom, idealena kraja za družinske počitnice.

Privoščite si zgodnji oddih od vsakodnevnih izzivov in se sprostite ob bivanju v čudovitih mobilnih hiškah ali luksuznih šotorih!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • najem Adriatic Kamp mobilnih hišk ali luksuznih šotorov v enem izmed 7 kampov v Istri (izbira tipa hišice, šotora ali kampa ni možna, razen ob doplačilu 15 €):
  Bijela Uvala (Poreč)****: mobilne hiške Aria 
  Bi Village (Fažana)****: mobilne hiške Aria ali šotor Sole 
  Lanterna (Poreč)****: mobilne hiške Aria 
  Park Umag (Umag)****: mobilne hiške Park ali Aria 
  Polari (Rovinj)***: šotor Sole 
  Val Saline (Rovinj)**** šotor Terra XXL 
  Veštar (Rovinj)****: šotor Sole ali šotor Terra XL 
  Valkanela (Vrsar)****: mobilne hiške Aria, Valkanela, Valentino ali šotor Terra XXL 
 • vključena uporaba klime, ogrevanje, voda in elektrika
 • končno čiščenje
 • brezplačno parkirišče in WiFi

Mobilne hiške ali luksuzni šotori Adriatic Kamp

KAMP UMAG****
Je eden izmed največjih kampov ob Jadranski obali, ki obsega kar 2090 prostorov za kampiranje. Nahaja se v severni Istri in je le 9 km oddaljen od Umaga. Na voljo so športna oprema za kolesarjenje in jadranje na deski ter igrišča za nogomet in odbojko na mivki. Trgovina z živili je oddaljena približno 300 m, restavracijo in bar pa najdete v sklopu kompleksa.

KAMP LANTERNA****
Se nahaja na polotoku Lanterna in je le 7 km oddaljen od Novigrada in 13 km od Poreča. S številnimi športnimi igrišči in aktivnostmi je idealna destinacija za družine, pa tudi za vse, ki si želijo aktivnim počitnic. Sprostite se lahko v zunanjem bazenu z masažno kadjo, otroci pa se lahko zabavajo v otroškem predelu. V restavraciji z jedmi po naročilu ponujajo bogato izbiro lokalnih in mednarodnih jedi. Le nekaj korakov iz kampa pa najdete supermarket in stojnice z dnevno svežimi živili.

KAMP BIJELA UVALA****
Obsega dva bazena in izjemno urejeno plažo, ki je prejela mednarodno priznanje Blue Flag. V kampu so na voljo številna igrišča za različne aktivnosti, 5 restavracij, bari, grilli in lokali s hitro hrano. Dodatna zabava se nahaja v Resortu Zelena Laguna z dobro opremljenim športnim centrom, številnimi restavracijami, poletnimi terasami z živo glasbo in trgovinami.

KAMP BI VILLAGE****
Se nahaja v bližini ribiške vasice Fažana in je le 7 km oddaljen od Pule. Tik ob kampu je prodnata plaža, kamp pa je posejan z borovim gozdom. Na voljo so tri restavracije, supermarket, minimarket, menjalnica, športni center in 3 bazeni za otroke in odrasle (1 bazen je ogrevan).

KAMP VEŠTAR****
Se nahaja v zahodnem delu Istre, 5 km južno od Rovinja. Plaža je peščena in v mirni uvali, tako da je idealno mesto za družinski oddih. V Kampu je več restavracij, picerija, slaščičarna in več barov, v sklopu kampa pa je tudi supermarket. Vsem gostom je na voljo zunanji bazen za odrasle in otroke, igrišče za odbojko na minki, možen pa je tudi najem športne opreme.

KAMP VAL SALINE***
Nagrajen kamp Val Saline se nahaja v bližini Rovinja ob njem pa se nahaj 730m dolga prodnata plaža. Prav tako je v bližini bazen z morsko vodo in napihljiva igrala v morju za otroke. V okolici vas čaka mnogo možnosti za razne športne aktivnosti, umetna trava za nogomet, golf igrišče in vodni park na morju.

KAMP POLARI***
Se nahaja v zahodnem delu Istre, le 3,5 km oddaljen od središča Rovinja. Je idealen kraj za tiste, ki želijo aktivno preživeti počitnice, zahvaljujoč številnim športnim objektom, ki jih nudi kamp. Za tiste, ki se radi sprostijo je tu 2 km dolga plaža in številne restavracije ter bari.

MOBILNE HIŠKE VALKANELA
Velikost 28,5 m2, kapaciteta mobilne hiške: 6 oseb, 1 spalnica z zakonsko posteljo (140 x 190 cm), dvoposteljna soba (2 postelji 70 x 190 cm) in otroška soba s posteljo (70 x 190 cm), kopalnica s tušem, kuhinja, klima, SAT TV, terasa z ležalniki

MOBILNE HIŠKA VALENTINO
Velikost 34,4 m2, kapaciteta mobilne hiške: 6 oseb, 1 spalnica z zakonsko posteljo (160 x 210 cm), dvoposteljna soba (2 postelji 80 x 210 cm) in otroška soba s posteljo (70 x 200 cm), dnevna soba, kuhinja, kopalnica s tušem, klima, SAT TV, terasa z ležalniki

MOBILNE HIŠKE PARK
Velikost 32 m2, kapaciteta mobilne hiške 6 oseb, 1 spalnica z zakonsko posteljo (140 x 200 cm), 2 dvoposteljni sobi (4 postelje 70 x 190 cm), kuhinja, kopalnica s tušem, klima, SAT TV terasa z ležalniki

MOBILNE HIŠKE ARIA
Velikost 34,4 m2, kapaciteta mobilne hiške: 6 oseb, 1 spalnica z zakonsko posteljo (160 x 210 cm), dvoposteljna soba (2 postelji 80 x 210 cm) in otroška soba s posteljo (80 x 200 cm) in pomožnim ležiščem (70 x 195 cm), dnevna soba, kuhinja, kopalnica s tušem, klima, SAT TV, terasa z ležalniki

ŠOTORI SOLE
Velikost 33 m2, kapaciteta šotora: 6 oseb, 1 spalnica z zakonsko posteljo (160 x 210 cm), dvoposteljna soba (2 postelji 80 x 200 cm) in soba s posteljo (140 x 200 cm), kopalnica s tušem, kuhinja, dnevna soba, klima, terasa s kavčem, fotelji in mizo

ŠOTORI TERRA XL
Velikost 40,5 m2, kapaciteta šotora: 6 oseb, 1 spalnica z zakonsko posteljo (160 x 210 cm), dvoposteljna soba (2 postelji 80 x 200 cm) in soba s posteljo (80 x 200 cm), kopalnica s tušem, kuhinja, dnevna soba, klima, terasa s fotelji in mizo

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • popolno doživetje narave v udobni namestitvi
 • bivanje v modernih in prostornih počitniških hiškah ali luksuznih šotorih
 • uživajte ob srkanju osvežilne pijače na leseni terasi pred hišico
 • oglejte si "Eko vas", urejeno v istrskem slogu Kampu Park Umag
 • Kamp Lanterna se nahaja vzdolž čudovite 3-kilometrske morske obale
 • v bližini Kampa Bijela Uvala je med plažami predel rezerviran za naturiste
 • navdušili vas bodo neskončni borovci v Kampu Bi Village
 • čudovit pogled na Vrsar in bližnje otoke neposredno s plaže Kampa Valkanela
 • kampa v Rovinju sta s svojo peščeno plažo in mirnim zalivom idealna za družine

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Adriatic Kamp ponuja več kot 600 luksuznih mobilnih hišk v 5 najbolj poznanih kampih v Istri in v 3 kampih v Dalmaciji. Sledijo najnovejšim trendom kampiranja, pri tem pa upoštevajo želje svojih gostov. Vse njihove mobilne hiške vključujejo najnovejšo opremo, ki omogoča kar najudobnejše bivanje.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (179)