Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za najem apartmajev z neomejenim kopanjem v termah LifeClass!

od 80,00 €

# / 9

HUDA CENA za najem apartmajev z neomejenim kopanjem v termah LifeClass!

od 80,00 €

Udobni in sodobno opremljeni apartmaji v bližni term LifeClass Sveti Martin. Vključeno je tudi neomejeno kopanje v notranjih bazenih term, lahko pa izkoristite še pestro dodatno ponudbo wellnessa v termah. Apartmaji se nahajajo v bližini reke Mure in njene prečudovite narave, ki ponuja številne športne in sprostitvene aktivnosti. Apartmaji so na spletni strani Booking ocenjeni z izjemno 9,9!

Apartmaji so locirani tik ob slovenski meji in na spletni strani Booking ocenjeni z izjemno 9,9.

APARTMAJI bogdan

Apartmaji Bogdan se nahajajo v Svetem Martinu na Muri, le 4 km stran od Lifeclass Term. Ponuja pogled na mesto in brezplačen brezžični internet povsod v nastanitvi. Apartmaji so na spletni strani Booking ocenjeni z izjemno 9,9. 

APARTMAJI
Apartma je velik 47 m2 vključuje popolnoma opremljeno kuhinjo, lastno kopalnico s prho, WC-jem in sušilcem za lase, satelitsko TV z ravnim zaslonom. V apartmaju v pritličju je soba z 1 veliko zakonsko posteljo, v dnevni sobi pa je raztegljiv kavč. V apartmaju z 2 spalnicama je v eni spalnici velika zakonska postelja, v drugi spalnici pa 2 enojni postelji. 

TERME SVETI MARTIN
Terme Sveti Marin so od apartmajev in sob oddaljene cca 4 km. Uporabljajo zdravilno termomineralno vodo, ki ima visoko vsebnost zdravilnih elementov. Terme imajo bogato zdraviliško tradicijo in obratujejo že od leta 1913. Glede na analize, se v termah nahaja ena izmed najbolj zdravih termomineralnih voda v Evropi. Bazenski kompleks Temple of Life (Tempelj Življenja) je sodoben kompleks z antropozofskimi elementi, ki izhajajo iz filozofije dr. Rudolfa Steinerja. Bazeni, primerni za vse generacije, so modernega dizajna, delo dveh priznanih arhitektov Rena Vrbanca in Maurizia Favetta.

TERMOMINERALNA VODA
Termalno-mineralna voda Term Sveti Martin se že več kot 100 let uporablja za izboljšanje zdravja. Nekoč je bila dostopna samo skozi vodnjak, danes pa je na voljo vsem obiskovalcem bazenskega kompleksa The Temple of Life. Termomineralna voda vsebuje bogastva iz zemeljske globine, njeni sestavni deli pa so toplina in zdravilni minerali matere narave.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • apartmaji, ki se nahajajo tik ob slovenski meji
  • vključeno neomejeno kopanje v termah
  • odlična lokacija v bližini LifeClass term Sveti Martin
  • idealen kraj za pohode, kolesarjenje in raziskovanje pestre narave
  • okusite medžimurske specialitete in pristno domačo kulinariko

Za otroke brezplačno

Dobro počutje

Družinam prijazno

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Apartmaji Bogdan***/**** na Hrvaškem se nahajajo v zares nedotaknjenem kotičku narave. Vasica Sveti Martin na Muri je oaza miru, ki nudi veliko avtohtonih kulinaričnih dobrot. Vasica ima naziv Evropska destinacija odličnosti. V neposredi bližini se nahajajo LifeClass terme Sveti Martin in Spa & Golf Resort Sveti Martin, ki je oddaljen le 200 m. Obiščete lahko tudi športno dvorano, ki se nahaja le 50 m stran, ali igrišče za golf.

KAM NA IZLET?

  • Varaždin in Čakovec: stari baročni mesti kjer si je možno ogledati številne kulturne in zgodovinske spomenike, ki pričajo o njuni burni preteklosti. Kot najbolj vzhodna metropola Panonske nižine se Varaždin odkrito spogleduje z vinorodnimi griči Hrvaškega Zagorja.
  • Ivanščica: Gora je skoraj povsem poraščena z gozdom, ima pa tudi nekaj manjših pečin. Ob južnem vznožju gore so tudi stari gradovi, žal danes v ruševinah.
  • Trakošćan: Turistični kraj s parkom in jezerom nad katerim stoji Dvorec Trakoščan eden najlepših gradov na hrvaškem. 
  • Lepoglava: Leži v hrvaškem Zagorju v dolini rečice Bednja. Kraj je bil poseljen že v prazgodovinskih in rimskih časih na kar kažejo arheološka nahajališča.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (123)