HUDA CENA za najem apartmaja z vstopnicami za ogled muzeja ter Dvorca Strmol!

od 17,00 €

prodani

Prodani 3 kuponi

# / 18
Izkoristi turistični bon

HUDA CENA za najem apartmaja z vstopnicami za ogled muzeja ter Dvorca Strmol!

od 17,00 €

prodani

Prodani 3 kuponi

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Namesti se v sodobno opremljenih apartmajih Pubyland v središču mestnega jedra na Štajerskem. Odkrij lepote podeželja in bisere naše kulturne dediščine. Vključena je tudi družinska vstopnica v Muzej na prostem Rogatec in Dvorec Strmol!

Namestitev v kraju z bogato zgodovino! Vključena družinska vstopnica v Muzej na prostem Rogatec in Dvorec Strmol.

Za to ponudbo imamo kar 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  2x nočitev za do 3 osebe v apartmaju

  • 28 € = vrednost kupona (plačilo takoj)
   115 € = obvezno doplačilo s turističnim bonom pri ponudniku

   Skupna vrednost aranžmaja znaša 143 €. Vrednost kupona, ki jo plačate takoj, znaša 28 €, razliko (115 €) poravnate s turističnim bonom direktno pri ponudniku na licu mesta. Možno je tudi delno plačilo doplačila pri ponudniku, torej s turističnim bonom in ostalimi plačilnimi sredstvi.

  Preberi vse

  HUDA CENA

  28,00 €

  Vrnemo 0,14 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x nočitev za do 3 osebe v apartmaju

  • 17 € = vrednost kupona (plačilo takoj)
   70 € = obvezno doplačilo s turističnim bonom pri ponudniku

   Skupna vrednost aranžmaja znaša 87 €. Vrednost kupona, ki jo plačate takoj, znaša 17 €, razliko (70 €) poravnate s turističnim bonom direktno pri ponudniku na licu mesta. Možno je tudi delno plačilo doplačila pri ponudniku, torej s turističnim bonom in ostalimi plačilnimi sredstvi.

  Preberi vse

  HUDA CENA

  17,00 €

  Vrnemo 0,09 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v apartmaju z lastno kopalnico in kuhinjo v Pubyland Rooms&Apartments v Rogatcu
 • unovčljivost do 30.10.2021 (odhod)
 • družinska vstopnica za ogled Muzeja na prostem Rogatec in Dvorca Strmol Rogatec
 • brezplačen Wifi
 • brezplačno parkirišče
 • posteljnina in brisače

PUBYLAND ROOMS&APARTMENTS

Sodobno opremljene, svetle in prostorne sobe in apartmaji sredi zgodovinskega trškega jedra Rogatca zagotavljajo udobno in prijetno bivanje.

APARTMA
Apartma ima ločeno spalnico z zakonsko posteljo dimenzije 160×200 cm. V dnevnem prostoru z lastno kuhinjo in jedilnico in nameščenim LCD televizorjem ter WiFi povezavo je možna tudi namestitev dodatnega ležišča. Apartma v velikost 32 m2 ima tudi lepo opremljeno lastno kopalnico.

MUZEJ NA PROSTEM ROGATEC
Prvotna ideja o ohranitvi rojstne hiše pesnika Jožeta Šmita je z leti prerasla v največji lokalni muzej na prostem v Sloveniji, ki je bil l. 1997 nominiran za evropski muzej leta. Je znanstveno zasnovan kulturni spomenik državnega pomena pod strokovnim nadzorom Zavoda za varstvo kulturne dediščine. V muzeju je poskrbljeno za organizirano vodenje, ob tem pa izvajajo zanimiv pedagoški program aktivnih etnoloških delavnic za mladino in odrasle, muzejske demonstracije in učne delavnice domačih obrti, kmečkih opravil in kulturnega izročila.

DVOREC STRMOL
Severozahodno nad trgom leži grajski kompleks Strmola, prvič omenjen leta 1436, ko so celjski grofje podelili Jakobu Strmolskemu iz Cerkelj na Gorenjskem stolp pri Rogatcu. V 16. stoletju so ob prvotnem stolpu prizidali še en stolp ali trakt in celotno zgradbo obdali z obzidjem in obrambnimi obzidnimi stolpiči. S prezidavo je bila stavba sklenjena z obliko črke T v tlorisu in je izgubila prvotno utrdbeno vlogo. Konec 17. stoletja so obrambne stolpiče podrli, obzidje pa nadomestili z nizko zidano ograjo. Višino prvotnega stolpa so prilagodili ostali stavbi in ob njej pozidali manjšo enonadstropno stavbo z notranjim dvoriščem. V tej stavbi je bilo v 19. in v začetku 20. stoletja okrajno sodišče, o čemer pričajo še ohranjene ječe.

ROGATEC 
Rogatec, stisnjen med Donačko goro in  reko Sotlo, je že od nekdaj privlačil človeka in tudi ohranil dragocene zgodbe, ki sta jih skozi tisočletja zapisovala narava in kultura tukajšnjih prebivalcev.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • sodobno opremljeni apartmaji
 • namestitev v kraju z bogato zgodovino
 • vključena družinska vstopnica v Muzej na prostem Rogatec
 • vključena vstopnica za ogled Dvorca Strmol
 • oddih primeren za vso družino
 • namestitev na zgodovinskem trgu Rogatec

Pestra dodatna ponudba

Podjetje s tradicijo

Družinam prijazno

Ideja za izlet

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi neomejeno število kuponov a  unovči največ 2. Možnost združevanja kuponov za daljše bivanje.

DODATNE UGODNOSTI ZA OTROKE

0,75 €/dan za turistično takso za otroke do 17,99. let

OBVEZNA DOPLAČILA

1,50 €/osebo/dan za turistično takso

MOŽNA DOPLAČILA

80 €/noč/2 osebi za sobo 

DODATNE UGODNOSTI

2,50 €/osebo etnografsko-rokodelska delavnica
4,50 €/osebo malica na Rudijevem domu pod Donačko Goro
5 €/osebo za zajtrk v namestitvi

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko 041 785 824 ali 03 818 62 00 ali email rooms@pubyland.com ali zavod@rogatec.si

 

Pri rezervaciji je potrebno ponudniku obvezno sporočiti, da boste doplačilo celotnega aranžmaja plačali s turističnim bonom in v priponki poslati kupon, ki ga ob prihodu ne potrebujete s seboj. V primeru, da ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo.  Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.

OSTALI POGOJI

Manjši hišni ljubljenčki so dovoljeni. Obvezna predhodna uskladitev ob rezervaciji.

Ponudnik nastanitve, Muzej in Dvorec so nositelji odgovornih potovalnih standardov slovenskega turizma GREEN&SAFE. Zgotavljajo izvedbo storitve v skladu z določili oziroma priporočili za opravljanje storitve med epidemijo Covid-19 ter izvajajo vse veljavne ukrepe Nacionalnega inštituta za javno zdravje, ki so smiselni za vrsto in obseg dejavnosti, katere nosilci so.

VEČ O PONUDNIKU

Pubyland sobe in apartmaji se nahajajo v klasičnem objektu na zgodovinskem trgu Rogatca. Rogatec je obmejno gručasto naselje v severovzhodnem Zgornjesotelskega gričevja, med Donačko goro na severu in reko Sotlo na jugu. Na območju Občine Rogatec ima kamnoseštvo dolgoročno tradicijo. Kremenov peščenjak iz kamnolomov v Logu pri Rogatcu je bil pomembno stavbno gradivo. Na gozdnatem območju Loga na jugozahodnih slemenih Maclja, se je že v 18. stoletju razvila kamnarska dejavnost -lomljenje kamna in izdelovanje brusov iz ložanskega kamna, kakor so domačini poimenovali tamkajšnji kremenov peščenjak.

KAM NA IZLET?
- Donačka gora: je izjemna po svoji strmi stožčasti obliki in legi ob vzhodni meji alpskega sveta. Znana je po čudovitem razgledu, ki se odpira na vse strani: v Haloze, na Dravsko in Ptujsko polje, v Hrvaško Zagorje in Posotelje.
- Razvaline gradu Gornji Rogatec: v pisnih virih je prvič omenjen l. 1192, zgrajen pa je bil verjetno že v 11. stoletju. Poleg bivalne funkcije je imel za svoje gospodarje tudi vojaško obrambno vlogo.
- Jezero Majdan pri Trličnem: nastalo je v opuščenem rudniku kremenovega peska, ki so ga potrebovali za potrebe steklarne, poleg tega so se ljudje ukvarjali tudi z domačim izdelovanjem brusnih kamnov.
- Izvir Sotle: Sotla izvira v južnih pobočjih Maclja v treh izvirih, od katerih je orografsko desni na slovensko-hrvaški meji, ostala dva sta na Hrvaškem. Izvir je urejen v obliki malega vodnjaka.
- Gozdni rezervat Log ob Sotli: Gozdni rezervat zavzema pobočje od dna doline vse do vrha pobočja nad to dolino. Izločen je kot predstavnik bukovih in hrastovih gozdov subpanonskega področja.
- Konjeniški klub Strmol: odpravite se na jahanje v neposredno bližino Muzeja na prostem Rogatec. Se naučiš jezditi konja v Konjeniškem klubu Strmol in si ogledaš konjušnico, kjer imajo tudi lipicanca. Posebno doživetje je gotovo ogled okolice izza konjske grive po 7. urejenih konjeniških poteh.
- Organizirane doživljajske delavnice v Muzeju na prostem in Dvorcu Strmol (ob sobotah med 15. in 17. uro v muzeju: peka kruha, čebelarska delavnica, pletenje kitic iz ličja, izdelava preprostega ljudskega glasbila nunalce, zeliščarska delavnica in ob nedeljah v rokodelskem centru: lončarska, steklarska, tkalska in pletarska delavnica. Razpored je objavljen na spletni strani www.rogatec.si.
- Pohodniške poti in stranpoti neokrnjene narave.
- Kolesarske poti.
- Vrh Donačke Gore (884 m) - štajerski Triglav, kjer se lahko okrepčaš in raziskuješ bukov pragozd. Do Planinske koče je možno dostopati z avtomobilom ali manjšim kombijem in od tam je do vrha cca. 45 minut normalne hoje.
- Skok s padalom izpod Donačke gore.
- Čutna pot, Trim steza ali športni tereni, kjer trenirajo državni prvaki košarke in nogometa (zunanji tereni nogometa z umetno travo in naravno travo, igrišče za košarko)
- Ribnik Žabnik in ribarjenje.
- Čebelarstvo pavlovič in okušanje domačega medu.
- Okušanje pristne hrane v okoliških gostiščih.
- Kopanje v bližnjih Termah Olimia in raziskovanje Olimij (12 km).
- Pivnica mineralne vode v Rogaški Slatini (7 km).

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (180)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!