k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za najem apartmaja z vključenimi smučarskimi vozovnicami in wellnessom!

548,00 €

# / 8
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za najem apartmaja z vključenimi smučarskimi vozovnicami in wellnessom!

548,00 €

Idilična vasica Val d Allos v južnih francoskih Alpah in na severzahodnem delu Provanse postaja vse bolj priljubljeno smučarsko središče tako med družinami kot tudi zaključenimi družbami. Apartmajska hiša je tik ob smučišču le 50 m od prve smučarske naprave, sankališča in trgovine. Ponuja tudi notranji ogrevan plavalni bazen s hammamom in savno, ki ju bodo še posebno vesele mišice po aktivnem dnevu na snegu. 

Prost vstop v notranji plavalni bazen s turško kopeljo - hammam in savno!

Les Cimes du Val D Allos***

Apartmajska hiša Les Cimes du Val d Allos ima enkratno lego v središču vasice, tik ob smučišču in s pogledom na masiv Aiguille in izvir reke Verdon. V objemu neokrnjene narave, le 50 m od prve smučarske naprave, sankališča in trgovine.

APARTMAJI
Apartma za 6 oseb je velik 40 m2. Apartma ima dnevni prostor z izvlečnim kavčem in TV, spalnico z zakonsko posteljo, spalno nišo s pogradom, kopalnico, WC in balkon. Kuhinjska niša je moderno opremljena (hladilnik, električna plošča, stroj za pomivanje posode, mikrovalovka, kavni aparat, toaster, posoda in kuharski pripomočki ter pribor s krpami...)

WELLNESS
Apartmajska hiša ponuja tudi notranji ogrevan plavalni bazen s hammamom in savno, ki ju bodo še posebno vesele mišice po aktivnem dnevu na snegu.

SMUČIŠČE
Pra Loup je smučarski center, ki skupaj z Val d Allos-om tvori največji smučarski sistem v francoskih južnih Alpah. Zaradi svoje lege in ugodnih klimatskih razmer nudi dobre snežne pogoje, ima številne smučarske naprave in veliko dodatne ponudbe v kraju. Pra Loup je tudi del nacionalne znamke Famille Plus in se tako uvršča med družinam prijazno smučišče. Ponuja 180 kilometrov lepo urejenih prog, ki se raztezajo tudi nad 2.500 metri nadmorske višine, s čimer je snežna odeja zagotovljena skozi celotno sezono.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • vključen vstop v wellness center: notranji bazen, savno in hammamom
  • vključene 6-dnevne smučarske vozovnice
  • smučarski center Pra Loup s 180 km progami
  • apartmaji tik ob smučišču in sankališču

Pestra dodatna ponudba

Potrebna je rezervacija

Odpravi se s prijatelji

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Idilična vasica Val d'Allos v južnih francoskih Alpah in na severzahodnem delu Provanse postaja vse bolj priljubljeno smučarsko središče tako med družinami kot tudi zaključenimi družbami. Smučišče ponuja 180 kilometrov lepo urejenih prog, ki se raztezajo tudi nad 2.500 metri nadmorske višine, s čimer je snežna odeja zagotovljena skozi celotno sezono. Področje Val d'Allos je povezano s sosednjim smučiščem Pra Loup, skupaj pa tvorita največji smučarski sistem v južnih Alpah.

Apartmajska hiša Les Cimes du Val d'Allos ima enkratno lego v središču vasice, tik ob smučišču in s pogledom na masiv Aiguille in izvir reke Verdon. V objemu neokrnjene narave, le 50 m od prve smučarske naprave, sankališča in trgovine. Ob izhodu na sneg vas čaka smučarska shramba, pokrito parkirišče pa je potrebno doplačati in rezervirati ob rezervaciji apartmaja, saj so parkirna mesta pod streho številčno omejena.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (300)