Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za najem apartmaja z vključenimi kopalnimi kartami za Lifeclass terme!

od 60,00 €

# / 8

HUDA CENA za najem apartmaja z vključenimi kopalnimi kartami za Lifeclass terme!

od 60,00 €

Vrhunsko opremljene sobe in apartmaji v bližini term z eno izmed najbolj zdravilnih termomineralnih voda! počitnice z neomejenim kopanjem v LifeClass termah vse dni bivanja. Izkoristite še pestro dodatno ponudbo hotela v wellnessu, obiščite kar 5 savn ali se podajte na izlet po Medžimurju. 

Vključeno kopanje za vse dni bivanja! Vrhunsko opremljene sobe in apartmaji v bližini term z zdravilno vodo. 4 +1 GRATIS!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v apartmajih ali sobah Rea*** v Svetem Martinu na Muri
 • brezplačno bivanje za otroka do 5,99. leta v postelji s starši ali otroški posteljici
 • unovčljivost do 20.12.2021 (odhod)
 • neomejeno kopanje vse dni bivanja v notranjih bazenih Term Sveti Martin za 2 osebi
 • končno čiščenje
 • posteljnina in brisače 
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačen WiFi
 • turistična taksa

SOBE IN APARTMAJI REA

Apartmaji in sobe Rea se nahajo v naselju Brezovec, le 400 m od Svetega Martina. Apartmaji in sobe so moderno opremljeni, lepo urejeno dvorišče z veliko cvetja in prijaznimi gostitelji pa zagotavlja prijetno bivanje.

SOBE
Sobe Rea so velike cca 20 m2 in zajemajo veliko zakonsko posteljo, zasebno kopalnico s prho in sušilcem za lase, minibar, LCD-televizor, pisalno mizo, klimo in internet.

APARTMAJI
Apartmaji se nahajajo v pritličju in so veliki 55 m2 ter namenjeni za 4 osebe. V dnevni sobi je kavč, ki se raztegne na 160x200 cm, kar zagotavlja odlično kvaliteto spanja. Apartma ima tudi teraso veliko 9 m2, kopalnico s tuš kabino, WC, sušilec za lase, WC papir, brisače in šampon. Aparmaji imajo popolnoma opremljeno kuhinjo s plinsko-električnim štedilnikom in hladilnikom z zmrzovalnikom.

TERME SVETI MARTIN
Terme Sveti Martin so od apartmajev in sob oddaljene cca 3 km. Uporabljajo zdravilno termomineralno vodo, ki ima visoko vsebnost zdravilnih elementov. Terme imajo bogato zdraviliško tradicijo in obratujejo že od leta 1913. Glede na analize, se v termah nahaja ena izmed najbolj zdravih termomineralnih voda v Evropi. Bazenski kompleks Temple of Life (Tempelj Življenja) je sodoben kompleks z antropozofskimi elementi, ki izhajajo iz filozofije dr. Rudolfa Steinerja. Bazeni, primerni za vse generacije, so modernega dizajna, delo dveh priznanih arhitektov Rena Vrbanca in Maurizia Favetta.

TERMOMINERALNA VODA
Termalno-mineralna voda Term Sveti Martin se že več kot 100 let uporablja za izboljšanje zdravja. Nekoč je bila dostopna samo skozi vodnjak, danes pa je na voljo vsem obiskovalcem bazenskega kompleksa The Temple of Life. Termomineralna voda vsebuje bogastva iz zemeljske globine, njeni sestavni deli pa so toplina in zdravilni minerali matere narave.

WELLNESS CENTER (z doplačilom)
Vsi ljubitelji wellness užitkov boste v LifeClass Termah resnično uživali, saj resort poleg bazena, z doplačilom nudi več kot 20 različnih masaž in savn, kot sta rimska in finska, celotna površina najsodobnejše wellness oaze pa znaša 1.800 m2.

KULINARIKA (z doplačilom)
Okusne obroke vam bodo pripravili v restavraciji Arka, le 400 m stran od nastanitve. V restavraciji vam nudijo široko paleto jedi od hladnih predjedi, juh, toplih predjedi, burgerjev, glavnih jedi, pic in hišnih specialitet ter jedi z žara in celo mehiško hrano.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • vrhunsko opremljene sobe in apartmaji v bližini term
 • prost vstop v bazene v LifeClass Sveti Martin vse dni bivanja
 • terme s tradicijo in eno izmed najbolj zdravilnih termomineralnih voda v Evropi
 • sodoben kompleks z antropozofskimi elementi iz filozofije dr. Rudolfa Steinerja
 • možnost savn in masaž (z doplačilom)
 • zajtrk vam bodo postregli v bližnji restavraciji Arka z izvrstno kulinariko

Podjetje s tradicijo

Domačim živalim prijazno

Družinam prijazno

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Apartmaji in sobe Rea se nahajajo v naselju Brezovec in so le 3,7 km oddaljene od LifeClass term Sveti Martin. 
Sveti Martin na Muri se nahaja na desnem bregu spodnjega toka reke Mure, v dolini med zadnjimi griči Medžimurja in je najsevernejše geografsko območje Republike Hrvaške. Območje vzdolž reke Mure je bilo razglašeno za regionalni naravni park Mura-Drava. Reka Mura je na tem območju obdržala svoje naravne lastnosti, zato je območje bogato z različnimi rastlinskimi in živalskimi vrstami. 

KAM NA IZLET?

 • reka Mura je znana po številnih mlinih (melina), eden izmed njih je bil obnovljen leta 2005 in še vedno prejema veliko število obiskovalcev
 • najbolj dragoceni ohranjeni spomenik do danes je gotska baročna cerkev sv. Martina, ki ima najstarejšo vgravirano abecedo arabskih številk na Hrvaškem iz leta 1468
 • na izlet se lahko odpeljete v stari baročni mesti Varaždin in Čakovec, kjer si je možno ogledati številne kulturne in zgodovinske spomenike, ki pričajo o njuni burni preteklosti
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (152)