Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za najem apartmaja z gorskim wellnessom v objemu gora na Golteh!

52,00 €

# / 13

HUDA CENA za najem apartmaja z gorskim wellnessom v objemu gora na Golteh!

52,00 €

Čas za aktiven oddih z družino ali prijatelji v objemu gora na Golteh! Visoko gorsko planoto raziskujte po številnih kolesarskih ali pohodniških poteh, oglejte si najvišje ležeči alpski park v Evropi ali pa se popeljite z najdaljšo nihalko v Sloveniji. Odpravite se na Pot po Golteh, ki je idealna tako za izkušene planince kot za družine z otroki. Vključeno tudi wellness razvajanje s 4 različnimi savnami, jakuzzijem in zunanjim bazenom! Ne spreglejte tudi ugodne ponudbe za zipline ali tečaj plezanja na Golteh! 

Vključen 3-urni vstop v wellness s 4 različnimi savnami, jakuzzijem in zunanjim bazenom!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v apartmaju Golte**** v Mozirju
 • namestitev je možna za 5 odraslih oseb ali 4 odrasle osebe in 2 otroka do 17,99 let
 • minimalen nakup 2 kuponov za 2 zaporedni nočitvi
 • 1x 3-urni vstop v gorski wellness (bazen in savne)
 • posteljnina in brisače
 • brezplačni wifi
 • brezplačno parkirišče

Apartmaji Golte

Moderno opremljeni apartmaji Golte vam zagotavljajo udobno in ugodno bivanje z vašimi najbližjimi. Locirani so v osrčju krajinskega parka Golte na nadmorski višini 1410 m.

APARTMAJI
Apartmaji so veliki od 44 do 55 m2. Opremljeni so z lastno kopalnico, bivalnim prostorom s televizijo z ravnim zalonom in popolnomo opremljeno kuhinjo. Nekateri apartmaji nudijo tudi balkon. V apartmaju je 1 dvoposteljna soa, 1 soba s pogradom, v dnevni sobi pa je raztegljiv kavč. 

WELLNESS
Sproščali se boste v savnah (bio-zeliščna, finska, turška parna in infrardeča), zunanjem bazenu, notranjem masažnem bazenu, ledenem gejziru in doživljajskem tušu. Razgibali se boste lahko v fitnesu na profesionalnih napravah TechnoGym, z doplačilom pa ponujajo tudi različne masaže, za katere lahko izkoristite popust, in nege telesa ter obraza.

ALPSKI VRT
Park leži na višini 1300 do 1400 metrov nadmorske višine, njegova površina pa se lahko primerja s površino petih nogometnih igrišč. V njem je več kot sto vrst alpskih rastlin s celostno predstavitvijo alpske flore in favne. Ob slabi uri hoda skozi vrt in opazovanju alpskih rožic boste izvedeli katere imajo prav posebno zdravilno moč, uživali boste v krasnem razgledu na dolino, okoliške in daljne vrhove, vse do hrvaškega Slemena pa si boste lahko prebrali tudi drevesni horoskop.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • aktiven oddih z družino ali prijatelji v objemu gora na Golteh
 • 3-urni vstop v wellness s 4 različnimi savnami, jakuzzijem in bazenom
 • najvišje ležeči alpski park v Evropi
 • Pot po Golteh je idealna tako za izkušene planince kot za družine z otroki
 • bivanje v objemu narave, svež zrak, planinski zajtrk

Potrebna je rezervacija

Odpravi se s prijatelji

Izjemen razgled

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Golte, visoka kraška planota na vzhodnem obrobju Kamniško-Savinjskih Alp so priljubljeno slovensko gorsko središče in letovišče. V poletnem času je priljubljena točka pohodnikov, kolesarjev, jadralnih padalcev, jamarjev in drugih ljubiteljev narave. Zaradi svoje lege na pragu Alp, na samem vhodu v Zgornjo Savinjsko dolino, zaradi številnih naravnih, kulturnih in zgodovinskih znamenitosti, pa tudi zaradi najdaljše nihalke v Sloveniji, je gorski resort Golte pomembna turistična lokacija, katere ogleda ne smete izpustiti. Najvišji vrh Golt je 1.588 metrov visok Boskovec. Planoto Golte bogatijo pašniki, gozdne površine in številni skriti kotički v neokrnjeni naravi. K obisku vabijo brezna, prelomnice, jame in drugi kraški pojavi. Območje je od leta 1987 zavarovano kot krajinski park s predpisanim varstvenim režimom in razvojnimi usmeritvami.

Na nadmorski višini 1.410 metrov, tik ob zgornji postaji nihalke, ki na Golte pripelje iz vasi Žekovec, se nahaja sodobno opremljen hotel Golte, ki vam zagotavlja udobje štirih zvezdic. V območje gorskega resorta spada tudi Mozirska koča (1.356 m nadmorske višine), ki je ena najstarejših planinskih koč na Slovenskem in ponuja tisto pravo planinsko doživetje, nadvse priljubljena in zelo obiskana pa je tudi koča Trije ploti, predvsem zaradi edinstvene lokacije ob jezeru, ki odpira neskončen pogled na Kamniško-Savinjske Alpe. Čudovit sprehod po naravoslovni učni poti vam ponuja Alpski vrt, ki predstavlja dom številnim alpskim rastlinam in hkrati omogoča, da pokukate v dolino z različnih razglednih točk. Gorski resort Golte je priljubljena poročna lokacija in zaželena destinacija za izvedbo različnih poslovnih dogodkov, ki se odvijajo v kongresnem centru. Pestro izbiro storitev dopolnjujejo številne prireditve in družabni dogodki.

KAM NA IZLET?

 • Boskovec: najvišji vrh Golt, visok 1.558 m2
 • Mozirska koča: ena najstarejših planinskih koč na Slovenskem
 • skok s padalom z vzletne točke Medvedjak
 • zip line na Golteh
 • ogled kraških jam Medvedja jama, Jama pri treh plotih, Jama pod Gostečnikovim stanom
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (225)